Eilinen oli kaikenkaikkiaan ihana. Vaikka vatsa on edelleen jatkanut kipuiluaan (huomenna on onneksi suunta lääkäriin!) niin siltikin pystyin nauttia päivästä kaikin voimin. Käytiin pikaisesti nauttimassa auringostakin ulkona ja ennen kuin taas piti päästä lepäämään, sain muutaman kuvan napsittua talteen. Ai että miten tää aurinko saa vaan ihmeitä aikaan. Sisällä nyhjöttäessäkin tuntuu paljon valoisammalta olo ja kun edes näkee, että ulkona on kirkasta, tuntuu olo heti paremmalta. Toiveikkaammalta ehkäpä.

Maisemat ei ehkä oo vielä niitä kaupuneimpia tällä hetkellä, kun lumi on vasta sulanut ja se paljastaa kaikki talven jättämät yllärit. Kaunista siellä silti on. Kirkasta ja niin keväistä.

DSC07285 DSC07288 DSC07297 DSC07249 DSC07279

 

Suunniteltiin eilen, että otetaan ulkona muutama kuva, jotka saataisiin uuteen banneriin. Oon sellaisesta jo haaveillut pidempään ja tänään se varmaan on vihdoin mahdollista saada aikaiseksi. Useitakin kuvia saatiin talteen, kuten näkyy ja vähän vielä muokkailua edessä. Pian tuonne ylös tulee ehkäpä jotain uutta hienoa kuvaa. Alla esimakua, että millaisilla kuvilla lähdetään liikkeelle :)

DSC07337DSC07293Rentouttavaa sunnuntaita! Mitäs siellä on ohelmassa? Onko suunta ulos?

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

6 kommenttia artikkeliin ”Lauantain kuvasatoa

 1. Tiina sanoo:

  Voi mä niin tiiän miten vatsakipu on yks inhottavimmista kivuista!:( Mulla kans ollu torstaista asti viiltävää vatsakipua, välillä luulin et se meni pois mut edelleen se vaivaa :o Suuntana siis lääkäri mullakin huomenna, jos ajan vaan saan… Mut on tosiaan toi aurinko hyvä ”lääke”. Voin vaan kuvitella miten masentuneempi olo sitä ois tän masun kans, jos ulos kattoessa ois sateista ja harmaata! Mut tsemppiä lääkäri käynnille sulle ja toivotaan et nää kivut menis pois ja pääsis taas lenkkeilemään kunnolla :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tuntuu tosi oudolta kuulla, että sullakin alkoi torstaina viiltelevät vatsakivut. Toinen kaveri sanoi samaa, eli nyt meitä on kolme joka puhuu näistä. Mulla on nyt pari tuntia tuntunut ihan hyvältä, mutta silti pelkään syödä mitään kunnolla, aina alkaa sattumaan. Huomaatko tuleeko sulla kivut pahemmaksi aina syömisen jälkeen?

   Mulla ei kovin usein ole vatsakipuja, mutta silloin kun niitä on, niin ne on aina ihan kamalia. Vetää ihan heikoksi. Tsemppiä sulle sinne myös, ei oo helppoa yrittää tehdä mitään kun koko ajan sattuu! <3

   Tykkää

   1. Tiina sanoo:

    No onpas nyt liikkeellä outoa viiltävää kipuilua! :-o
    Mä en oo huomannut yhteyttä syömisen kanssa, en myöskään liikkumisen ja lepäilyn välillä. Sellasia kramppeja vaan mitkä iskee sekunnissa ja katoaa melko nopeasti, vaikka se tosiaan tuntuu kun puukkoa mahaan työntäis. Mulla on kyl todettu IBS, mut nää ei oo ollenkaan sen tyylisiä kipuiluja. Google ei myöskään oo kiva kaveri, kun sieltä lähinnä diagnosoin itse kaikkea munasarjakystan puhkeamisesta munuaisaltaan tulehdukseen :D

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Huh, outoa tosiaan.. Kauhean moni on nyt sanonut kokeneensa samanlaisia oireita. Lääkärit taas sanoo, ettei kuulosta miltään tarttuvalda taudilta, joten tosi erikoista. Mulla on tänään jo oloa helpottanut, täytyy toivoa että huomenna ois kaikki tuntemukset täysin poissa. Ehkä tämä oli kaikille meille ohimenevää?

     Tykkää

 2. Elisa sanoo:

  Mahakivut on pahimpia! Sitä ei tajuakaan ennen kuin niistä itse kärsii miten paljon mahan hyvinvointi vaikuttaa mielialaan ja ihan kaikkeen. Toivottavasti saat lääkäristä apua ja maha on pian entisellään! Hyvää kevättä!
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Toivotaan, että saan! Sais vähän tarmoa ens viikkoon, eikä sekin menis ihan pilalle. Ajatus ei tosiaan ihan kulje täysiä kun ajatus on koko ajan vatsan viilloissa. :(

   Kiitos Elisa! <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: