Lauantaiseen pirteään (toivottavasti sullakin sellaiseen) aamuun hyvästä olosta muutama sananen. Jotta tekin hetken miettisitte sitä, miltä nyt tuntuu. Huomaisitte ehkä. Miten voisitte tuntea vieläkin enemmän. Hyvää oloa siis, edes hetkittäin.

Ihan pieni lause tai ihan vain lyhyt ajatuksenkulku voi saada sen aikaan. Tunne jostain suuremmasta. Katsahdus jalkoihin tai toisen silmiin, joihin uppoutuu. Yksinkertaisesti ihan äkkiä vaan. Pieni hetki vailla turhaa ajatusta yhtään mistään sen turhemmasta kuin siitä hetkestä. Se voi aiheuttaa helposti koko viikon pelastamisen tai ihan jopa koko elämän. Helpostikin, kun juuri oikealla hetkellä joku saa sen aikaan.

IMG_2227

  Kiitos, että koti näyttää jo kodilta. Jokaisessa huoneessa on jo jotain omaansa. Pian urakka on ohi ja voin jatkossa nostaa jalat uudelle sohvapöydälleni ja tuijottaa siinä maailmankulkua pohtiessani meidän vihertävää seinäämme. Kodille iso kiitos.

 Ihanin oli se pieni lapsi, joka nopeasti ojensi maahan pudonneen lompakkoni,sanoiälä hävitä rahaa paljon.”  Perään vaino hymy. Se tuntui todella tärkeältä lausahdukselta ja pitkä katse suoraan silmiin iski syvälle. Niin vilpitön. 

 Työkavereille kiitos. Olette tehneet mulle paljon hyvää, ihan vain olemalla olemassa.

  Puhelu ystävältä. Joskus lyhyt puhelu saa tuntemaan, että koko päivä on astetta helpompi.

  Sami Hedbergin keikka ja aivan liian paljon naurua. Kurkku äkkiä käheäksi ja kaksi tuntia sellainen olo, että muu maailma olisi kadonnut. Liian hauskaa kaikkien muiden kustannuksella (eniten kai Samin itse)  ja tyhjä olo kun pääsin takaisin hiljaiseen kotiin. Hihittämään hauskoja muistoja itsekseni.

  Puolet palautettavista koulutöistä tehtynä. Puolet on enemmän kuin ei mitään. Ihana tunne onnistumisesta. 

  Hymyilevät postin kuskit, kaksi iloista ja niin ahkeraa. Toinen puhui leveällä murteella savvoo ja kantoi laatikon kiltisti paikoilleen. Eikä edes valittanut. Toinenkin oli aivan ihana. Edellisten kiroilevien (lattiat sotkevien ja jääkaappini pudottaneiden) kuskien jälkeen teki mieli kutsua nämä uudet niin kivat kuskit syömään. Ruokakin oli juuri valmiina ja olin jo sanomassa jotain, mutta en sitten kuitenkaan. Pelkäsin, että mieheni olisi ymmärtänyt sen kutsun väärin. En kutsunut, kiitin vain ahkeruudesta. (Ehkä olisivat kutsututkin ymmärtäneet sen väärin näin jälkikäteen ajateltuna)

  Aamiainen hyvässä seurassa. Päivä alkaa positiivisemmin. Eikö?

Uusi radio. Musiikki päällä koko ajan, kodissa tuntuu elämä. Opin myös, että parasta musikkia tulee ruotsalaiselta radiokanavalta.

  Mites tää juttu: koodasin tällä viikolla ihan vähän. Hah, osaan jotain mitä kovin moni ei osaa. En ehkä paljon, mutta edes ihan vähän. Ja ymmärsin mitä tein. Hymyilyttää kumman paljon ja niin, että tiiättekö ei kiinnosta onko se kenenkään mielestä minkään arvoista. Itse onnistuin jossain missä en uskoisi olevani kovin hyvä. Aika upeeta.

  Viesti ystävältä:”muista että oot huippu ja paras.” Voiko enää vahvempaa sanaparia olla?  Tuli hyvä mieli.

  No ihan vaan kuulkaa se jo tekee hyvän olon, että ulkona on kevät. 10 astetta ja ei yhtään kylmä. Wuppiduu!

  Ääniviestit. Hih, aivan ihania! Saa itsekseen makoilla peiton alla ja kuunnella, kun toinen höpöttää puhelimeen eikä tarvitse itse sanoa mitään. Eikä saa häiritä, kun toisella on niin paljon asiaa. Seitsemän minuuttia. Sitten voi tehdä oman viestin perään ja toinen ei puhu päälle. Hassua tää nykyaika. :)

  Lojaalit, luotettavat ja vahvat ihmiset. Ne tekevät kaikista parhaan olon.

 

IMG_2251 IMG_2260

Hyvää oloa viimeiseen päivään tätä kuukautta!

 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

10 kommenttia artikkeliin ”Mikä tekee hyvän olon?

 1. annakatariina sanoo:

  Oi ihana kuinka positiivinen aina olet ja piristät näillä postauksilla! Pienillä asioilla voi todella pelastaa toisen päivän. Toissapäivänä istuessani bussissa väsyneenä vieressä oleva mummo alkoi jutella minulle ja koko matkan höpötteli niitä näitä. Ja voi että kuinka paljon se piristikin! Mummo oli niin iloinen, ettei se voinut olla tarttumatta myös itseenikin. Tuosta keskustelusta mulle jäi moneksi tunniksi hölmö virne kasvoille, kun muistelin mummon hassuja juttuja. Usein niin pienistä asioista nämä arjen ilot koostuvatkin. Mukavaa kevättä sinulle! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Juuri tuollaiset asiat on niin piristäviä ja jos oikeasti aina heräisi miettimään, miten mahtavia ihmisiä ympärillä on, niin ei olisi varmasti ikinä huono mieli. Pieniä arjen iloja todellakin. :)

   ihanaa kevättä sullekin, kiitos! :)

   Tykkää

 2. Anna sanoo:

  Ihanaa lauantaita sinulle Marissa, kiitos taas päiväni piristyksestä. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Anna <3

   Tykkää

 3. Petra sanoo:

  Mun sydän ehkä suli: ”älä hävitä rahaa paljon.” <3

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No niinpä, sama täällä!!! :)

   Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Ihania juttuja, piristäviä… Niitä mahtuu päiviin kun vain ne huomaa <3
  Tuo radio on btw hieno! :)

  http://outikarita.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Outi! ;) <3

   Tykkää

 5. Koralli sanoo:

  Sulla on kauniita ajatuksia :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Koralli! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: