Apua, mikä kauhea nälkä! Mokasin ihan täysin eilis illan syömisten kanssa ja heräsin jo ensimmäistä kertaa kolmelta yöllä siihen, että vatsassa kurnii. Yritin käännellä ja väännellä itseäni eri asentoihin ja onneksi nukahdin vielä hetkeksi. En edes muistanut miltä tuntuu ihan oikeasti olla näin nälissäni, että voisin melkein syödä vaikka tyynyliinan :D Mutta vain melkein, koska onhan täällä hotellihuoneessa myös snacseja tuolla minibarissa, mutta jääräpäisyyttäni en kyllä suostu syömään sipsejä tai suklaata keskellä yötä. Enkä nyt aamullakaan. Sitäpaitsi, ihan omasta päätöksestäni olin illalla laiska, enkä jaksanut enää lähteä syömään saunan jälkeen. Mukavasti nukahdin lämpimän peiton alle ja heräsin pirteänä kolmelta oottamaan ruokaa. Hehe. Kello on onneksi kohta jo kuusi, eli… Kohta!! Ruokaa nälkäiselle lapselle kiitos! ;)

Mutta hei, aamuun teille tällaiset pikaiset terveiset Tampereen työreissulta. Ollut antoisa reissu taas kerran ja pian on kiva suunnata junalla takaisin Helsinkiin!

IMG_2462

IMG_2464

IMG_2401 IMG_2405 IMG_2414 IMG_2455 IMG_2503 IMG_2521Töitä on tehty pari päivääa ahkerasti, treenattu (loistavat pari treeniä!) ja siihen päälle on syöty myös erittäin hyvin. Poikkeuksena se eilinen ilta, joka ikävästi vähän unohtui. Kotonahan tämä ei ole koskaan ongelma.. Harvoin käy niin, että unohdan syödä illalla tarpeeksi. Se taitaa kyllä mennä vähän toisinpäin ;)

Teille kaikille perjantaihin paljon hauskoja hetkiä ja koittakaas päästä pian viikonlopun viettoon. Itse ajattelin tänään tehdä vielä kunnon työpäivän (kunhan se vaan junassakin onnistuu huonossa verkossa) ja siitä sitten kotiin iltasaunomaan meidän iki-ihanalle taloyhtiön saunalle. Hih, miten kivaa että sain aikaiseksi varattua meille oman saunavuoron. Onpahan jotain mitä aina odottaa aina perjantai iltaisin!

Vauhdikasta päivää! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: