Hei aurinkoinen ja energinen tiistai! Kelpaisikos teille tälle päivälle jutut terveellisistä tupariherkuista? Paljon kuviakin olisi tiedossa! :)

IMG_1676

Onko sulle helppoa keksiä tarjottavaa, kun järjestät juhlia tai illanistujaisia? Tiedän, että monille se on. Olen ollut useinkin auttamassa juhlien järkkäilyssä ja huomaan, että usein aiheuttaa paljonkin stressiä kaikki se järjestäminen. Esillepano, ideointi ruokiin ja oikeastaan ihan kaikki. Siksi ajattelinkin, että voisin tässä omia tupareita pitäessä yrittää vähän esitellä teille vinkkejä niin ruokien valmistukseen kuin itse siihen järjestämiseenkin. Ensimmäisenä vuorossa ruokapuoli. Mitä minä yleensä tarjoilen tupareissa, joissa ruoan pitää olla helppoa ja sellaista, että samalla voi seurustella pitkään eikä tarvitse vahtia kattilaa hellalla jatkuvasti tai sekoitella keitoksia?

Aloitetaan tarjoiluista kertominen coctailpaloista. Tämä yhteistyö Linkosuon kanssa tuli tosi hyvään tilanteeseen, koska yleensä tarjoilen aina vieraille jotain tämäntyyppistä mitä kuvissa tänäänkin näkyy. Heidän kanssaan kun oli tarkoitus lähteä esittelemään teille erilaisia RuisSipsejä ja koska mulla on useat tuparit tulossa joka tapauksessa, tuli tämä ihan todella sopivaan saumaan. Niitä samaisia Sipsejä olisi käyttänyt muutenkin, niihin kun kaikkein parhaiten saa erilaisia coctailpaloja esille. Sopivasti kupin mallisia ja ruista on hyvä olla tarjolla aina.

Tässä kuvia herkuista, joita saatiin aikaan lyhyellä panostuksella!

DSC06928DSC06916DSC06930

IMG_1609

Natural sipseissä cremefraichea, tomaattimurskaa, basilikaa, mozzarellaa ja mausteita.

DSC06965

IMG_1644

Sour Cream sipseissä avokadoa, raejuustoa, paprikaa ja runsaasti mausteita.

IMG_1604

Sweet Chili sipseissä ranch dippiä ja porkkanasiivut. NAM!

DSC06933

 

Tupareissa on mun mielestä hyvä pitää mielessä nämä pari juttua:

 • Ruokaa ei voi pitää pitkään pöydällä ja esimerkiksi kermakakkujen käy usean tunnin aikana huonosti. Lämmintä ruokaa voi olla vaikea tarjoilla, ellei porukka tule samaan aikaan. Mun ratkaisuni tähän ongelmaan onkin se, että teen aina kylmiä ruokia. Salaattia ja coctailpaloja on tarjolla lähes aina. Ehkä tylsää jonkun mielestä tehdä aina samoja ruokia, mutta onneksi sisältöä voi coctailpaloissa vaihdella tosi laajalla skaalalla.
 • Tarjoa sekä terveellisiä herkkuja, että vähän epäterveempiä. Nykyään todella moni katsoo linjojaan ja tahtoo pitää huolen siitä, että syö aina terveellisesti. Minäkin olen yksi niistä, enkä tahdo tehdä siitä numeroa jos olen jossain kylässä. Se helpottaakin aina, jos laatuja on monenlaisia. Jos siis tarjoan itse jotain, teen aina sekä terveellisempää tarjolle, että ei terveellistä. Siitä on jokaisen helppo valita omat juttunsa sen suurempaa hälyä asiasta tekemättä.
 •  Kuinka paljon teet ruokaa? Voisiko tehdä ruokia, joita voi helposti nostaa esille lisää jos joku pääsee loppumaan? Vai teetkö heti runsaammin ja niitä syödään sitten seuraavankin päivinä? Mieti joka tapauksessa vaihtoehdot valmiiksi ja niin, että sinun on helppo itse olla juhlissa mukana stressaamatta siitä, loppuuko ruoka kesken. Coctailpalat ovat siitä helppoja, että täytteitä voi tehdä vähän enemmän kaappiin ja niitä tekee nopeasti lisää hieman enemmän, jos huomaatkin, että vieraat ovat herkkusuita. Eli siis, jos teet niin hyvää ruokaa, että se loppuu liian nopeasti kesken ;)
 • Onko jokaisen ruokavalioon jotain? Me esim. tällä kertaa tehtiin sekä kala- että kasvisvaihtoehtoja ja myös salaattia kylkeen. Vieraat eivät syöneet lihaa, joten tässä oli loistava vaihtoehto siihen. Nykyään usein porukka on gluteiinittomalla tai muille erikoisilla ruokavalioilla, joten hyvä vinkki tähän on tehdä vähän kaikkea. Toki olisi mahtavaa, jos kaikki ilmoittaisivat etukäteen ruokavalionsa, mutta se ei aina ole mahdollista. Aina onkin hyvä varautua.

IMG_1675

DSC06962

Natural Sipseissä  katkarapuja, kermaviiliä ja mausteita.

IMG_1617IMG_1622 IMG_1629 IMG_1638 DSC06942

Kuten huomaat, meillä ei tällä kertaa ollut mitään kovin epäterveellistä tarjolla. Jokainen meistä tahtoi vielä treenailla samana päivänä ja siksi oli sovittu, että syödään kevyttä ja hyvää ruokaa, ilman herkkuja. RuisSipseissä on runsaasti kuituja, sisällössä oli hyviä rasvoja ja kasviksia oli valittu mukaan myös paljon. Tavallisiin RuisSipseihin laitettiin sisälle katkarapu-lohi-täytettä ja Sweet chili pohjaan laitettiin avokadoa ja raejuustoa mausteilla ja Rach dippiä tuli Sour cream pohjan päälle.

Mikä oli näistä parasta? No se Ranch! ;)

IMG_1667

Sitten olisi teitä miellyttävä juttu mielessä, eli ARVONTA!

Mulla on vielä kahdet tuparit., joten tarvitsisin teiltä vähän vinkkejä. Mihin sinä käyttäisit näitä RuisSipsejä? Palkintona on tuotepaketti Linkosuolta ja voittajan arvon 21.2 klo 12:00. Voittajalla ilmoitan henkilökohtaisesti, eli ole ihana ja laita kommenttiboksiin oikea sähköpostisi jotta saan sinut kiinni!

Onnea jokaiselle, joka innostuu lähtemään mukaan arvontaan! Niin ja olkaa kivoja ja antakaa paljon vinkkejä, muuten mun vieraat saa jatkossa joka tupareissa samat tarjoilut ;)

Ootko hei näitä minejä RuisSipsejä maistanut? Mulle nämä on vasta tutustumisvaiheessa ja oonkin niitä pari kertaa pitänyt eväänä laukussa junamatkoilla. Helppo eväs, kun ei tarvitse jääkaappia ja pakko myöntää, että välillä iskee hullu nälkä ja kiukku on lähellä. Kerran nää on jo pelastaneet mut kiukulta ja onneksi siitä selvittiin nopeasti. Eikä ees tarvinnut syödä ihan koko pussia. :D

DSC06910

Montaa pussia mulla ei oo näitä enää itse asiassa jäljellä, koska mies on syönyt niitä salaa kun oon ollut työreissuilla. Tiedättekö miten se jäi kiinni? No joo, huomasin kyllä jälkikäteen, että osa pusseista oli kadonnut, mutta meidän sänky oli kummallisesti vuorattu muruilla. Haha! Menin sänkyyn yksi ilta reissusta tultuani ja mietin, että missä ihmeen murukasassa mä olen. Siinä se oli pari iltaa viettänyt sipsejä syöden ja löysin pari neljä tyhjää pussia lattialta sängyn vierestä sen puolelta sänkyä… Eli joo, on oikein suositeltavia RuisSipsejä. :D Menee isompaan ja pienempään nälkään. Nyt oon piilottanut itselleni pari omaa pussia ja sanonut miehelle, että saa syödä loput. Meillä on tällanen säännöstelytalous, kun molemmat on herkkusuita ja mikään ei säily kaapeissa. Pakko siis vähän jakaa kaikkia herkkuja, niin että molemmille riittää ;)

Nyt töiden pariin, tuuhan sinä osallistumaan arvontaan ja kerro omat vinkkisi näiden tuotteiden käyttöön! Tiedän, että moni käyttää näitä useinkin, joten ei oo vaikea arvonta ollenkaan. Varmasti löytyy jokaiselta joku pieni vinkki :)

Antoisia tupareita ja onnea arvontaan! 

ps. Jos olette joskus pyörineet kaupassa ja etsineet näitä RuisSipsejä ihan vääristä paikoista (kuten minä) ja ette tietenkään ole pyytäneet apua myyjältä, niin voin valaista teitä ja kertoa, että ne löytyvät näkkärihyllyltä. Loogista joo, mutta ei ne silti löytyneet kun viimeksi etsin. ;)

 

**Yhteistyössä Linkosuo

 

50 kommenttia artikkeliin ”Mitä tarjota tupareissa?

 1. armi sanoo:

  Nam! :-)
  Mie ite oon käyttänyt ruissipsejä tuorejuuston kanssa, sekä dippaillut salsaan ja hollandaise-kastikkeeseen. Ihan sikahyvää!

  Tykkää

 2. Jonna sanoo:

  Ehdottomasi yksi ruissipsi, päälle raejuustoa (kesoa) johon sekoitettu haluamasi dippipussi (itse käyttäisin valkosipuli) ja sitten päälle toinen ruissipsi! HERKKUA! Tai jos haluaa päästä helpolla niin sipsi ja päälle TURUN SINAPPIA! NAM

  Tykkää

 3. Teija H sanoo:

  Erimakuisten tuorejuustojen kanssa ovat erinomaisia.

  Tykkää

 4. Irkku sanoo:

  Jouluna tein juustokakulle pohjan korpuista, eli makea ruiskuppi coctailpala voisi sisältää tuorejuustoa, joka on vaniljalla ja sitruunalla maustettu, päälle puolukkaa tai muuta marjaa. Ei ehkä silti oo niin epäterveellinen

  Tykkää

 5. Hanna sanoo:

  Minäkin oon usein käyttänyt tuorejuuston kanssa, makuja vaihdellen! Nams :)

  Tykkää

 6. memmi sanoo:

  Oi, nuo on kyllä herkkua. Mun mielestä noi käy vähän kaiken kanssa! Tosin ei mulla kyllä muutenkaan oo tapana nirsoilla ruuan suhteen :D Mutta esimerkiksi hummusta, tuorejuustoa, salsaa, oliiveja, raejuustoa, homejuustoa, avokadoa, jauhelihaa.. Nyt alkaa tehdä vähän mieli. Ja yks loisto kaveri noille ois keitto. Oon ite ihan täysin keittojen rakastaja, niin noita kun dippais vaikka johonkin bataattimaissikeittoon tai linssikeittoon tai mihin vaan keittoon niin nam!

  Tykkää

 7. Mari sanoo:

  Mahtava idea nämä coktailpalat! Menee kyllä jotkut noista täytteistäsi testiin seuraavissa illanistujaisissa! :)
  Itse tekisin makean täytteen ruissipseille (perinteisille!): tuorejuustoon sekoitetaan maapähkinävoita. Tarvittaessa makeutukseen steviaa. Notkista tahnaa tarvittaessa tilkalla maitoa. Tahka ruissipsin päälle ja koristelu pähkinärouheella/kookoshiutaleilla. Naam!

  Tykkää

 8. Jemppu sanoo:

  NAM! :) Ruissipsit onkin kyllä ihan parhaita cocktailpaloihin. Saattaa olla, että niitä on tarjolla täälläkin sunnuntaina ;)
  Muutama täytevaihtoehto, mitä ei ole vielä taidettu mainita:
  – maksamakkaraa/maksapasteijaa tms. ja hiukan omenahilloa
  – kananmunaa ja silliä/makrillia pieneksi pilkottuna
  – porosta ja piparjuurituorejuustosta tehtyä tahnaa
  – paahtopaistista, avokadosta ja sweet chili-kastikkeesta tehty tahna
  – mätiä, creme fraichea ja punasipulia
  – punaista pestoa ja tomaatti-sipulihakkelusta

  Tykkää

 9. Jemppu sanoo:

  Ai niin ja yks unohtu; oon syöny sitä hapankorppujen kaa mut toimis varmaan näinkin tosi hyvin, eli kesoa, (sini)simpukanlihaa ja ruohosipulia!

  Tykkää

 10. Suski sanoo:

  Mä rakastan yhdistelmää ruissipsit ja munavoi ja päälle ohut siivu suolakurkkua. :) Nam!

  Tykkää

 11. Oona sihvola sanoo:

  Itse laittaisin ruisnapin sisään salsaa ja raejuustoa tai toinen vaihtoehto olisi jokin mieluinen dippi ja päälle viinirypäle sillä ruisleipä ja viinirypäle toimii ainakin leipänä erittäin hyvin :)
  Jos taas makea hammasta kolottaa niin ruikkarin sisään vadelmahilloa ja sen päälle pala juustoa (kuulostaa oudolta mutta mun mielestä maistuu oikeasti aivan taivaalliselta :D )

  Tykkää

 12. Irene sanoo:

  oon koittanu kuumeisesti miettiä, mitä tarjoaisin viikon päästä omilla synttäreillä ja nää vois kyllä toimia paremmin ku hyvin ! :)

  Tykkää

 13. Henna sanoo:

  Oon kanssa tehnyt noita cocktail-paloja eri täytteillä, googlaamalla löyty hyviä reseptejä. Ja hyvin on tehnyt kauppansa. :) Oon nyt viime aikoina huomannut, että tällaiset terveelliset kevyet naposteltavat tekevät paremmin kauppansa kuin raskaat, rasvaiset ja sokeriset herkut.

  Tykkää

 14. Ilana sanoo:

  Ruissipsin pohjalle sipaistaan pieni nokare wasabia, päälle lusikallinen smetanaa ja kruunataan viipaleella kylmäsavulohta. Sairaan hyvää! Kombon kertoi erään ystäväni mies, en tiedä oliko itse kehitellyt vai jostain lukenut, mutta on sittemmin levinnyt myös mun sukulaisten tarjoilupöytiin ;)

  Tykkää

 15. Elisa sanoo:

  En ole näitä koskaan käyttänyt mutta laittaisin hummusta ja vaikka korianteria tai muuta tuoretta yrttiä päälle:)
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

 16. Tite sanoo:

  Ruissipsit on ihania: Ehdotuksia:
  1. kermaviiliä + paistettua valkosipulia, sipulia ja paprikaa
  2. smetanaa + aurinkokuivattua tomaattia ja turunmaa- juustoa paloina
  3. blenderiin suolapähkinöitä ja oliiviöljyä. Tämän lisäksi vaikka puolikas kirsikkatomaatti suolapähkinä kastikkeen päälle.

  NAMNAMNAM

  Tykkää

 17. Herkullinen täyte ruissipseille on kun sekoittaa ranskankermaa, yrttivalkosipulituorejuustoa, punasipulia ja graavilohta. Nam, vie kielen mennessään. :)

  Tykkää

 18. essi sanoo:

  Moikka,
  Tosi hyviä vinkkejä kyl tullu! Pakko ottaa testiin useampi ehdotus :)

  Vielä ei ole mainittu tällästä:
  Tuorejuustoa, oman maun mukaan ja siihen lisäks fetakuutio. Muuta ei kaipaakkaan! Tietty voi lisätä jotain kinkkua/paprika/oliivi/basilikaa..
  namnam! :)

  Tykkää

 19. pex sanoo:

  mä syön noita töissä monesti kahveetunnilla tosihyviä. Syön sellaisenaan tai laitan jotain maustevoita lisäksi ja ehdottomasti mustapekka sopii kanssa hyvin.

  Tykkää

 20. Heini sanoo:

  Hyväksi havaittuja täytteitä on
  – tonnikala
  – pala briejuustoa
  – raejuusto ja pilkottua kalkkunaleikettä
  NAM! :)

  Tykkää

 21. Jutta sanoo:

  Ruissipsien päälle lusikoidaan tuorejuustoa oman maun mukaan :) Esim.noiden paprikasipsien päälle sopii hyvin creme bonjourin taco-tuorejuusto :) Nää toimii hyvin telkkarisyötävinä ja fiinimpää niistä saa koristelemalla vaikka tuoreyrteillä,chilillä tms.Aijjai :)

  Tykkää

 22. Minskuliina sanoo:

  Täyttäisin sipsit rahka+kylmäsavulohi, punasipuli, tilli mössöllä :) Käyttäisin Lidlin jogurttirahkaa, nam:)

  Tykkää

 23. Tuuli sanoo:

  Ihanan näköisiä tarjoiluja teillä! Ja vähän nauratti murusteleva sipsivaras joka ei osaa eden jälkiään paremmin peittää haha! :D Mä teen kanssa melkein jokaisiin juhliin tarjoiluiksi jotain ruisnappijuttuja. Lempparitäytteet on ehkä feta-aurinkokuivattu tomaatti-basilika mössö ja sitten sellainen missä on pestoa ja brie juustoa. Namm :)

  Tykkää

 24. essi sanoo:

  Ja unohdin tuosta äskeisestä vielä viinirypäleen.. eli siis tuorejuusto,feta(sellasii mis on öljyä kastikkeena),viinirypäle :) täydellinen Trio!

  Tykkää

 25. sonja sanoo:

  käyttäisin noita ruissipsejä salaattiin käsillä pilkottuina tai suolaiseen liivatekakkuun (siinä kyllä menee vähän sipsin malli erilaiseksi en tiedä tuleeko hyvän makuinen) , miksei noita voisi myös keiton päällä syödä pilkottuina.

  Tykkää

 26. Elina sanoo:

  Minun lemppari päällinen ruissipseihin on: maustamatonta tuorejuustoa, savupororouhetta, punasipulia ja persiljaa :)

  Tykkää

 27. Henkka sanoo:

  Näistä herkuista on vain hyviä muistoja <3 vuosien helvetillisen syömishäiriökierteen läpikäyneenä olen vihdoin saamassa otteen elämästä ILMAN sitä kamalaa peikkoa!! Ja nämä ihanuudet on ollut ensimmäisiä itselleni sallimia herkkuja :) Pieni juttu monelle, VALTAVA askel minulle. Ja näiden avulla voin taas suoda itselleni ihania nautiskeluhetkiä aina silloin tällöin :) IHANIA ihan vain sellaisenaan! <3

  Tykkää

 28. Jolana sanoo:

  Voisin laittaa briejuustoa, pinjaminsiemeniä ja hunajaa ja mahdollisesti timjania myös..ja laittaisin ehkä vielä sen verran uuniin, että briejuusto vähän sulaa :) Nyt tekisi mieli kokeilla!! :)

  Tykkää

 29. Tia sanoo:

  Aivan ehdoton on aurajuusto tai savulohituorejuusto <3 ne on mun lempparit

  Tykkää

 30. Outi Karita sanoo:

  Pakko tulla jakamaan oma ohje, joka on jäänyt kestosuosikiksi… Smetanaa, kylmäsavulohta, sipulia ja sitruunanmehua :)
  Tässä onkin tullut paljon hyviä vinkkejä, katkarapuja-lohi ehkä suosikki noista sun ja kommenttiboxissakin paljon hyviä vinkkejä, kun vähän selailin :)

  Tykkää

 31. Lina sanoo:

  Ruissipsit toimii päällysteellä kuin päällysteellä!
  Omaan ”Keep it simple”-kokkaustyyliini luottaen keskityn yleensä aika yksinkertaisiin täytteisiin, joissa pääraaka-aineet eivät huku kilpaileviin ainesosiin.
  Viime kerralla testasin yhteen erään itsetekemääni guacamolea
  ja toiseen tuorejuustosta ja savulohesta sekoitettua mäskiä.
  (Jouluna päällä oli smetanaa, sipulisilppua ja kaviaaria.)

  Pelottavan hyviä. Pienen kokonsa vuoksi näitä on helppo syödä.. rajattomasti! :D

  Tykkää

 32. Hanna sanoo:

  No hei nams! :) Olipa hyvän kuuloisia herkkuja! Ranch on ihan munkin lemppari dippi :)

  Miten olisi vaikka päälle guacamolea ja siihen joku fajita-maustettu kananpala päälle? Tulis vähän niinkuin texmexia… :)

  Tykkää

 33. Jenna P sanoo:

  Meillä on juuri tuparit tulossa ensi kuussa, siellä näitä tarjoilisin! Mies saisi loihtia kaikkea herkkua päälle :D

  Tykkää

 34. Siinatar sanoo:

  Sellaisenaan leffaillan herkkuna =).

  Tykkää

 35. Jasmiina sanoo:

  Nuo sipsit menis ihan sellaisenaan tai dipin kanssa :)

  Tykkää

 36. Tuija sanoo:

  Täyttelen ruisshipsejä esim savukalatäytteellä (savukalaa, ranskankermaa, suolakurkkua, mausteita) tai tarjoilen itse tehdyn guocamolen kanssa, nam.

  Tykkää

 37. Jossu sanoo:

  Musta ruissipsit on tosi hyviä sellaisenaan, mutta dipattuna (tai täytettynä) esim raikkaaseen tsatsikiin maistuvat hyviltä myös ja ehkä hieman freesimmiltä :) Raikkaan salaatin päälle isoiksi paloiksi murskattuina tai joukkoon esim mozzarellan, joka on neutraalin makuista, voisivat myös sopia kuin nenä päähän! Tai hei! Näillähän voisi paneroida jotain neutraalin makuista lihaa, esim kanaa? Pieniksi muruiksi vain muovipussissa ja sitten leivittää kanan- tai kalafileen ja pannulle. Avot :P

  Tykkää

 38. lilliputti sanoo:

  sourcream itsessään niin hyvää et sellasenaan tai kermaviilidipin kera.
  Noi maustamattomat on hyviä vaikka avocado-raejuuston kanssa niinkun ootkin tehnyt, jos taas makeeta haluu niin eka upottaa nopee maitoon niin et pehmenee se nappi ja sit sisään maitorahkaa ja kaikkia ihania marjoja <3

  Tykkää

 39. Päivi sanoo:

  Näistä voisi tehdä macarons-leivoksen tapaisia laittamalla kaksi sipsiä päällekäin ja väliin vaikka tuorejuustoa, jotain pateeta ehkä tai vaikka mozzarellaa, basilikalehden ja minitomaatin puolikaan tms…..

  Tykkää

 40. Liisa sanoo:

  Mustikkapiiraissa käytetään yleensä ruista, niin noista voisi tehdä minimustikkapiiraita laittamalla päälle vanilijatuorejuustoa ja mustikoita :)

  Tykkää

 41. Lily sanoo:

  Kokeille vaikka makeita täytteitä: appelsiini tuorejuusto+tuoremarjat+tomusokeri, briejuusto+omenaviipale+hunaja, mascarpone+kirsikkahillo+tummasuklaa ^_^/ yum!

  Tykkää

 42. heidi sanoo:

  Maustettuja ruissipsejä tulee yleensä syötyä ihan vaan sellaisenaan, ovat niin herkkua! Yleensä jos laitan niitä tarjolle jonkun täytteen kanssa, laitan ruissipsit ja täytteet erilleen eli jokainen vieras voi siitä dipata sipsin mieleiseensä täytteeseen :) Näin siksi, että tuntuu että sipsit herkästi liiaksikin pehmenevät jos täyte on valmiiksi siinä päällä ja pääsee kostuttamaan sipsiä. Mä kun tykkään mahdollisimman rouskuvasta! :D Täytteenä yleensä kylmäsavulohi/graavilohi+smetana+sitruunamehu tai hummus tai sienisalaatti :)

  Tykkää

 43. Nina sanoo:

  Samoja täytteitä mitä uuniperunoiden kanssa. Kylmä-/lämminsavulohitäyte tai kinkkutäyte :) Sekoittaa lihan/kalan kermaviiliin, sekaan yrttejä, punasipulia ja vähän sitruunankuorta raastettuna.

  Tykkää

 44. MM sanoo:

  Tuorejuustoa maun mukaan, muuta ei tarvita

  Tykkää

 45. Pamela sanoo:

  Tulipa hyvään saumaan tämä, kun lauantaina meillä on tuparit ja meinasin tällasia tarjotakin. :) Saa paljon vinkkejä tässä! Mutta ekana ajatuksena olikin ainakin joku kylmäsavulohijuttu. Yks mitä olen laittanut paahtoleivänpäälle on tonnikala, kermaviili, majoneesi, purjosipuli ja sitruunapippuri sekoitus, sopisi varmasti myös näihin! Ja just ihan vaan vaikka american dipin kanssa nämä on hyviä :)

  Tykkää

 46. Riina sanoo:

  Hei!
  Itse täyttäisin ruissipsit joko itsetehdyllä tsatsikilla tai salsalla ja jos haluaa voi salsan kanssa laittaa ruissipsien pohjalle hieman tuorejuustoa :)

  Ja tsatsikista saa kevyemmän version jos sen tekee vähärasvaiseen jugurttiin, silloin vaan täytyy jugurttia valuttaa jääkaapissa ensin, jottai siitä tulee paksumpaa :)

  Tykkää

 47. Mea sanoo:

  Ite murskaisin johonki kippoon mistä voi sitten sirotella krutonkityyliin vaikka salaattiin :)

  Tykkää

 48. Mirkku sanoo:

  ruissipsit ja tuorejuustot omnomnom! Ehdoton lemppari on aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto! Kaapasee ruissipsillä purkista ison palan tuorejuustoa ja suuhun, täydellstä <3!!!

  Tykkää

 49. petra sanoo:

  Ihan ilman mitään lisukkeita rouskuttaisin :)

  Tykkää

 50. Jerita sanoo:

  tekisin erilaisia täytteitä kala, kasvis ja liha. mutta tekisin ne kiinteiksi liivatteella ( mini ”juustokakkuja) jottei täytteet lennä rinnuksille syötäessä :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: