En edes muistanut enää, että olin vielä viime viikolla Miamissa. Muutto ja kaikki tämä hullu innostus vei mut ihan mennessään ja siksi kai unohdin teillekin laittaa vielä viimeisiä kuvia matkalta. No, sepä korjaantuu sillä, että esittelen teille viime viikon parhaita hetkiä! Pääset siis matkalle mukaan Miamista Suomeen ja sieltä vanhasta kodista uuteen kotiin :)

Aloitetaan Miamista, jossa tuli syötyä tosi herkkua ruokaa. 

DSC06162Siellä oli myös aika hulppeat puitteet ja aamunäkymä oli tämä. Kelpasi aamutreenin jälkeen istua alas koneen kanssa ja juoda kahvia. Hotellihuone oli kerroksessa 22. Eipä tule muuten ihan niin usein hilluttua noin korkealla :)

DSC06227DSC06221Olin monta päivää rannalla. Jalat hiekassa, hiukset tuulesta sekaisin ja selkä auringon alla lämpenemässä <3

DSC06380DSC06214 DSC06175 DSC06438 DSC06439Miamissa söin ehkä parhaan aamiaiseni koskaan! Ihan totta, ehkä paras ikinä. Niin kauniisti esillä ja niin monia hyviä makuja. Kunpa kotonakin saisi aina samoja tarjoiluja sänkyyn kannettuna. ;)

DSC06267DSC06416DSC06286DSC06294Tein aika hyviä treenejä Miamissa. Aika hauskoja myös ;)

DSC06351Lenkkeilin vähän, sitäkin enemmän ihastelin palmuja ja kauniita maisemia. <3DSC06448 DSC06410 DSC06411Join ehkä muutaman lasin shamppanjaa ja kävin syömässä herkkuruokaa hyvissä ravintoloissa.  Lihaa taas koko vuoden edestä, loppuvuoden voisin elää sitten vaikka vain kasviksilla. Vikana iltana söin esimerkiksi ihan vain kevyesti 400 grammaa pihviä. Ihan vain koska tahdoin. ;)

DSC06288DSC06385 DSC06395 DSC06397 DSC06398 DSC06259 DSC06261 DSC06342 DSC06347

Kotiinpaluu tuntui ihanalta. Sain halata miestäni, mutta sain heti myös seuraa ystäviltäni. Esimerkiksi perjantai aamun vietin ihanasti Monnan ja Ainon kanssa aamiaisella. Niin älyttömän ihana aamu, että vosiko näitä saada kiitos joka viikkoon? Pitäisikö ottaa tavaksi mennä joka viikko aamiaiselle jonkun kaverin kanssa? <3

DSC06486DSC06506

Sitten olikin vuorossa Tuukan juoksukoulu. Äh, ihan liian kivaa! Eiköse voisi juoksuttaa mua joka lenkillä, niin tulisi varmasti myös lähdettyä :D

DSC06581

Illalla näin vielä ihanaa Eijaa meidän vakkaripaikassa Teereenpelissä. Kiva ilta mun kännykkäaddikti ystäväni kanssa. ;) (Joka on muuten Satsin ohajaaja ja olen tutustutun häneen siellä, kunyritin saada häntä meille töihin. Työpaikka ei vaihtunut silloin, muta ystäviä meistä tuli todella nopeasti <3)

DSC_1140No, lauantai aamuna sitten tuli viestiä, että meidän tuleva koti on tyhjä. JEEE! Mulla jäi lenkit ja kaikki juoksematta, kun innoissani tahdoin heti päästä sinne katsomaan, että miltä näyttää! Ja pitihän siitäkin hetkestä ottaa heti selfie ;)

DSC_1169

Muuttaminen on ollut ihanaa. Kaverit on käyneet kylässä ja Eija kävi heti lauantai-iltana viettämässä aikaa mun kanssa kun purin tavaroita. Ihasteltiin uutta kotia ja tilattiin noutoruokaa. Eikö muuten noutoruoka kuulukkin aina muuttoon? Musta se oli ihan must juttu ja oli kiva, kun Eija tuli jakamaan mun kanssani sen ilon. Mies oli lähtenyt juhlimaan synttäreitään baariin ja me sitten vietettiin ilta ja yö meillä. Hullutelemassa. :D

DSC_1172

DSC_1182

Eilinen meni nopeasti. Aamulla tein hyvän treenin, päivällä tehtiin ostoksia ja muutettiin äidin luota vikoja tavaroita ja illalla sain vielä kavereita yllättäen kylään. Kiva päivä. 

DSC06659

DSC06664Ihana viikko, tuntuu vaan niin hyvältä alkaa tämä mun ”uusi elämäni” uudessa kodissa. Puhdas pöytä ja niin paljon hyviä asioita tälle vuodelle tiedossa, että tästä tulee varmaan mun kaikista vuosistani parhain. Vielä uusi työkin joka alkaa tänään ja muitakin uusia kuvioita tiedossa. Huisin kivaa. Toivottavasti pysytte mukana seurailemassa :)

Ihanaa viikon alkua ihmiset, voikaahan hyvin! <3

 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

11 kommenttia artikkeliin ”Viime viikon parhaita!

 1. Outi Karita sanoo:

  Ihana postaus, niin paljon hyvää mieltä ja kauniita kuvia :)
  Ihanaa viikkoa uusinen kujeineen <3

  http://outikarita.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! <3 Sulle myös aivan ihanaa viikkoa muru. Haleja!! :)

   Tykkää

 2. Weera sanoo:

  Sulla on elämässä kyllä niin paljon hyviä asioita! Ihanan elämäniloinen postaus taas kerran! Ja tästä vuodesta tulee varmasti ihan paras! :) Tuli muuten tästä postauksesta mieleen, että meidänkin pitää sopia taas aamupalatreffit jollekin arkiaamulle (esim heti ens viikolla?). Siinä alkaa päivä niin kivalla tavalla! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No on kyllä aivan huippujuttuja!! Ja tässä mä yritän niistä kaikista parhaani mukaan ottaa kaiken irti :) Laitoinkin sulle jo aamiaisesta viestiä, kiva että päästään pian <3

   Tykkää

 3. sonja sanoo:

  Aivan ihana matka postaus. Tuosta siun muutosta ja asunto jutuista , tulee ihan mieleen oma elämäntilanteeni tällä hetkellä kun ollaan minun, paremman puoliskoni kanssa etsimässä ensimmäistä yhteistä asuntoa . Näytöissä ollaan kierrelty ja kiinnostava asunto löytyi kumpa saisimme sen . Olisiko vinkkiä siitä kuinka saisin itseni lenkille lähteminen on vaan niin vaikeaa? Varusteista ei ole puutetta niitä löytyy :) juoksu on yksi suosikkini silloin kun saan lähdettyä. Ihanaa talvea uuteen kotiin ja nää siun postaukset piristää päivää kummasti … itsekkin positiivisia ajatuksia oon koittanut päiviini löytää ja se tuo hymyä huulille.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Sonja! :) Oivoi, toivon että saatte unelmienne asunnon! Meille tämä asunto myös löytyi ihan sattumalta vaikka luultiin, ettei mitään ole tarjolla. Ja tämä oli sitten lähes pakko saada, kun tykästyttiin niin paljon. Pidän teille peukkuja!!

   Lenkille lähteminen on usein tosi vaikeaa. Siinä onkin yksi aihe, josta voisin kirjoitella tässä ensi viikkojen aikana… Talvi ja kylmät ilmat ei ainakaan houkuttele, eikä räntä varsinkaan. Odotteles vaan, niin kirjoitan aiheesta :)

   Tsemppiä lenkkeilyyn ja asunnon hankintaan, täällä tosiaan pidetään teille peukkuja! :)

   Tykkää

   1. Sonja sanoo:

    tällä hetkellä näyttäisi siltä että olemme saamassa sen :) ja nyt on iloinen mieli. mutta vielä on aikaa joten toivon mukaan sen asunnon nyt sitten saamme :) innolla jo kyllä suunnittelen muuttoa ja remontointia.

    Tykkää

 4. Jossu sanoo:

  Hitsi miten himo lähteä Miamiin ja Karibian risteilylle kasvoi suunnattomaksi kun katselee näitä sun lomakuvia.. Itse olen maailman huonoin nukkuja, joten tuollainen ”nuku samassa sängyssä, herää uudessa paikassa”-risteily olisi just hyvä :) Kävikö aika koskaan pitkäksi laivalla? Montako vrk vietitte yhteensä siellä?
  Ja onnea hei uuteen kotiin! Muuttaminen on.. pyllystä papereineen, pakkaamisineen, mutta kyllä onnenkyynel lähes aina tulee poskelle kun saa asettua uuteen kotiin ja aloittaa uuden kodin perustamisen :) Tuleehan kotipostauksia, tuleehan? (ja esittelyä niistä Iittalan tilauksista? nimim. iittalan aleen ei ole menemistä ;))

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moi Jossu :) Laivalla oli kyllä tosi helppo matkustaa eri kohteisiin. Ei tarvinnut kun seilailla ympäriinsä ja taas oltiin uudessa kohteessa. Viikko on vielä niin lyhyt aika, että laivalla olo ei tullut missään vaheessa ainakaan mulle tylsäksi. Oltiin nimittäin maissa se 3 päivää, kolme merellä. Nautin auringosta ne kolme merelläolo päivää, mutta laivaltahan olisi löytynyt vaikka mitä tekemistä, jos ei tahtonut vaan lähötä. En voi jotenkin edes kuvitella, että siellä tulisi tylsää :D

   Kiitos, muutto on sujunut hyvin ja vaikka täällä on sekaista ja paikat vielä ihan auki, niin on ihana olla omassa kodissa <3 Kotipostauksia tulee varmasti paljon. Oottakaahan vaan! :) Ittalaakin pitää varmasti esitellä, vaikka en tiedä onko kattiloissa niin esittelemistä ;)

   Tykkää

 5. Petra sanoo:

  Hih, ja mä mietin puolestani vetäväni jonkun all-meat-dieetin, kun oon vetäny 2 viikkoa pelkkää vaaleeta leipää, kasviksia ja juustoa :D :D

  Ihania kuvia <3 Etenkin toi hiekkalinna oli jotenkin supersöpö…

  PS. Ilmottautuisin myös aamupalaseuraksi <3

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Joo, no uskon että liha maistuu! Täytyy varmaan viedä sut lounaalle joku päivä kunnon lihamestaan ja vetää överit ja lopulta et tahdokaan syödä kun pastaa ja riisiä (ah, sushille? <3 ) koko loppuelämäs ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: