Jes, vihdoin vähän muutosta banneriin. Olen jo jonkin aikaa haaveillut, että saisin jotain eloa tuonne yläpuolelle ja kuvat olisivat vähän uudempia. Vanhassa ei ollut mitään vikaa, mutta kyllä se on siellä jo oman aikansa keikkunut, joten kevääksi oli kiva saada jotain uutta. Tarpeeksi pitkän kuumotuksen jälkeen mies suostui lähteä ulos kuvaamaan ja samalla vielä auttoi vähän muokkailunkin kanssa. Hauska combo niistä kuvista lopulta saatiin tehtyä ja yhdessä ainakin kovasti tykättiin lopputuloksesta. Kesällä voi tehdä taas sitten uuden vähän värikkäämmän. :)

Hih, ainakin on eloa siellä kuvissa nyt! Vai mitäs oot mieltä, onko hitti vai huti? ;)

DSC07332DSC07337Illemmalla laitan vielä vähän uutta postausta tulemaan ihan kunnon aiheellakin. Nyt alan valmistella itseäni uuteen viikkoon ja kohti alkavia opiskeluja. Kynät ja vihot kasaan, sillä tiedossa on kaksi päivää opintoja, eli istumista luokkahuoneessa luentoja kuuntelemassa. Auts, selälle jo valmiiksi paljon tsemppiä tähän koitokseen. Saas nähdä kauanko maltan istua, vai seisonko luokan reunalla kuten aiemmillakin kerroilla.. :)

Siellä se uusi banneri nyt on, toivottavasti tekin pidätte siitä.

Energistä viikon alkua! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

23 kommenttia artikkeliin ”Uusi banneri, hitti vai huti?

 1. Monna sanoo:

  Ihana on uus banneri! :) Iloinen ja pirskahteleva. Sellanen just niin ku sä! <3

  Tykkää

 2. Lukija sanoo:

  Rehellinen kommentti: juuri tämä erottaa ns. Kämäulkoasun ns. ammattimaisesta tyylikkäästä. Bloggaajilla banneri on mielestäni käyntikortti ja siinä tulisi olla tyylikäs kuva(onnistuis vaikka iphonella, ei tarvii järkkäriä edes) ja tyylikäs fontti jne. Tässä heti banneria katsomalla menee se ammattimainen fiilis samantien, kun kuva näyttää siltä, että digikameralla otetaan pari räpsyä takapihalla ja muokataan vähän.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos kommentista, arvelinkin että monen mielestä kuva voi olla todella ”ei ammattimainen”. Täytyypä pohtia onko se liiankin tavallinen, vaiko ehkä silti omannäköiseni. Liian ammattimaista kuvaa kun en tahdokaan (koen itseni enemmän harrastajaksi), mutta tottakai sen on hyvä olla edes huolitellut näköinen. Täytyypä miettiä :)

   Tykkää

   1. Lukija sanoo:

    Luin kommenttini uusiksi ja se oli hieman ikävän sävyinen, pahoittelut siitä:) tykkään hirmusti sun blogista ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä!

    Halusin vaan selittää sen, että mielestäni omalaatuisen kuvan voi kuitenkin saada harrastelijakin, valitsemalla oikeanlaisen taustan ja hiomalla pieniä yksityiskohtia. Muutama vinkki:
    Pidä tausta yksinkertaisena, esim tasainen niitty/nurmikko ilman rumia kuivia pusikoita tai muuta ylimääräistä. Simppeli tausta. Henkilön sijoittaminen esimerkiksi kuvan reunaan niin, että hän kuuluisi kuvaan eikä niin, että ”hei ota musta kuva kun teen tässä näin”. Mielestäni mahdollisimman kaunis ja simppeli tausta esimerkiksi kauniisto tulevalla valolla.

    Fontit, ne saavat usein bannerit näyttämään kärkkäästi sanottuna lasten syntymäpäiväkutsulta. Kannattaa käyttää simppeliä, raikasta fonttia ilman mitään ihmeellisiä rajauksia tai ”hei tämä on hieno erikoinen”. Mun mielestä se blogin sisältö tekee sen persoonallisuuden ja omaperäisyyden, sulla se tulee heti kuvista aitona

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Ei se mitään, kyllähän sitäpaitsi mielipiteen saa ilmaista. REHELLISTÄ sellaista kysyin ja olit ainut joka mitään negatiivista uskalsi sanoa. Moni varmasti on ihan hiljaa, vaikka ei lopputuloksesta pitäisikään. Kiitos siis kun sanoit ääneen ajatuksesi!

     Mietin eilen ja tänään tosi paljon, että onko tämä nyt varmasti sellainen banneri jonka tahdon pitää blogissani. Juurikin keväinen nurmikko (talven runnoma siis) sai miettimään, että olisiko taustasta pitänyt tehdä erilainen. Onko sen oltava ehkä erikoisempi, ehkä siloitellumpi? Sitten aloin katsella eri blogien bannereita ja törmäsin toinen toistaan hienompiin kuviin, joissa kaikissa oli melko samantyylisiä taustoja: sumennetuja seiniä, portaita ja muita melko yksinkertaisia kuvia. Ne ovat myös kauniita, mutta tulin lopputulokseen, että pidän myös omastani. En tahdo liian selkeää taustaa, vaan tahdon osittain myös arkea ja tavallisuutta näkymään kuvaani. Olen ehkä hieman kyllästynyt siihen, että kaikkea kaunistellaan ja muokataan. Siksi tein kuvan, jossa näkyy myös sitä arkisuutta ja ihan tavallinen luonto taustalla. Ehkä siitä myös näkyy, etten yritä olla liiaksi mitään muuta kuin mitä olen. Tavallinen ihminen blogin takana, aivan kuten kaikki siellä lukemassakin ovat.

     Kaikki kuvaus kuvathan on otettu sillä ajatuksella, että ”ota musta kuva kun teen tässä näin” :D Eli aika harva blogin kuva on kuva jossa näkyisi suoraam aitous ja kuva olisi napattu vahingossa. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Bannereissa on usein studiolla kuvattuja kuvia, itselläni ei sellaiseen ole mahdollisuutta mutta ajattelin tehdä kuvan silti ihan itse. Eloa siihen onnistuin ainakaan saamaan, mitä tavoittelinkin.

     Jään kyllä varmasti pohtimaan sun sanojasi ja tiedän jo nyt millaisen banneria aion kesällä itselleni tehdä. Siihen tosin tarvitaan kesäiset maisemat ja kasvot, joten sitä pitää vielä hetki odotella :) Kiitos kun jaoit tämän, ainakin sait mut miettimään ihan kunnolla tätä kuva-asiaa!

     Tykkää

 3. Meliina sanoo:

  Hauskan näköinen ja ihanan keväinen banneri!:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Meliina :) Keväinen kuva, kesällä ajattelin tehdä sitten vähän kesäisemmän ;)

   Tykkää

 4. Elisa n sanoo:

  On todella hieno banneri:) Ihanan keväinen ja ihana sinä<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitoksia Elisa <3

   Tykkää

 5. Elina sanoo:

  Rento ja iloinen bannerin kuva, eikä yhtään tylsä. Ihan kuin sä. Hyvin marissamainen. Mun mielestä hieno. <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos ihana <3

   Tykkää

 6. Elina sanoo:

  Tykkään uudesta bannerista! se on pirskahteleva, siitä tulee hyvälle tuulelle ja se kertoo, että elämästä tulee nauttia ja pitää muistaa elää hetkessä. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos kovasti Elina <3

   Tykkää

 7. Outi Karita sanoo:

  Mä kysyin heti Rikulta että hei, mites tommosen bannerin saa tehtyä :D Oon tosi huono kuvankäsittelyssä, en siis osaa mitään kun en oo ikinä opetellutkaan….
  Tykkään bannerista, musta se on sun näköinen ja pirtsakka sekä vauhdikas :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hiih, Riku saa tehdä sulle myös oman hienon uuden bannerin! En osaa itsekään tehdä yhtään mitään. Ja kiitos <3

   Tykkää

 8. Nita sanoo:

  Tykkään! Bodycombat fiiliksiä♥

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Bodycombat tuli tähän mukaan ihan kuin vahingossa. :)

   Tykkää

 9. Anniina sanoo:

  Hauska idea bannerissa! Tykkään! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

 10. Kasper sanoo:

  Tykkään myös! Tosi hauska. Näyttää omalta. Ei lehden kannelta tai jostain valmiina ostetulta ja se on hyvä asia. Pidin aiemmastakin mutta näm kuvat tuovat mullakin mieleen vähän enemmän sinut :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Kasper! :)

   Tykkää

 11. Eeva-Kaisa sanoo:

  Kiva bannneri, vielä paljon kivempi jos sulla olis iloisen väriset vaatteet päällä. Nyt et erotu niin hyvin taustasta

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tuossa olet oikeassa! Värikkäät vaatteet toisi kieltämättä vähän erottuvuutta kuvaan. Alan vakavasti harkita banneriin pieniä muutoksia :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: