Huomenta lauantai! Joko siellä ollaan herätty? Onko teillä tiedossa vapaapäivä kuten mullakin? :)

Ei ole mitään suunnitelmia tiedossa, ainoastaan piristävä kävelylenkki kaverin kanssa, jos vaan sää antaa periksi. Eilisen kävelylenkit jo peruuntuivat toisen kaverini kanssa, kun ilma oli niin huono. Ja no ihan hyvä se lopulta olikin, koska selkä oli eilen sen verran huonossa jamassa, että menin relaxanteilla sänkyyn jo kello kuudelta ja nukahdin samantien. Huh, kamala kipu ihan yhtäkkiä. Liikaa palavereissa istumista ilmeisesti. Kipu on onneksi tänä aamuna jo helpottanut, mutta vielä täytyy keksiä jotain keinoja, että se myös pysyy poissa. Aion ainakin tehdä siis pitkän kävelylenkin, ehkä jopa kaksi. Vähän pitäisi ostoksilla käydä ja loppuaika meneekin sitten vain rentoillen. Täytyy yrittää käyttää hyödyksi tällainen rento päivä, kun kerrankin olen onnistunut olemaan sopimatta mitään menoja. Harvinaista herkkua tällainen.

Niin ja huomenna sitten juhlitaankin naistenpäivää. Ehkä keksin tänään kirjoittaa teille siihen jonkun ihanan postauksen, jolla ylistetään meitä ihania naisia. :)

IMG_2550

Nyt keskityn vielä hetken tähän kulhooni, (johon olen muuten kumonnut rahkaa, raejuustoa, macaaa, puurohiutaleita, chiaa ja kiiviä) ja sitten siirryn mieheni kainaloon nauttimaan rauhaisasta aamusta. Ah, ihana ihana rento lauantai! Ihanaa lauantaita täältä aamiaiselta, joka muuten syödään tänään vähän myöhemmin kuin yleensä. Kello on jo puoli yhdeksän ja tästä se päivä vasta kunnolla alkaa. Näemmä minäkin osaan joskus aamulla nukkua pitkään ja uneksia enemmän kuin kello kuuteen. :)

Nauttikaahan päivästänne! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

9 kommenttia artikkeliin ”Tänään aamiaisella!

 1. Elina sanoo:

  Rentouttavaa lauantaita! <3 Täällä vähän samaa virettä, heräsin pari tuntia sitten kovaan päänsärkyyn, joka nyt on onneksi jo talttumassa.. Johtuu niskajumituksesta, jostain syystä kova yläkropan treenaus vetää aina kovan jumin päälle! Jokaisella on ne heikot kohtansa kropassa, joista pitäisi pitää ekstrahyvää huolta. Aina ei vaan muista (/viitsi/jaksa)..!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 Pitäisi pitää, eikä sitä aina muista. Tai viitsi, kun on liian laiska. Aika kuultaa muistot ja nyt kun selkä tuli kunnolla taas kipeäksi, en edes muitanut miltä se tuntuu. Ehkä sen taas hetken muistaa..

   viikonloppuja Elina! :)

   Tykkää

 2. Emmi sanoo:

  Huomenta! Täällä tankkaillaan puuroa tulevaa xycling maratonia varten, iiks! Kerran aikaisemmin polkenut sen kaksi tuntia putkeen, oli hikistä. En pahemmin käy tsygäilemässä, mutta nämä erikoistunnit kiinnostaa aina. Masokisti maybe? Illalla tankkailua Richard von Trappessa, kuten jo sun instaan kommentoin. Nam nam. Ihanaa lauantaita! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Huh, siinä on aika hullu treeni! Tankkaas kunnolla ;) Arvaas mihin oon menossa syömään ensi viikolla?! Voit kiittää siitä itseäsi, koska jos et olisi muistuttanut aiheesta en olisi varannut ravintolaa. Kiitos! :) Kerro sitten miltä maistui!

   Huippua lauantaita sinnekin, tsempit treeniin!

   Tykkää

   1. Emmi sanoo:

    Oli hikistä menoa kyllä :) Richard oli lievä pettymys, annokset oli meidän molempien mielestä hieman ylihinnoiteltuja tasoon nähden. Otettiin alkuun ostereita ja tartar-pihvi, joista jälkimmäinen oli selvästi enemmän mun makuuni. Mies piti ostereista kyllä kovasti. Pääruoaksi söin kasvisannoksen eli paistettua kukkakaalia eri höysteillä. Se oli oikein kivan makuinen. Jälkkäriksi testattiin kookoskeitto ja belgialaisia konvehteja. Kookoskeitto oli todella hyvää mielestäni. Menisinkö uudestaan? En ehkä. Ei jäänyt mitään ns. hampaankoloon, että olisi pakko päästä testaamaan. Epäselväksi jäi ko. ravintolan ”se juttu” minkä takia yleensä ravintolaan palataan kerta toisensa jälkeen. Palvelu oli kyllä hyvää, siitä on pakko mainita :) Kerrohan mitä olit itse mieltä Richardista!

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Ooh, voi miten ilonen oon, että kävit kommentoimassa! Odottelinkin, että ehkä jaat sun kokemukset Richardista :) Kiitos! Täytyy tulla kertomaan sulle jatkumot sitten kun ollaaan käyty se testaamassa. Ainakin jos palvelu pelaa, niin ollaan hyvillä vesillä. Toki, ruokakin tulisi olla erinomaista, koska muutenhan voisin jäädä kotiin syömään omaa parempaa ruokaa :D

     Tykkää

    2. Emmi sanoo:

     Joo, musta ravintoloiden testaaminen on parasta ja kokemusten jakaminen sitä myötä ihan huippua :) Mietittiin vielä tänäänkin, että tosiaan ruoassa ei ollut mitään vikaa ja kaikki muukin pelasi, mutta silti oltaisiin toivottu jotain lisää. Tosin kumpikaan ei osannut sanoa mitä se jokin voisi olla :D Ah, kyllä elämä ja ruoka on ihanaa! <3

     Tykkää

 3. Ansku sanoo:

  Eeii ole vappaa tänään ei. Tässä istun ruokiksella just :)

  Tsempit selän kanssa!

  http://www.peaceandstyle.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Toivottavasti on edes kivaa töissä :) Nautin itsekin työpäivistä, mutta pitää niitä vapaitakin tasaisesti olla.

   Kiitos, selkä voi jo suht hyvin :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: