Viime sunnuntaina esittelin teille makuuhuoneen kauneimman osan, eli vaatehuoneeni. Eipä mulla kauaa kestänyt kasata teille kuvia makuuhuoneen lopuista neliöistä, joita on vielä itseasiassa yli kymmenen lisää. Vaatehuone taitaa olla vain muutaman neliön kokoinen ja sen jatkeena on sitten runsaasti lisäneliöitä sängylle ja suurelle lipastolle. Tässä siis teille esiteltynä ihana, valoisa ja niin kaunis uusi huoneeni rentoutumiselle. Ja mikä parasta, siellä ei ole telkkaria. Ah, rauha!

Ensin niitä kuvia tilanteesta ennen, sen jälkeen siirrytään jälkeen kuviin. Mitäs sanotte, onko huoneessa tapahtunut melko suurikin muutos, vaikka huone ei taida olla ihan valmiskaan vielä?  ;)

DSC06646DSC06855DSC06856IMG_1509

Pitkän matka on tultu ja edistystä on onneksi myös tapahtunut. Olen jo vuosia haaveillut suuresta makuuhuoneesta, jossa saisin yhdistymään sekä kauniin vaatehuoneen, että myös rauhallisen tilan jossa nukkua. Väreinä rakastan beigeä, valkoista ja harmaata. Ne näkyvät tässä huoneessa vahvasti, oikeastaan jaettuna hyvin koko meidän kotiimme. Yksi seinä malaattiin ajopuu nimisellä maalilla ja loput jätettiin vielä tässä vaiheessa valkoisiksi. Lattiahan meni myös vaihtoon, se kun oli aiemmin kaikissa huoneissa erilainen ja päätimme (tottakai) yhdistää jokaisen huoneen laittamassa saman laminaatin jokaiseen.

Muut huoneet eivät ole vielä esittelykelpoisia, mutta makuuhuone on ensimmäinen jonka kiireellä saimme kuntoon. Kaikki ei ole vielä aivan valmista sielläkään, mutta on huone jo siinä kunnossa, että sen voi teille esitellä.

Kas näin, tervetuloa uuteen makuuhuoneeseemme :)

DSC06999

DSC06992 DSC06993

DSC07007 DSC07038 DSC07004

Tietäisittepä kuinka onnellinen olen juuri nyt, kun yksi osa kotia on lähes kokonaan valmis. Verhot vielä puuttuu, mutta sitten huoneen ulkoasu onkin jo melko valmis. En tiedä miten saisin itseni verhokaupoille, kun kankaiden valinta tuntuu ihan älyttömän vaikealta. Ottaako tuonne nyt sitten vaaleaa, valkoista vaiko jotain harmaata verhoa? Ääh, help me!

Kuvaseinä tulee sängyn yläpuolelle jatkumaan, sillä siinä on vasta ihan pari kuvaa joita on saatu seinälle kehystettyä. Sanon sitä rakkaus-seinäksi. Hih. Mulla on jo nuorena ollut tapana koota kuvia seinälle ihmisistä joista välitän ja kun tällä hetkellä se kaikein tärkein ihminen asuu mun kanssani samassa kodissa, oli selkeää laittaa yhteinen seinä pystyyn. Kun talo kerran on täynnä siirappisia rakkauden tunnustuksia ja koti on rakennettu reilusti yhdessä, oli aika myös saada se näkymään seinälläkin.

Tältä täällä nyt sitten näyttää. Katsotaan mihin huone kehittyy ajan kanssa, mutta juuri nyt olen tyytyväinen että se tuntuu kotoisalta. Ilman niitä oikeanlaisia verhojakin. Pahoittelut hieman pimeistä kuvista. Oltiin aika pitkään ilman valoja kotona ja siksi voi olla hieman harmaita kuvia mitä esitellä. Ehkä kevään myötä kuvienkin valoisuus tuo vähän pirteyttä tänne blogin puolelle? :)

Ihanaa torstaita! EDIT: sunnuntaihan se taitaa olla. ;) 

IMG_2336

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

15 kommenttia artikkeliin ”Makuuhuone – ennen ja jälkeen kuvia!

 1. Anna sanoo:

  Vau! Tosi kaunis on teidän makuuhuoneenne, värimaailma on juuri minunkin makuuni :-) Näyttää just sellaselta paikalta, johon on illalla ihana kömpiä.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Anna! :)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  mä pystyn samaistumaan tuohon tunteeseen :)
  Verhokaupoilla se voi selviitä, kun kankaita hypistelet, että minkä haluat ;) Joku beigen sävy tai luonnonvalkoinen pellavaverho vois olla todella kaunis :)

  Tykkää

  1. Outi Karita sanoo:

   Niin ja piti ihan kehuakin, kaunis on tuo makuuhuone, en ihmettele yhtään, että se tekee onnelliseksi :D

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    hih, kiitos! :)

    Tykkää

  2. Marissa sanoo:

   Varmaan joku noista sävyistä on tulossa makkariin, harmi vaan kun niitäkin on ihan liika vaihtoehtoja :D Ehkä voit tulla joku kerta Helsinkiin mun kanssa ihan vaan verhoja valkkaamaan? ;)

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Mä voin tulla juu, jos et sitten oo jo ostanut kun seuraavaaks sinne tuun :D ja pellavaverhot ois musta tuohon ihanat! :)

    Tykkää

 3. johanna sanoo:

  Heippa!
  Ihana makuuhuone! Mietin noita verhoja, onko liian räikeää tai levotonta jos ne olis vähän samaa kuosia kuin tuossa makkarin nojatuolissa? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hei mietin eilen ihan samaa! Ja sitten päädyin lopulta siihen, että jos en ihan samaa kuosia löydä (tuskin) niin sitten voisi ottaa jonkun yhden sävyistä siinä tuolissa. ELi ottaisi jokatapauksessa siitä vaikutteita :) Hyvä idea siis ;)

   Tykkää

 4. Ai vitsi kun näyttää ihanalta! Mä en tajunnut ollenkaan että sulla olikin tuo vaatehuonesysteemi makkarin yhteydessä :D Ja itse olen suitsuttanut samanlaista ideaa omassakin blogissa, heh!

  Tuo on kyllä niin ihana tunne kun saa jonkin projektin valmiiksi, vieläpä kun kyseessä on oma koti! Mäkin niin haluaisin päästä edes aloittamaan, mutta en tajua mikä tässä hommassa tökkii eniten, rahan vai ajan puute kun edes yhtä länttiä maalia seinään ei olla saatu aikaiseksi ja on asuttu tässä yli puolitoista vuotta :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! :) joo siellähän se, iso iso makkari jonka kyljessä kaikki vaatteet ihanasti esillä :) Täytyy kurkata sun blogin puolelle, en ookkaan hetkeen siellä käynyt katsomassa! :) Tuun tsemppaamaan teidän projektia eteenpäin ;) hihi.

   Tykkää

 5. Martsa sanoo:

  Heippa,
  Mistä olet ostanut tuon sängyn? Etsin parhaillaan saman tyylistä.
  Kaunis ja harmoninen huone!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :) Ostettiin sänky Ikeasta. Se taitaa olla niiden sellainen ns. paras sänky. Mallin nimi on ehkä muuttunut, mutta sieltä näitä löytyy. Ihan hirmu hyvä nukkua! :)

   Tykkää

 6. Miia sanoo:

  Hei! Mistähän tuo ihana nojatuoli on hankittu? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Se on ostettu Pentikistä. Aika uusi malli, voisi löytyä heiltä vieläkin :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: