Vihdoinkin on se päivä, kun saan esitellä teille kuvia siitä mitä oli joskus ennen ja mikä on tilanne stressistä aiheutuneiden harmaiden hiusten ja unettomien öiden jälkeen. Turhaanpa mä oikeastaan mistään stressistä huutelen, kun eihän tässä mitään isoa remonttia tehty. Mutta. Samalla kun aloittaa uuden työn, palaa kotiin pitkältä lomalta ja muuttaa heti uuteen kotiin remontoimaan ja vielä yrittää pitää itsensä koossa, niin on siinä kieltämättä työnsä. Välillä on vähän väsyttänyt ja lenkit on jääneet vähemmälle, mutta muutoin on sujunut aikalailla hyvin. Kaikesta siitä työstä siis selvittiin ja lopputulos on pian teillekkin esillä. :)

Aloitetaan suunnitelmista ja edetään siihen, mikä tilanne on nyt lopulta kun vaatehuoneeni on melkein valmis. Jotain pieniä muutoksia varmasti vielä tulee, mutta nyt mennään tällä.

Aloitetaas.

IMG_0582 IMG_0508 IMG_1482 IMG_1485 IMG_1487 IMG_1513

IMG_2070 DSC06991 DSC07005 DSC07008 DSC07009 DSC07010 DSC07011 DSC07012 DSC07014 DSC07015 DSC07022 DSC07025 DSC07026 DSC07027 DSC07028

Unelmieni walk in closet, sellainen joksi sen aina kuvittelinkin <3

Alussa oli vain piirrokset, joista lopulta muodostui todellinen huone. Makuuhuone, johon jatkeena tehtiin mukavankin suuri vaatehuone. Kokonaisuudessaan esittelen koko huoneen teille aivan pian. Eiköhän tässä kuitenkin ollut jo kuvia tälle kertaa aivan tarpeeksi ja vihdoin sain teille esitellä oman silmäteräni. Unelmieni vaatehuoneen, jollainen pitäisi jokaisella naisella olla  ;)

Parasta vaatehuoneessani on avaruus. Se, että näen kaiken mitä mulla on ja kauniit vaatteet, laukut ja kengät ovat aina esillä. Sanomattakin selvää, että käytän enemmän Niken lenkkareitani kuin kaikkia noita korkokenkiä joita hyllyillä näkyy. Siltikin on ihanaa, että nyt kaikki on kauniisti esillä ja voin niitä edes ihastella, vaikka ilmojen puolesta Suomessa ei niitä kaikkia voi kauhean usein käyttää. Siinä ne nyt kuitenkin joka päivä katsovat mua kauniisti takaisin ja tekevät joka päivä iloa silmälle. Hih.

Huone on kokonaisuudesaan tehty Ikeasta. Alkuun paikalla oli oviaukko, joka vedettiin umpeen ja maalattiin seinät valkoisiksi päältä. Sitten vain Pax -järjestelmää paikoilleen (parissa tunnissa sujui kasaus ahkeralta mieheltäni) ja tämän jälkeen vaatteita sommittelemaan. Hih, siinä sitten menikin vähän enemmän kuin pari tuntia ;)

Mitä maksoi? Kokonaisuus noin 900-1000 euroa kaikkine hyllyileen, laatikoineen ja koukkuineen. Siihen vielä päälle 30 euroa lilasta peilistä, joka löytyi Iskun alesta (naurettavan halpa ihanuus!) ja ensi viikolla mulle tulee kokonaan uudet harmaat henkarit, jotka sopii paremmin kokonaisuuteen. Kyllä, olen hieman pikkutarkka ja nekin pitää saada matchaamaan kaikkeen. Tällä hetkellä kun on henkareita ruskeasta, mustasta ja valkoisesta väristä ympäri kaapistoja ja mun silmääni se niin häiritsee. Mies sitten vähän googletteli, kun olin huokaillut niille tarpeeksi monta kertaa ja löytyi kivat harmaat henkarit. Satasen maksoi 150 uutta puista henkaria, ei paha ollenkaan. :)

DSC07016

Nyt on omat hyllyt treenivaatteille, topeille, alusvaatteille, koruille ja ties mille. Ja mikä kaikkein parasta, näen sen kaiken heti kun katsahdankin kaappiin päin. Mikään ei unohdu kaapin pohjalle lojumaan. Varmaan kaikki tietää sen tunteen, kun löytää mitä ihanimmat toppinsa, joka on jäänyt täysin käyttämättä, kun ei vaan yksinkertaisesti ole löytänyt sitä kaiken alta. No, nyt sekin ongelma on korjattu. Tähän kaappiin kun röykkiöitä ei voi kasata, joten kaikki löytyy varmasti yhdellä katsauksella. Vaikka joo, kyllä nuo vetolaatikot vetää aika paljon tavaraa itseensä. Pelottavankin paljon. ;)

Tämä kaappihan ei välttämättä ihan jokaisen kotiin sovi. Jos ei rakasta järjestystä, vaatteiden somittelua ja sitä että tavaroista saa olla joka päivä vähän ärjestämässä (ah, ihanaa!) niin silloin avokaappi ei oikein toimi. Mulle se on onneksi juuri oikea ratkaisu ja tämä on ehkä maailman yksi siisteimmistä asioista tällä hetkellä!

Se on melkein valmis siis,  mutta varmaan jotain pientä hienosäätöä vielä tulee tapahtumaan. Eiköhän tänne voi jo juhlan kunniaksi hankkia jonkun hienon uuden laukun?  Hyllytilaa tarvitaan tosin vähän lisää, koska alkaa jo nyt loppua kesken. Sanoinkos jo, että äidilläni on vielä laatikoittain tavaraa? Juu. Ainakin neljä laukkua on vielä tulossa kotiin, joten… taitaa olla tänään suunta hyllyostoksille tai jää osa laukuista ilman omaa paikkaansa. t. laukkufriikki <3

Ihanaa sunnuntaita! Kunpa jokaiselle naiselle suotaisiin tällainen ihanuus kotiinsa! :)

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

 

 

21 kommenttia artikkeliin ”Vaatehuone / Walk in closet – Ennen ja jälkeen kuvia!

 1. Outi Karita sanoo:

  Tuo on kyllä I-H-A-N-A!!! Ja niin ihanasti esillä kaikkea kivaa, koruja, kenkiä, hajuvesiä…. Tuo ratkaisu ei ehkä sopisi mulle tosin :P
  Mutta vitsit, oon saanut osittain sun remppaprojektista uutta pontta omiin projekteihin täällä meen kivilinnassa :)

  http://outikarita.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 Ja kiva inspiroida. Tullaan mahd. pian katsomaan teidänkin linnaa sinne! :)

   Tykkää

 2. Elina sanoo:

  Aivan unelma vaatehuone! täynnä kauniita juttuja, jotka ovat ihanasti esillä :) ja olen täysin samaa mieltä, henkareilla on suuri merkitys. Mielenterveyteni melkein horjuu jos samassa tilassa on erilaisia henkareita:D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elina! :) Ja joo, odotan niitä henkareita kuin kuuta nousevaa. Hyvä kun saa nukutuksi tässä sekamelsakassa.. haha :D

   Tykkää

 3. Johanna sanoo:

  Mahtavan näköinen vaatehuone! niin kauniisi olet laittanut nuo tavarat, jotenkin harmonisesti :) Mutta sellaista mietin, että eikö nuo avonaiset hyllyt ja vaaterekit kerää hirveästi pölyä, varsinkin kun ovat makuuhuoneen yhteydessä? Meillä pölyt pitää vaatehuoneesta loitolla vain tiukasti suljettavat hyllyt, ja vaatehuoneen erillinen ovi :/ Hienolle tuo teidän ratkaisu kuitenkin näyttää!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Johanna :) Helppoa, kun on niin samanlaisia ja samanvärisiä kaikki vaatteet. Avohyllyt kerää paljon pölyä, eli tarvitaan siivousintoinen ihminen. Onneksi siitä ei oo mulle ongelmaa :D

   Tykkää

 4. Elisa sanoo:

  Tosi kauniin näköinen! Itselläni toi olisi aivan fiasko alta aikayksikön koska paikat on aina kuin pyörremyrskyn jäljiltä siellä missä mä kuljen:) Mulle toimii kontrolloitu kaaos..tai sitten vaan uskottelen itselleni että se on kontrolloitua, haha!
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hihi, juu tiedän ettei ihan kaikille sopisi avokaapit. Ihan normaalia olla vähän sotkuinen, veikkaan että epänormaalimpaa pitää kaikki aina oikeissa riveissä ja liiankin järjestyksessä :D

   Tykkää

 5. Karo sanoo:

  Aivan ihana huone! Näytä pian jo loput! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Enköhän, ihan pian ;)

   Tykkää

 6. Elisa n sanoo:

  Voi vitsit, kyllä mulle kelpais niin tuollainen täydellinen vaatehuone<3 ois niin ihana saada kaikki vaatteet,kengät ja laukut järjestykseen ja hyllyt siistiksi. Nyt minä oon vähän kade sinulle;D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, ehkä sullakin on sellainen joskus! :)

   Tykkää

 7. Koralli sanoo:

  Kateellinen? Jep. Nauti Marissa nyt, kaikki työ palkitaan vihdoin. Sain tästä intoa tehdä vähän muutosta omaan makkariin ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos, nautin. Joka aamu tuijottelen herätessä ja ajattelen,että kylläpä siitä tosiaan tulikin työllä juuri oikeanlainen. Tsemppiä muutokseen sinnekkin, mahtava kuulla, että sain inspiroitua! :)

   Tykkää

 8. Mona sanoo:

  Aivan ihana!!! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Mona! Arvostan kehuja, varsinkin tuollaiselta tyylikkäältä neidiltä! ;)

   Tykkää

 9. Marjut sanoo:

  Voi mikä upeus! ♥
  Itsekin haluan joku päivä tuollaisen avonaisen vaatekaapin, johon saa laittaa kaikki nätisti esille :) Tuo lasi tuossa laatikon (?) päällä on tosi hieno; ei tarvi piilotella kivoja asusteita laatikoiden uumeniin! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Lasit on tosi ihanat, sinne saa kaikista näteimmät juuri esille. Osa vaatteista on piilossa, kun eipä treenitopit niin hienolta näytä kaikessa kirjavuudessaan ;) Ja kiitos <3

   Tykkää

 10. Liisi sanoo:

  Ompa mahtavan näköinen vaatenurkkaus :) Olen jo monesti käynyt ihailemassa tätä.. Voi että, en kestä <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Liisi :) <3

   Tykkää

 11. satunnainen sisustaja sanoo:

  Kaunis, upea, antoi inspiraatiota jatkaa oman vaatehuoneen viimeistelyä

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: