Astun ovesta ulos ja vastaan tulee raikas, mutta painava meri-ilma. Maistuu kostealta, tuoksuu taivaalliselta. Hetken seison hölmistyneenä tuijottamassa en niin mihinkään. On taas niin lämmin, että mietin onko mulla aivan liikaa päällä. Shortsit ja toppi, eikai siitä voi enää kovinkaan paljoa vähentääkään. Lähden kävelemään. Miamin kuumuus alkaa aamulla, ei pääty koskaan. Maistelen tuoksuja, joita tulee vastaan. Kahvin tuoksua viereisestä hotellista, taustalla pauhaa meri joka ei petä koskaan. Aina yhtä pehmeä ääni. 

Tuntuu niin hyvältä viettää aamun ensimmäinen tunti ulkona. 

Kaikkialla on hiljaista, muut ovat vasta heräämässä uuteen päivään. Muutama satunainen lenkkeilijä juoksee ohi, ovat ottaneet aikaisen lähdön. Kuten minäkin. Otan juoksuaskelia, tunnustelen miltä kaupungin ilma maistuu. Miten lujaa jaksan juosta ilman aamupalaa? Illalla söin vain tartaria ja salaattia, sillä ei pitkälle pääse. Kevennän vauhtia. Hikoilen. Nautin ja otan aamustani kaiken irti. Jokaisen henkäyksen. 

Ja mä mietin, että huh, mitkä maisemat. Miten meri saakin kaiken näyttämään niin paljon kauniimmalta? Olo rauhoittuu siinä hetkessä, kun katse iskeytyy sen loputtomaan siniseen väriin ja iho tuntee sen kostean hengityksen niskassa. 

DSC06182 DSC06192 DSC06202 DSC06195 DSC06205 DSC06207

Aamuissa on sitä jotain, tekin tiedätte sen. Hölmön onnellinen olo, vaikka juuri edellisenä iltana olisi kuinka itkettänyt. Aamulla kaikki alkaa alusta. On tavallaan lupa unohtaa kaikki muu. Olla vain kylmästi välittämättä. 

Juoksulenkki rannassa ja sitten kylmän suihkun kautta aamiaiselle. Parasta lomassa, mutta myös arjen parhautta on saada hikoilla heti eikä sitten kun siihen on aikaa. Lomalla se on kiireetöntä, se tekee siitä niin erikoista. Saa juosta niin kauan kun voimat riittää. Niin kauan kunnes kahvihimo kasvaa liian suureksi ja on jo mentävä. Ei väliä onko maanantai tai sunnuntai, aina on hyvä hetki aloittaa aamu urheillen.

Aamut ovat mun aikaani ja odotan jo kovasti huomista aamua kun herään. Vielä yksi aamu ja sitten kohti kotia. Pian olenkin taas jo mieheni kainalossa ja voin puhelimestani selailla kauniita muistoja joita tältäkin matkalta on kertynyt. Niin paljon hyvää mieltä matkassa, että voin tosissaan odotella tyytyväisenä kesään saakka, jotta saan nauttia seuraavista aamulenkeistä lämmössä. 

Kiitos kaunis kommenteistanne eilisen postaukseen. Tulipa niistä hyvä mieli <3

Onnellisuuden tunteita sunkin aamuusi, missä ikinä sitä vietätkin! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

 

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: