Eilinen ei mennyt ihan putkeen. En tiedä kuinka ihmeessä onnistuin heräämään niin kummalisen päivän keskelle ja miten edes selvisin siitä läpi, mutta tässä ollaan. Uusi päivä ja elossa vielä, joten kehtaan jo teillekin koko eilisen tapahtumista kertoa. Aamu oli hieman kaoottinen ja hermoja testaava, mutta onneksi ilta päättyi hemmotteluun ja hyvään oloon.

Tässä teille tunnelmia torstailta!

7:11 Herätys

Miehen herätyskello alkaa soida. Pää ylös sängystä, pian perässä koko kroppa. Istun sängyn reunalla ja tuijotan kellonaikaa epätodellisin silmin. EIII! Olen myöhässä. Juna lähti neljä minuuttia sitten ja minä nukuin kuin laiska tukki. Miten tässä näin kävi? 

Sähellystä, jaarittelua itsekseni siitä miten kello ei toiminut ja samalla vaatteita päälle. Onneksi seuraava juna menee kahdeksan jälkeen. Pääsin ulos kolmessa minuuttissa, ehkä viidessä jos lasketaan alun pään pyörittely sängyn reunalla mukaan. 

7:21 Bussipysäkillä

Ajoissa pysäkillä, mutta onneksi niin päin. Kivempi odotella bussia kuin että huomaisin olevani siitäkin myöhässä. Yhtään myöhästymistä ei enää tähän aamuun.

7:55 Junassa.

Olen hakenut matkalta kahvia ja aamiaissämpylän. Onnistuin matkalla jäämään mm. metrossa pois väärällä pysäkillä ja ottamaan toisen asiakkaan kahvin mukaan kahvilasta. Ai miten niin olen hieman ehkä vielä unessa? Junaan päästessä olo alkoi rauhoittua ja no, vaikka onnistuin sielläkin kaatamaan vesipullon päälleni ja istuin sitten housut märkänä, niin silti olin varma siitä että kohta olen sentään onnistuneesti menossa kohti Tamperetta.

Kaikki hyvin, lets go! 

IMG_1756

8:30 Junamatkan aikana.

Netti ei toimi, eikä toimi oikeen ajatustaan. Vähän jäänyt päälle pieni paniikki ja yritän koota ajatuksiani kasaan. Aamun lähtö oli niin vauhdikas, että kaikki aiottu jäi tekemättä. Aamulenkit, bloggaukset ja ihan kaikki. Normaalisti kun kello yhdeksältä olisin ollut jo pitkän aikaa hereillä. Olisi ollut aikaa heräillä. 

Sorkin mys koko matkan silmääni, sillä siellä on ikävä roska joka ei lähde pois. ”Tärkeä” juttu tämäkin taas kertoa, mutta kyllä, pakko mainita koska se roska oli mun mukaan koko sen junamatkan ja en saanut tehtyä mitään sen takia :D

IMG_1770

9:52. Tampereella.

Nopea kipaisu kokouspaikalle ja työpäivä alkuun. Huh, vihdoin olen perillä!

11:40 Lounasta.

Tästä ei harmi vaan tullut napattua kuvaa, kun vatsa kurnien juoksin kauhealla vauhdilla syömään. Junassa syöty sämpylä oli aika helppoinen ja vatsa alkoi ammottaa täysin tyhjyyttään. Söin buffasta ison lautasen eriliaisia salaatteja ja vähän lihaa ja kalaakin. 

14:00 Kahvitauko

Haha, mua niin nauratti tässä kohtaa. Hotellissa, jossa pidettiin kokouspäivää (Tampere Scandic) oli aika kivasti järjestetty kahvitarjoilu. Meille sanottiin, että ”vähän” olisi tarjolla kahvipullaa ja kun menin ulos huoneesta, oli edessä valtava kasa kaikenlaisia herkkuja. Miten luulette, että miten kävi mun sokerittoman? Olinko nätisti ja join vain kahvia? ;)

IMG_1766Olinhan minä. Vatsa oli onneksi lounaasta vielä niin täynnä ettei tehnyt mielikään mitään näistä herkkusista. Vähän vaan vieläkin hihityttää tämä jättimäinen kasa kaikkea hyvää. Kuinka ikinä kukaan jaksaa syödä noin paljon herkkuja kesken kokousten :)

IMG_1765

15:07 Junalla taas takaisin Helsinkiin.

Palaverit on käyty läpi ja olen menossa taas takaisin kotiin. Olen tulossa Tampereelle uudestaan perjantainakin, mutta tällä kertaa olen päättänyt muiden menojen (ja mieheni) takia lähteä kotiin yöksi. On muutenkin aika rankkaa olla kaikki viikot poissa kotoa, joten tällä kertaa matka suuntaa kotiin yöksi ja jatkan töitä vielä junassa sen parisen tuntia. 

IMG_1773 IMG_1778

16:00 Junamatkalla. 

Junassa yritän tehdä puoliksi töitä ja puoliksi ihan jotain muuta. Työt ei oikein suju, kun netti ei toimi, mutta niin ei suju facettaminenkaan ilman sitä, joten on tyydyttävä vain olemiseen. Kirjoittelen siis itselleni treenisuunnitelmaa seuraavalle viikolle. Mietin, että ehkä jos kirjoitan ylös kaiken, niin varmasti yös teen edes osan niistä treeniestä. Ollut vähän vajavaista oma treeni, joten uusia keinoja tarvitaan taas kuvioihin!

(eka raksi itseasiassa on jo suoritettu. Perjantai tosiaan alkoi 4 kilometrin lenkillä, jes!)

16:59 Juna perillä.

Juoksen läpi keskustan kohti seuravaa kohdetta. Miten musta tuntuu, että tää koko päivä on yhtä juoksemista? 

17:00 KämpSpassa ja Vichyn jäjestämä ilta. 

Olen Monnan kanssa ollut kutsuttuna Vichyn järkkäämään iltamaan Kämpiin. Meille esitellään Vichyn tuotesarjaa ja saadan nauttia samalla vähän ihanista herkuista. Omaan napaan tulee samantien naposteltua lautanen Caesaria ja tippa smoothieta. Kauhea nälkä. Tajuan tässä samalla että lounaasta olikin jo puhdas ikuisuus, joten ei ihme että vatsa kurnii.

IMG_1781

17:15 Esittely

Meille kerrotaan Vichyn tuotteista ja päästään testaillailemaan niitä vähän. Kaikki ollaan niistä tuoksuista ihan haltioituneita ja mietin jo valmiiksi, että tahdon illalla päästä pitkään suihkuun ja levitlelä sen jälkeen kaikkia ihania voiteita iholleni. Huomaan koko ajan havahtuvani haaveisiin pitkästä suihkusta ja rauhallisesta koti-illasta pyjamassa. Ah, olisinpa jo kotona!

10966676_10153021966180351_422476541_n18:00 Jutustelua

Paikalla oli myös muita bloggaajia ja he ovat menneet kello kuudelta hierontaan. Me jäätiin juttelemaan vielä hetkeksi järkkääjien kanssa (Kiitos, oli tosi mukavaa!) ja puolelta oli sitten mun ja Monnankin vuoro päästä Spahan hierontaan, jossa käytettiin vichyn öljyjä ja rasvoja. Kerron muille aamun sähellyksestäni ja kiitän kvoasti tästä luksusillasta yhdessä. Miten ihanalta tuntuu päästä hetkeksi nauttimaan yhdessäolosta ja Käpm Span lämpimästä tunnelmasta. Pelasti päiväni!

18:30 Hieronta

Ah, miten ihanaa! Tämä on koko päivän niin parhaita hetkiä. Kuinka mulla kävi näin hyvä tuuri, että sainkin tällaisen hemmottelun juuri tällaiseen katastrofipäivään tuomaan helpostusta? Tässä se taas nähdään. Loppu hyvin, kaikki hyvin -lausahdus todellakin pitää paikkansa. :) 

IMG_1829

19:30 Kohti kotia 

Monnan kanssa jäädään vielä hetkeksi juttelemaan hieronnan jälkeen ja vaihdetaan nopeat kuulumiset. Ei olla nähty liian pitkään aikaan ja han harmittaa, kun nykyään olen liian kiireinen näkemään ystäviäni. Onneksi nyt oli edes hetki aikaa Monnan kanssa. Me lähdetään eri teille ja Tuukkakin ehtii siinä matkalla tulla moikatuksi koirien kanssa.  

Seuraavaksi eteen tulee mieheni, joka on keskustassa myös ja matkalla me eksytäänkäymään niin Stadiumissa, Indiskassa kuin syömässäkin. Siinähän se loppu ilta vierähtääkin nopeasti. Stadiumista miehelle urheilukassi, mulle Indiskasta mukeja. Lopulta vielä Itamaehen sushille, kun tuntuu, ettei selvitä kotiin ilman energiaa. 

IMG_1826

IMG_1831 IMG_183520:20 Kauppaan

Käytiin me vielä kaupassakin! Ruoan jälkeen me vielä intouduttiin hoitamaan samalla kauppareissukin. Jes, onnistunut ilta!

IMG_1836

21:05 Kotona vihdoin

Pientä siivousta ympäri kämppää ja sänkyyn makaamaan koneen kanssa. Valmistelen kuvat valmiiksi tätä postausta varten aamulle. Haaveilen yhä suihkusta, mutta sänkyyn päästessä en jaksa enää nousta. Koko päivä tuntuu liian rankalta aamun sähellyksen ja kiireen jälkeen. Huomenna sitten sinne suihkuun. 

22:00 Jakso Suitsia

White Collarin kaikki kuusi kautta on katsottu loppuun edellisellä viikolla ja nyt mennään jo kaudessa kuusi Suitsissakin. Loistosarja, ei voi muuta kuin kehua. Jäätte yhtä varmasti koukkuun kun minäkin oon jäänyt! ;)

23:00 Unille?

Silmät alkaa lupsua ja huomaan, että on aika laittaa kaikki koneet ja muut häiriöt kiinni. Sopiva aika kellostakin jo painaa pää tyynyyn ja sanoa miehelle hyvät yöt. Miettiä siinä samassa, että olipa se lopulta kiva päivä – Kaikesta selvittiin! 

IMG_1816

psst..Näin aamuni olisi mennyt, mikäli olisin herännyt normaalisti oikeaan aikaan ;)

5:00 herätys.

5:05 Lenkille, kaksi kierrosta lähialueen ympäri ja kotiin. Matkana noin 4 kilometriä, sopiva aamun kropan herättelyyn. Kotona muutamat vatsalihakset.

5:40. Suihku, rasvaukset ja kiireesti keittiöön syömään aamiaista. Ehkä vähän tietokonetta tässä välissä. 

6:10 vaatteet päälle ja kasvoille vähän väriä.

6:20 Bussille.

7:00 Junassa. 

Ei mennyt nappiin tällä kertaa, mutta onneksi reissuja tulee vielä usein ja aamuja sitäkin enemmän. Kävin äsken juoksemassa lyhyen lenkin korvauksena eilisen aamun käämmiin ja tulipa hyvä olo. Aamut on kyllä vaan niin vahvasti mun juttuni, että eilinen meni ihan pieleen sen takia, kun aamu meni ihan ohitse. Onneksi sain tuollaisen luksusillan korvauksena kaikkeen ja kaikki päättyi paremmmin kuin hyvin. Sushien voimalla jaksoin juosta hyvin lenkkinin ja nyt on energiaa alkaa tehdä heti töitä.

Ensi kerralla tuskin nukun yhtään kunnon silmällistä yön aikana, kun on suunta Tampereelle. Pelkään luultavasti ihan liikaa uudestaan tällaisia aamuja. Ehkä tämä ei siis toistu ja vastaisuudessa saan juoda aamukahvit mukavasti sängyssä ja lähteä  rauhassa matkaan. Tuollaiset kolmen minuutin lähdöt ovesta ulos ei oikein sovi mulle.. :D

Hauskaa perjantaita kaverit! :)

5 kommenttia artikkeliin ”Torstai kanssani – katastrofeja ja luksushoitoja!

 1. Elisa n sanoo:

  Anteeksi hirveästi että tekstin lukeminen alkuun nauratti:D miten sulla sattuikin tapahtumaan kaikkee tuollaista katastrofaalista? Huh! Tiedän tasan tarkalleen kuinka hirveää on nukkua ns. pommiin ja myöhästyä ja lähtä hirveellä kiireellä ja aamupalakin jää välistä. Ihan hirveitä tuollaiset päivät kun tuntuu että koko päivä menee pilalle kun on usein niin kiukkuinen:D mutta onneksi sulla olu aivan ihana ilta ystävien kera<3.

  Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :D Mä oon vähän tällainen katastrofialtis ihminen. Kuulisitpa kaiken muun mitä tässä parin päivän aikaan on tapahtunut… :D

   Sulle myös ihanaa viikonloppua ja aurinkoista ensi viikkoa <3

   Tykkää

 2. Mona sanoo:

  Voi eiii mikä päivä! Koit selvästi perjantai 13. pvän etukäteen. Onneks ilta oli sentään noin ihana ♥
  Nauroin kans viime vuoden lopulla koulutuksessa tota Sandicin kahvitarjoilua! ”Vähän” herkkuja.. Mutta kyllä siellä vaan porukka hamstras lautasia täyteen! Joillekin maistuu enempi :P

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, no näin on! Täytyy mennä joskus lounaalle sinne Scandiciin hei. Vaikutti hyvältä paikalta :)

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  No mutta kyllähän sun päivään mahtui paljon aamun myöhästelystä huolimatta, oot aika tehopakkaus :D
  Suitsia muuten alettiin myös katsomaan, on kyllä hyvä! :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: