Mä olen niin innoissani, että tätä intoa ei voi millään edes mitata. Kaikki mittarit menisi varmaan ihan taappiin saakka jos edes yrittäisin. Muutto on nimittäin nyt tehty, ensimmäinen yö uutta kotia nukuttu läpi ja tuntuu niin hyvältä että voi nakkimunakas sentään. (En oo muuten koskaan syönyt nakkimunakasta) Ihana olo, kyllä se oma koti on aina vaan jotain niin mahtavaa. Toisten nurkissa on lojuttu aivan liian pitkään ja on aika saada sotkea ja laittaa omat tavaransa juuri sinne mihin huvittaa. Eikä tarvitse hiipiä yöllä, vaan voidaan vaikka hyppiä ja tömistellä koko yön jos siltä tuntuu :D

Toinen päivä on vietetty suunnitellessa tulevaa pientä pintaremonttia ja tottakai haettu vähän lamppuja kaupasta. Kukas pässi niitä nyt muistaisi ostaa ennen muuttoa, kun tottakai Suomessa on valoisaa kello kuuden jälkeen illalla muuttaessa ;) Onneksi oli keittiön lamput jotka helpottivat tilannetta ja kämpillä näki edes jotain hämärästi. Tänään hommattiinkin siis vähän valoa lisää taloon, niin nyt näkee jo vähän tepastellakin ja ihmetellä uusia kulmia.

Aamulla herääminen omasta sängystä (valon keskeltä!) tuntui tänään niin hullun hyvältä, että ette te usko jos yritän siitä tunteesta jotain kertoa. Ette varmasti usko miten onnellinen olen juuri nyt.

DSC06639

Kuvassa juuri heränneenä ja silmät niin täynnä iloa valosta joka tulee meidän suuresta olohuoneen ikkunasta sisälle. Meillä on täällä niin kauniin isot ikkunat, etten edes tajunnut miten paljon nämä saavat mut ilahtumaan. Ulkona oli kylmä ja myrskyisää, mutta sisälle kaikki se lumi toi niin paljon hyvää oloa. Ja tätä ihanaa valoisuutta!

DSC06648 DSC06649 DSC06657 DSC06668Kuten näette, vain lähinnä tyhjiä huoneita ja laatikoita. Koti on vielä tyhjä, koska huonekaluja ei juurikaan ole. Vain sänky ja tuo ostamani uusi ihana nojatuoli jonka löysin Pentikiltä. Rakastuin siihen niin kovin, että oli pakko soittaa miehelle moneen kertaan heti saman päivänä, että voisiko sen hankkia meille. Onnekseni mieskin tykkäsi siitä ja siinä se nyt sitten seisoo odottelemassa omaa paikkaansa. <3

Huomenna tulee remppamies katsomaan asuntoa ja katsotaan mitä kaikkea hän voisi tehdä. Loput tehdään sitten itse, jos vaan millään osataan. Kerron pian teillekin suunnitelmista ja laitan ehkä muutamia vähän parempia kuvia alkutilanteesta, niin voitte sitten verrata lopputulokseen kun saadaan koko kämppä kuntoon.

Huomenna alkaa muuten uusi työ, joka sekin tuo oman jännityksensä kaikkeen tähän. En tiedä miten päin olisin ja tekisi kotonakin mieli järjestää koko ajan paikkoja. Ei vain voi, kun ei ole vielä kaappeja ja paikkoja mihin niitä järjestää :D Kaikkihetinyt -luonne ei taas pidä tästä asetelmasta ollenkaan ja jo viime yönäkin heräilin vähän väliä katsomaan asuntoa ja miettimään sitä, miten hyvältä musta tuntuu. Muuttaminen on kauheaa, mutta kun ollaan vihdoin perillä ja elämä voi jatkua, alkaa kaikki näyttää niin upealta.

Mutta se siitä hehkuttamisesta, nyt taidan vielä vähän tehdä listaa Ikeaan tiistaille ja sitten laitankin valmiiksi vaatteita aamua varten. Kaikki työvaatteet on vielä laatikoissa, joten ne täytyy ehkä kaivaa esille ennen kuin maltan mennä nukkumaan.

DSC06636

Toivottelen jo nyt mukavaa viikon alkua, toivottavasti heräätte maanantaihin täynnä energiaa! 

PS. MÄ HALKEAN ILOSTA.

12 kommenttia artikkeliin ”Sunday Selfie

 1. saana sanoo:

  Onnea uuteen kotiin! Paljon ilon, naurun ja rakkauden täyteisiä päiviä teille <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos ihana Saana! <3

   Tykkää

 2. Hanna sanoo:

  Onnea uuteen kotiin! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Hanna :))

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Onnea uuteen kotiin ja onnea uuteen työhön :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

 4. Karoliina sanoo:

  Ihana oot! :) Paljon onnea uudesta aurinkoisesta kodista ja tsemppiä uuteen työhön!! Tuut olemaan super hyvä siinä! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ittepä <3 ;) Laitan sulle viestiä pian, niin sovitaan reffailut! :)

   Tykkää

 5. Elisa n sanoo:

  Onnea uuteen kotiin ja oikein paljon onnea uuteen työhön:) Koitahan malttaa nukkua ensi yönä;D Ihanan aurinkoinen olet<3.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa!! :) <3

   ps. Arvaappa maltoinko nukkua? ;)

   Tykkää

   1. Elisa n sanoo:

    maltoit:)? Paitsi instagram kuvan perusteella olit saanut useita viestejä ystäviltäsi, että menikö sulla yö niitä fiilistellessä:D?

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Hihi, no mena yö jännittäessä ja fiilistellessä kavereiden kanssa tapahtuneita hyviä asioita. Ehkä sitten ensi viikonloppuna ehtii nukkua? :D Olen vähän liikaa innotuva luonne. Unet katoaa.

     Ihanaa viikkoa Elisa! :)

     Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: