7:05 Herään

Ah, sunnuntai. Ihana herätä omasta kodista ja kellokin on jo mukavan paljon. Hyvä siis siksi, että sain nukuttua pitkästä aikaa yli 6 tuntia. Nyt unta taisi tulla vähän yli 7 tuntia, ei kuitenkaan ihan liikaa. Selailen sängyssä hetken instagramia ja luen muutaman viestin joita on yön aikanta tullut. 

Pian nousen ylös, pesen hampaat ja siirryn keittiöön. 

7:15 Kahvia ja kirjoittamista

Kahvia. Ihanaa kahvia. Otan kahvikupin mukaan sänkyyn ja nostan tietokoneen syliini. Koneen, joka muuten kerrankin on ollut latauksessa yli yön, eikä heti ensimmäisenä tarvitse kaivaa laturia. Aloitan kirjoittamaan uutta postausta, joka on herännyt mieleen lautantai-iltana.

IMG_1491

8:25 Aamiaista

Lasi vettä ja vitamiinit. Kulhoon vähän rahkaa, pari palaa banaania ja viimeisenä iso lusikka macaa. Vietän vielä kulho kädessä hetken ja etsin netistä erilaisia ratkaisuja kodin säilytykseen. Laatikoita, hyllyjä ja muuta puuttuu vielä paljon uudesta kodistamme.

IMG_1488

9:03 Lenkkille!

Olen pukenut päälle lenkkikamat ja lähden ulos. Mies ei jaksa tulla mukaan, vaikka normaalisti sunnuntait on pyhitetty yhteisille lenkeille. Edellisillan remppailut on saaneet selän kuulema kipeäksi. Lähden yksin ulos musiikki korvilla.

IMG_1496

10:05 7 km lenkkiä takana

Palaan kotiin ja huomaan, että ulkona hölköttely on lisännyt energiaa. Imuroin kämpän siinä puuskassa ja venyttelen noin 45 sekuntia. Liian vähän, mutta nyt ei malta. On päästävä suihkuun ja rakentamaan pian odotettua vaatehuonetta valmiiksi!

IMG_1301

IMG_1497

IMG_1510

10:59 Bisneksiä, hihi

Myytiin pois vanha vaatekaappi, joka jäi edellisiltä asukkailta. Tori:ssa tuli kyselyä monelta ja ensimmäiset soittajat hakivat kaapin pois. Suosittelen Toria tosi lämpimästi, siellä oon myynyt kaiken edellisestä asunnostani pois ja nytkin tuli tosi kiva pariskunta hakemaan meidän vanhaa kaappia omaan kotiinsa. He saivat sen edullisesti ja minä sain rahaa ostaa tilalle jotain muuta. Win win, eikös vaan!

Ostajat muuten asuvat vastakkaisessa talossa meistä, joka oli aika hauska sattuma. :)

11:15 Välipalaa

Kaapit on kannettu ostajien autoon ja alkaa olla nälkä. Vatsa alkaa huutaa tyhjyyttä. Teen molemmille kipot rahkaa, koska jääkaappi huutaa vatsan tavoin tyhjyyttään ja valikoima ei ole suuri. Ollaan totuttu käymään nyt sunnuntaisin kaupassa ja huomaan, että kun olen viikon ollut poissa kotoa, niin jääkaapissa ei näy mitään. Mies on vohkinut kaikki herkut ;)

IMG_1502

13:30 Remonttihommia

Puoli kahden aikaan alkaa näyttää valmiilta. Ollaan kasattu lipasto ja laitettu vikat vaatehuoneen hyllyt paikoilleen. Enää tavaroiden sortimista muuttolaatikoista. Tavaramäärä tuntuu loputtomalta. 

13:40 Yllätyksiä

Yllätyn miten monta laukkua mulla onkaan! Ihan liikaa kai, jos katsoo hyllyjä, jotka notkuvat jo nyt, vaikka luulin tekeväni ison vaatehuoneen, jos ei ikinä lopu tila kesken. Hah. Ehdotan miehelle, jos hän saisi lipaston itselleen kokonaan käyttöön ja minä saisin vielä vähän lisää laukkukoukkuja seiniin. Taidan olla haalinut vitselleni vähän liikaa tavaraa :D

IMG_1525

13:45 Välipaladrinksut

Eli siis kahvia ;)

IMG_1516

14:00 Kauppaan.

Pieni kävely samalla ja kauppaan hakemaan ruokaa ja tarjoiluja illan kavereiden vierailua varten. Minikokoiset tuparit tiedossa ja on tehtävä herkkuja tarjolle. No, jääkaappi nyt muutenkin on aivan tyhjä, joten päätetään kantaa kaupasta kunnolla täytettä.

IMG_1541

IMG_1547

15:03 Herkkukahvia jaettuna kahdelle

Ehdotan kaupassa, että juotaisiinko yhdet herkkulatet puoliksi. Tämä ei ollut mikään vaikea suostuttelu, vaan sehän kuulema sopii. Ajattelen, että olenhan jo kiltisti ollut koko viikon ilman sokeria, nyt on aika nauttia ihan pieni sokerimäärä sunnuntain hyvän mielen kunniaksi. Nams! Ei niin hyvää kun Coffee Housen latte, mutta menee pahimpaan sokerihermon kutkutuksen katkaisuun ;)

15:15  Home again

Ruoan valmistusta, pöydän kattamista ja paikkojen siivoamista. Tavaraa on niin paljon hujan hajan ja yritän piilottaa kaiken ylimääräisen ylimääräiseen makkariimme. Mikään ei ole oikein esittelykelpoista, mutta yritän saada paikoista edes huijaamalla vähän hienommat. Hih.

IMG_1573 IMG_1603 DSC06930

16:45 Let me take a selfie

Katse peliin ja naamaan sipaus puuteria.  Okei, unohdin puuterin ja pelkkä vilkaisu taisi jäädä lopputulokseksi tällä kertaa. Liikaa mielessä koko ajan eikä malta jäädä meikkaamaan. Remonttilook viikonlopulta tuntuu hieman pölyisältä, mutta kaipa se kavereille kelpaa. :D

IMG_1530

17:00 Tyypit saapuu kylään

Vieraat saapuvat ja pöytä on valmis. Ihanaa päästä nauttimana toistemme seurasta <3

DSC06937 DSC06953 DSC06939

19:30 Koti hiljenee

Väsymys. Makaan sohvalla ja ihailen meidän ihanaa kotia. Järjestelen väliin vielä vähän loppuja tavaroita ja mietin, että mitä kaikkea pitää ostaa. Pyötitään taas ympäri asuntoa etsimässä tavaroille paikkoja ja tyhjennetään varastossa seisseitä laatikoita. Välissä aina istahdan koneelle. Teen Anttilasta tilauksen hyllyihin ja laitan ostoskoriin myös muutaman laatikon. Ainiin ja leivänpaahdin pitää tilata myös! 

IMG_1539

22:10 Iltapuuhia

Istun koneella taas kerran. Tähän väliin on katsottu yksi Suits -jakso miehen kanssa ja nyt katselen taas turhia sivustoja ja mietin sisustamista. Alan myös siirtää kuvia koneelle tämän aamun postausta varten ja mietin, että olenpas kerrankin muistanut kuvailla päivän aikana paljon. Harvoin nämä ”päivä kanssani” -postaukset onnistuvat. Hymyilyttää. Taidan tehdän tällä viikolla tällaisen uudestaan, kun se tuntui näinkin kivalta! 

 Iltapalaksi syön samalla ruisleipää ja jämät päivältä jääneestä fetasalaatista. Jotain pientä on saatava ennen unia. 

IMG_1678

23:15. Valmistautuminen nukkumaan

Pesen hampaat, kasvojani en muista pestä. Vasta sängyssä maatessa muistan asian, enkä jaksa enää nousta. Viimeiset kännykän selailut ja instagramin ihmettelyt. Pian alkaakin jo nukuttaa. 

Käsi miehen rintakehälle, pää kainaloon ja silmät kiinni. Hyvää yötä!

IMG_1659

Iloista maanantain alkua ihmiset! Mitäs piditte mun sunnuntai -aiheisesta postauksestani? :)

****

ps. lasissa on Fun Lightia.. maistuipa juhlalliselta skumppalasista juotuna ;)

7 kommenttia artikkeliin ”Päivä kanssani sunnuntaina!

 1. Anniina sanoo:

  Justiinsa äsken tuli kommentoitua Anna mun treenaa! -blogin Annan ”päivä kanssani” postaukseen :D Mutta nämä tällaiset postaukset on kivoja, näitä jatkossakin!

  Ja kämpästä olisi kiva nähdä kuvia, kunhan se ”valmistuu”, hyvältä näyttää jo nyt! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiva jos tykkäätte. Näistä tulee jatkuvasti toiveita, joten tällä viikolla yritän toteuttaa näitä kaksi pitkästä aikaa ;)

   Asunnosta tulossa juttuja pian :)

   Tykkää

 2. Mona sanoo:

  Teidän uusi koti näyttää i-ha-nal-ta!! Nam! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hih, tuu kylään joskus!! ;) <3

   Tykkää

   1. Mona sanoo:

    Jooo! Ehdottomasti! <3

    Tykkää

 3. noracarolin sanoo:

  Voi, kun sinun juttuja lukiessa tulee aina iloiselle mielelle <3 kiitos siitä, kaunotar!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: