Hei tänään se päivä nyt vihdoin on. Päivä ystäville ja rakastetuille, teille jotka olette löytäneet toisenne sattumalta tai tositarkoituksella. Etsineet ehkä, kohdanneet oikeaan aikaan. Tutustuneet ja toisiinne ihastuneet, lopulta päättäneet, ettei siitä toisesta voi luopua koskaan. Sattumalta löytäneet oikeat sanat, ne joilla toisen sydän saadaan saarrettua. Jäätte siihen missä olitte, tunnit kuluu niin nopeasti ettette ehdi ymmärtää. Päivät ja vuodet. Joskus jonkun kanssa päiväkin jo riittää. Heti ensimmäisestä katsesta huomaa, että tää ihminen tajuaa mua. Ja mä tajuan sitä. 

***

Ystävyys on jotain joka pysyy, vaikka välillä olisi vähän vaikeaa. Voi avata ja puhua suunsa puhtaaksi, kuunnella kun toinen tekee saman perässä. Ja silti se ei lopu. Vahvistuu ajan myötä, muototuuu erilaiseksi kuin kenelläkään muulla. Löytyy tietynlainen yhteys. Välillä on sähköä ja kemiaa. Oikeita tekoja ja sanoja.

***

Luottamus, yhteys, välittäminen. 

***

Ystävyys on sinun ja sen toisen välinen juttu, eikä kenenkään muun pidä sitä ymmärtää. Ole ylpeä ystävästäsi, älä pidä sitä tunnetta piilossa ja kerro mahdollisimman usein, että hän on tärkeä. Kuten sinäkin varmasti olet hänelle. 

<3

IMG_1851 IMG_1853

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille! <3

Ja hei. Jos sulla ei ole yhtäkään ystävää ja tunnet olevasi aivan yksin tässä maailmassa tänään, niin ole hyvä ja lähetä meili sairaankaunismaailma@gmail.com. Voin luvata ainakin yhden välittävän viestin, sillä tiedän miltä tuntuu olla yksin, enkä tahdo sitä kenellekään. Meili on siis auki sinua varten! 

6 kommenttia artikkeliin ”Miten upeaa ajatella, että mulla on ystäviä!

 1. Ellu sanoo:

  Ihana postaus Marissa! Hyvää ystävänpäivää :) Sä oot tainnu muuttaa kun sua ei enää näy täällä IO:n huudeilla ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Ellu!! En taida siellä enää pyöriä. Ehkä kaupassa silti vielä törmäillään ;)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Ihana sinä! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Sinäki <3

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  <3<3<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   khihi <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: