Tänään olisi pientä työmatkaa tiedossa ja herätys oli aamulla jo kello viiden maissa. Niin tai siis kello soi puoli kuusi, mutta mieli oli jo pirteänä viideltä lähdössä matkaan ja piti päästä heti ylös. Ei siksi, että pitäisi heti lähteä ovesta ulos ihan laittoman aikaisin, vaan koska tahdoin hetken viettää sängyssä loikoillen ennen kuin viiletän ovesta ulos. Juna starttaa puoli kahdeksalta keskustasta ja niihin aikoihin varmaan aloitan samantien työt, joita on helppo tehdä matkalla. Ei siis paha homma matkustaa työn takia, kun matkatkin sujuu mukavasti töitä tehden.

Sitä ennen teille ehtii laittaa vähän fiiliskuvia viimeiseltä viikolta ja oikeastaan koko siltä ajalta kun ollaan täällä uudessa kodissa oltu. Uusi työ on alkanut sinä aikana kun muuttokin suoritettiin ja paljon olen yrittänyt pysyä muussakin elämässä mukana. Hymy on pysynyt huulila, vaikka on tässä hulinaa riittänyt ja stressi yrittää kovasti nostaa päätään. Pystyssä ollaan onneksi ollaan ja hymyä onneksi riittää vaikka rakennyspöly yrittääkin kovati tukkia näön ja hengitystyselimet ;)

IMG_0460 IMG_0508 IMG_0577 IMG_0643IMG_0486

Jep, muuton keskellä on kiva asustaa. Kaikki tavarat on laatikoissa ja joka aamu sama rumba; laukut ympäri ämpäri pitkin lattioita kiireessä ja lopulta lähden samoissa vaatteissa kuin edellisenäkin päivänä. Helppoa. Ei ole vaatekaappeja oikein käytössä ja latttiat pitää olla tyhjinä remonttia varten. Seiniä maalataan pikkuhiljaa ja siksi kaikki kamat on kasattu keskelle huoneita. Seuraavaksi on vuorossa lattioiden vaihto. Tavallaan toivoisin aina asuvani muuttolaatikoiden keskellä. Hyvin on nimittäin pärjännyt yhdelläkin kassillisella vaatteita eikä oo kukaan valittanut, että aina sulla on noi samat kuteet päällä ;)

Viime viikolla näin Petran pitkästä aikaa. En taida muistaa koska viimeksi oltaisiin oltu näin kauan erossa toisistamme. Kolme viikkoa ilman näitä kauniita kasvoja ja paluu yhteisiin kahvihetkiin tuntui ihanalta :)

IMG_0320

Rempan ja muun kiireen keskellä ollaan syöty lähinnä kaikenlaisia sekasotkuisia sörsseleitä (munakkaita kai nimeltään) ja muita helppoja keitoksia. Oon myös yrittänyt ihan kovasti tehdä ruokaa enemmän ja säästää sitä purnukoissa jääkaappiin. Välillä se onnistuu, välillä ne purnukat on tyhjät samassa hetkessä kun olen ne yrittänyt säilöä jääkaappiin. :D

DSC06684 IMG_0350 IMG_0487 IMG_0631 IMG_0567

IMG_0576Ah, söin myös karkkia pitkästä aikaa sunnuntain leffaillassa! Miten namilta ne maistuivatkaan. Oon syönyt karkkia viimeksi joskus ehkä….lokakuussa? Vai voinko muistaa näin väärin? Ainakaan ei tule yhtään kertaa mieleen, kun olisin syönyt karkkia. Suklaata joulun aikaan pari kappaletta, mutta niitä ei lasketa karkiksi. Ihmeiden aika ei näemmä koskaan ole ohi, koska enne söin karkkia vuosikaudet päivittäin. Tätä pitäisi melkeen juhlia. :D (Isolla pussilla karkkia esimerkiksi… ;) )

Paras karkkipussi siis aikoihin. Slurps!

IMG_0570Instagramista joku saattoikin jo nähdä nämä seuraavat kuvat, tai ainakin niistä toisen?

Me ei riidellä mieheni kanssa oikeastaan koskaan, mutta viime viikolla tuli nahisteltua vähän liikaakin. Yksi päivä meni molemmitla ihan pieleen ja taidettiin nousta ihan väärällä jalalla ylös. Stressi sen varmaan teki tai sitten joku muu äkkipikaisuus. Ne riidat siis. Kommunikointi ei vaan sujunut millään ja jo oltiin toistemme kimpussa ja sanat meni vähän liiankin pitkälle…

Mutta, koska mulla on maailman yksi ihanimmista miehistä, ei riitelykään jatkunut pitkään. Herra sulatti mun sydämeni yllättämällä illalla kotiin tullessa tällaisella kynttilämerellä ja hyvällä ruoalla.

Voiko tämän jälkeen enää muistaa mistä riideltiin ja mistä oli ollut edes vihainen?

IMG_0322 IMG_0327Sen jäkeen parisuhde taas kukoistaa ja sama hassuttelu jatkuu kuin ennenkin. Kuten voitte kuvista nähdä, selfiet räpsyy taas ja ollaan otettu mitä parhaimpia otoksia yhdessä peilin ääressä :D

IMG_0547 IMG_0540

Kaiken muun ohella oon yrittänyt myös selvitä töistäni kunnialla. On ollut kivaa, jännitävää ja hirmuisen uutta kaikki. Paljon uusia ihmisiä, ilmapalloja ja muuta mukavaa.. ;)

IMG_0455IMG_0629Töistä tulikin mieleen, että eilen söin maailman nopeimmat lounaan. Purkki kesoa, suklainen herkkujuoma nassuun ja takas työn pariin. Meni ehkä 17 sekuntia ja molemmat purkit oli tyhjiä. Nälkä vai kiirekkö?? ;) 

IMG_0624Löysin viime viikolla työkaverin suosituksesta muuten ihan hirmu hyvän ruokapaikan. Fredan Twisted Street Kitchen. NOMS! Suosittelen lämpimästi :)

IMG_0040

Treenejä on mahtunut ihan hyvin myös viikkoihin mukaan. Oon käynyt lenkillä pariin otteeseen ja salilla monena päivänä viikossa. Aamuisin ja välillä illasta. Eilen pidin taukopäivää (unohdin juoksukoulun kiireiltäni muissa jutuissa, voihan harmi!), mutta muutoin oon tehnyt tosi onnistuneesti treenejä myös tämän kaiken kiireen keskellä. Tiedän, että jos treenit jäisi väliin, olisin ihan harmistuksissani ja sitä huonoa energiaa ei saisi millään katoamaan. Jos tahtoo pitää järjen touhussa mukana, niin on pakko välillä käydä hönkimässä salin ilmaa ja hikoilla kunnolla. Niin se homma vaan toimii paremmin.

Huomenna on muuten keskivartalotreenin vuoro. Sattuu jo pelkkä ajatuskin hullusta kidutuksesta TRX-naruissa.. IMG_0470

Kuvat viime päiviltä taisivat olla siinä. Tuntuu, että aivan liikaa on jäänyt kuvaamatta, koska en ole muistanut ottaa kameraa esiin oikeina hetkinä. Paitsi tottakai kaikista kesopurkeista ja lautasista on tullut kuva, mutta ihmisiä oon kerännyt muistoja huonommin. Kiitos kuitenkin kaikille ihanille kamuille, joita oon kerinnyt nähdä. Ja te keitä en ole ehtinyt nähdä ja joille en ole hetkeen soittanut, olette mun ajatuksissani kyllä. Hieman on vaan kiire sovittaa kaikki aikataulut nyt yhteen. Heti kun remppa on ohi, on aikaa taas enemmän kavereillekin. Sitä ennen olen hieman kateissa ja muissa maalmoissa. Antakaa se minulle anteeksi. ;) <3

Nyt on aika nousta ylös ja pukea päälle. Huomiselle yritän kirjoitella teille vähän opiskeluista kuulumisia. HR-assistentin koulutuksestani löytyy paljon kerrottavaa ja luonnos on jo valmiina odottamassa viimeistä silausta tekstiin. Pysykäähän siis kuulolla jos opiskelukuviot ja niiden eteneminen kiinnostaa! :)

Superia keskiviikkoa! 

 

6 kommenttia artikkeliin ”Terveisiä remontin keskeltä!

 1. Petra sanoo:

  Onneksi nyt tuntuu siltä kuin ei oltas oltukaan erossa niin pitkään, hih <3 Kuten puhuttiin, siitä reissustakin tuntuu olevan niiiiiin pitkä aika, vaikka vasta viikon mäkin oon ollut kotona :D :D

  En voinut olla huomaamatta teidän samishuppareita :)

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä tunnu.. Mulla ainakin tuntui ikuisuudelta se monta viikkoa :D :D Täytyy varmaan alkaa harkita pientä vierotusta susta ;)

   samishupparit.. vahingossa päällä joka päivä :D

   Tykkää

 2. Hanna sanoo:

  Vauhtia riittää. Jaksat silti hymyillä; hyvältä näyttää. Kiitos positiivisuuden levittämisestä :))

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos itsellesi kun kävit kommentoimassa taas Hanna :)

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Kiva seurailla teen rempan edistymistä.
  Tuo kynttilämeri ylläri oli kyllä tosi ihana, näytin Rikullekin kuvan instasta ja sanoin, kato nyt… <3 Hih. Söpispari ootte!
  Tuo vika ruokakuva, ihan älyttömän herkun näköinen :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, rikulle tuli paineita ;) Nyt heti Outille vielä isompi kynttilämeri ;)

   Ihanaa viiknoloppua Outille! <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: