Viime aikoina olen pohtinut paljonkin tämän blogin sisältöä ja ulkoasua. Kaikkea sitä mitä teille kirjoitan, mistä tahtoisin kirjoittaa ja mitä asioita väistämättä jää pois blogista. Mietin, että pitäisikö jättää jotain pois ja taas lisätä enemmän esimerkiksi urheilua. Kaikesta elämääni kuuluvasta ei ole tarkoitus kirjoittaa tänne blogin puolelle, mutta laaja skaala aiheita tänne ilmestyy viikoittain. Vaikka esillä onkin vain pieni osa elämästäni, niin silti tuntuu, että pääsen melko paljonkin kertomaan ajatuksiani avoimesti. Tahdonkin jakaa kanssanne paljonkin erilaisia ajatuksia ja olisi kiva ajatella, että voin motivoida yhä useampia ihmisiä onnellisempaan arkeen. Teistä itsestänne se onni lähtee, mutta usein siihen on haettava vähän lisäpotkua ympäristöstä. Ehkäpä siis myös osittain omat pienet kirjoitukseni hyvistä hetkistä arjessani onnistuvat motivoimaan myös teitä. :)

Usein te lukijat olette maininneet siitä, että kirjoitan kivan monipuolisesti ja että on mukava kuulla elämän monistakin eri osa-alueista. Eikai aiheita kuitenkaan ole liikaa? Olen nimittäin havahtunut siihen, että kirjoitan paljon vähemmän urheilusta kuin mitä arkeen kuuluu todellisuudessa. On vain niin kauhean vaikea kirjoittaa aiheista, joita en enää niin suuresti mieti. Urheilu kulkee mun arjessa mukana ja teen sen minkä kerkiän. Käyn salilla melko tavoitteellisestikin ja mielessä on koko ajan sama: vahvempi kroppa, parempi kunto ja selälle hyvää treeniä. Painostus itseasiassa tuolla viimeisessä. Selkä on ottanut takapakkia ja sen takia menee taas vähän hissutteluksi nämä hommat. Pakko ottaa iisimmin.

Selän en anna haitata menoa yhtään. Sen kanssa on tottunut elämään ja vaikka se onkin ollut nyt vähän ikävällä päällä, se ei ole saanut mieltä matalaksi. Olen käynyt salilla ja tehnyt ne jutut mitkä voin. Pitää keskittyä asioihin mihin pystyy, ei niihin joita ei pysty tehdä. Olenkin keskittynyt taas enemmän keskivartalon pitoon ja siihen, että core on kunnossa. Jospa se sikspäkkikin saataisiin kymmenen vuoden tähtäimellä takaisin ;)

IMG_2634

 

Tahtoisin kovasti lisätä tänne enemmän liikuntaan sivuavia kirjoituksia, mutta niitä on vaikeampi kirjoittaa. En tykkää kuvailla salilla ja nekin kuvat mitä sieltä salilta tulee, ovat pukkariselfieitä. Haha, salaa otettuja nurkassa kun kukaan ei näe. Miten musta tuntuu, että ne eivät ole niitä kiinnostavimpia otoksia? Varmaan kiinnostavampaa olisi nähdä treenausta salilla. Vai onko muilla tarpeeksi niitä salivideoita ja liikevinkkejä? Riittääkö jos minä vain kerron siitä fiiliksestä minkä treeni tuo? Niistä syistä miksi pitää treenata?

Syy siihen on nimittäin helppo. Jokainen treeni aiheuttaa hymyn, hyvän olon ja kiitollisen olon. Itse en sen suurempia motivaatioita tarvitse. Treenin jälkeinen olo riittää. Se on kuin pala taivasta.

Näitä aiheita on tulossa lähiviikkoina:

 Kehitystä vai takapakkia treeneissä – alkuvuoden fiiliksiä!

 Salilla kuultua – tarinoita salilta

 Keskivartalo takaisin kuntoon

 Video: Miten parantaa salitreenin tehoa

Miltäs aiheet kuulostavat? Onko lisätoiveita kirjoitteluun tai videoihin? Ideoita? 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

 

9 kommenttia artikkeliin ”Blogin sisältö ja teidän toiveenne lukijoina!

 1. Linda sanoo:

  Mun mielestä sun blogista parasta on monipuolisuus ja se, että kirjoitat just niistä aiheista, jotka sattuu sun elämää milloinkin koskettamaan ja siitä, mitä mielen päällä sattuu olemaan. Jos susta tuntuu salilla kuvailu epämiellyttävältä niin mun mielestä niitä videoita ja liikeneuvoja on ihan tarpeeksi muissa blogeissa, mutta jos tietenkin sä niitä sattuisit tekemään niin en pistäisi sitäkään pahakseni. Halusin vaan sanoa, että tää blogi on niin ihana, kun se on niin sun näköinen, ja kun kirjoitat niistä asioista, joista pidät/pidät tärkeinä, se välittyy myös tänne toiselle puolelle:)

  Tykkää

 2. Tiina sanoo:

  Minusta kivointa on monipuolisuus. Harrastukset tekee meistä usein paljon iloisempia ja sinulta olen oppinut onnellisempaa asennetta, mutta ei se harrastus tarvitse vain urheilua olla. Pidä tyylisi :)

  Tykkää

 3. Essipauliina sanoo:

  Yhdyn edellisiin kommentoijiin, parasta sun blogissa on juurikin monipuolisuus ja sellainen tavallisuus. Tavallisuus hyvällä tavalla, on hauska lukea ihan sun normiarjesta, kun siihen voi niin samaistua. Tää blogi on miun lemppari, ihanaa loppuviikkoa! <3

  Tykkää

 4. memmi sanoo:

  Ehdottomasti jatkoa tällä nykyisellä monipuolisella linjalla! Ite en koe, että olis tarvetta radikaalisti lisätä urheilujuttuja, mutta toki kirjoitat siitä mistä parhaalta tuntuu. Sulla on vaan niin paljon annettavaa muullakin kuin liikunnan saralla, joten mielellään niitä laidasta laitaan vaihtelevia juttuja lukee :)

  Tykkää

 5. Maarit sanoo:

  Olen törmännyt myös tekstiesi monipuolisuuteen. Sitähän elämä on :) Videoita voisi olla joskus esim. salilta,mutta miksei ihan muualtakin ;)
  Olen nyt vuoden käynyt säännöllisesti kuntosalilla. Vuosi sitten olin nimittäin selkäleikkauksessa ja siellä huonoksi onnekseni sain hermovaurion. Omalla sisulla olen kuntoutunut ja huomannut liikunnan merkityksen kuntoutumisessani,varsinkin,kun en enää ole mikään tytönhupakko (kohta 54) :D

  Tykkää

 6. hanna sanoo:

  Pakko sanoa, että yhdyn täysin edellisiin kommentteihin. Monipuolisuus tekee blogistasi juuri mielenkiintoisen! Jatka siis samaan malliin! ;)

  Tykkää

 7. Päivi sanoo:

  Minäkin yhdyn edellisiin kommentoijiin: monipuolisuus on blogissasi vaan hyvä asia, eikä urheilujuttuja tarvitse väkisin vääntää enemmän, jos ei siltä tunnu :) Hauiskääntö on hauiskääntö kaikissa blogeissa, jos ymmärrät mitä tarkoitan ;) Tulossa olevat aiheet kuulostavat huippumielenkiintoisilta, jään odottamaan ”vesi kielellä”! Jatka vaan pääpiirteissään samaan malliin, hienosti menee :)

  Ps. Kiitos vastauksestasi taannoiseen kommenttiini, jossa masentuilin, kun minulla ei ole salikävijänä enemmän lihasmassaa kuin kestävyysjuoksijalla… Sait minut ajattelemaan itseni vertaamista muihin uudella tavalla ja teen itsekehitystyötä asian suhteen :)

  Tykkää

 8. Elina sanoo:

  On mukavaa että blogissasi käsitellään hyvinvointiin liittyviä asioita myös muuten kuin urheilun kautta. :) Toki niitäkin postauksia on aina mukava lukea. Aiheita ei varmasti ole liikaa, kyllähän se on enemmänkin mukavaa että elämän eri osa-alueet pilkahtelevat blogissa. :)
  Fiilistelypostauksistasi tykkään erityisesti.

  Tykkää

 9. Nita sanoo:

  Monipuolisuus – se on mun mielestä tän blogin ydin ja ehkäpä myös se suurin syy miksi tästä blogista tykkään! Ja tottakai ihailen sun valloittavaa asennetta ja ihanaa hymyä! :)<3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: