Hyvinhän täällä menee, tottakai. Häikäisevä aurinko sen kun jatkaa taivaalla möllöttämistään ja itseasiassa juuri palasin sisälle puolentoista tunnin kävelyltä. Kädet on vähän kohmeessa ja näppis ei oikein tunnu tottelevan sormia juuri nyt, joten taidan jättää kirjoittamisen vähän vähemmälle tällä kertaa. Tässä teille hieman ihania valonpilkahduksia viime viikolta, joka oli taas aivan äärettömän onnistunut. Taisi siellä jokunen ikäväkin juttu sattua viikon aikana, mutta päällimmäisenä on onneksi aina mielessä ne parhaat hetket. Tästä teille jakoon muutamia.

Viikon aikana on ehditty viettää monta rauhallista hetkeä aamukahvilla, kärvistellä vatsakivuissa, nauraa paljon, tapetoida elämän ekaa kertaa, syödä jäätelöä, hehkuttaa aurinkoisia kelejä, urheilla, laiskotella ja juoda pari lasia kuohuviinia juhlan vuoksi. 

Kuva1

Kuva7

Kuva4 Kuva5

Kuva8

Kuva9

Ihan älyttömän aurinkoinen viikko ja kyllähän se kuvissa näkyy. Heti tekee mieli kuvata enemmän ja on ollut tavallista kivempaa viettää aikaa ulkona. On tullut tehtyä useampi kävely ja oltiin me miehen kanssa sunnuntaina myös vähän heittelemässä kiekkoa kentällä. Mun heittoni taisivat tosin olla aika säälittäviä ja en tiedä kelpaanko enää jatkossa herran treenikaveriksi. Tuossa tuo kenttä on muutaman metrin päässä kotoa, että ainakin on urheilumahdollisuudet lähellä. :)

Kaiken kaikkiaan on ollut todella ihana viikko ja uskon, että tästä viikosta tulee ihan yhtä mahtava. Tällainen ikuinen hehkuttaja kun olen ja jaksan ärsyttävyyteen saakka vain innostua kaikesta, niin aion tehdä ihan samoin tälläkin viikolla. Ärsyyntykää pois vaan. ;)

Aurinkoista alkavaa viikkoa! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

13 kommenttia artikkeliin ”Viikon parhaat palat!

 1. Elisa sanoo:

  Ketä nyt sun aurinkoisuus voisi ärsyttää? :) Mukavaa viikkoa!
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih. Ihana sinä! :)

   Tykkää

 2. Maarit sanoo:

  Ei ärsytä,päinvastoin :D Toivottavasti se massukin jo rauhoittui,ilmeistä päätellen,taisi ;) Pirtsakaa viikon alkua ja elämässä pitää olla vauhtia,kuten Facessa vastailit ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Maarit! Pitää tosiaan olla. Ja vatsa on rauhoittunut, peruin lääkärinkin kun kivut loppuivat eilen keskipäivällä kokonaan. Varailen sitten uutta jos vielä mitään tuntuu. Olo on ihana, kun saa olla taas rauhassa.

   Ihanaa viikkoa sinne! :)

   Tykkää

   1. Maarit sanoo:

    Kiitos – hyvä,jos itsekseen rauhoittui ;)

    Tykkää

 3. Ilana sanoo:

  Noista kuvista tulee hyvälle tuulelle :)

  Sitten mulla oli sellainen asia, kun olen jo useamman kerran tämän huomannut, että tuo tekstin fontti on nykyisin aika pieni. Kyllä sitä vielä lukee, mutta entinen, isompi koko oli minusta miellyttävämpi silmälle. En tiedä, onko tähän kukaan muu kiinnittänyt huomiota (?).

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Äh, mun on pitänyt kysyä, että näkyykö fontti liian pienenä! Macissa se on ollut erinäköinen kun kaverin pc:ssä. Muutin kokoa astetta isommaksi, toivottavasti nyt luku on helpompaa. Omalla koneelle teksti näyttää nyt suurehkolta jopa :)

   Tykkää

 4. noora sanoo:

  sulla on kyllä upee kroppa. Oon alottanu taas uudestaan kuukaus sitte syömään terveellisesti ja liikkumaan. Tollasen kropan mäkin vielä joku päivä haluun :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kaunis kiitos noora! Kuviin saa aina parhaat puolet esiin, veikkaan, että sulla on yhtä upea kroppa. Pitää vaan osata katsoa itseään samoilla silmillä kun muitakin :)

   Tykkää

 5. Elisa n sanoo:

  Ei todellakaan sun hehkutukset ärsytä:D Tiedän kyllä että voi hyvinkin tulla tuollaiset fiilikset kun ite oon samanlainen elämästä nauttiva ja hirveesti hehkutan elämän ihanuutta kavereille niin tulee samanlaisia fiiliksiä monesti. Kaikki sun kuvat ja tekstit vaan saa hymyä,naurua ja hyvää mieltä aikaseksi<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, hyvä me! Pitää iloita vaan enemmän ja hehkuttaa niin kauan kun jaksaa. Se joka ärsyyntyy, voi ärsyyntyä ihan itseksensä ;)

   Kiitos Elisa <3

   Tykkää

 6. Outi Karita sanoo:

  Ihania hymyjä! Onneksi vatsakivut ei kauaa menoa haitanneet <3 vatsa ainakin näyttää hyvältä ;)
  Kivan näköinen on myös tapetti :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Vatsa on taas terve, ihanaa! Kiitos Outi <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: