5:45: Herään. Äh, en jaksa lähteä lenkille. Onko tämä jo toka aamu, kun ei huvita? Miten uni maistuu nyt niin hyvältä? Peiton alla on niin lämmin. Ei mieskään nouse. Jatkan loikoilua. Jos olen ihan hiljaa, niin ehkä sekään ei herää. Aurinko paistaa ihanasti jostain ikkunan kulmasta. 

6:30 Ulkona laulaa linnut. Ihan oikeasti. Istun koneen ääressä ja kirjoitan tekstiä siitä mitä on olla mielestäni Fit. Miten saisin ajatukset kirjattua ylös, kun aiheesta on niin paljon mielessä? Mitä kuvia laitan? 

7:04. Julkaisen tekstin. Mitähän ihmiset pitävät siitä? Lukeeko sitä kukaan, vai kirjoitanko aina samoja vanhoja juttuja? Ymmärtäähän ihmiset, että oman itsensä arvostaminen ja hyvinvoinnin löytäminen on pitkä ja kivinen tie? Sitä pitää ajatelle pitkään ja antaa itselleen aikaa. Pitää lukea kymmeniä kirjoja, lehtiä ja käydä itsensä kanssa läpi tuhansia keskusteluja. Tietäisivätpä ihmiset paljonko näitä asioita olen miettinyt. Niin paljon mennyt aikaa hukkaan. 

7:15. Miten puuro maistuu niin hyvältä taas? Kookosöljy tekee tästä ihan hullua, ihan liian hyvää. Miksei aamiainen voisi kestää aina loputtomiin? Miksei koko päivä voisi olla aamiaista? 

DSC07384

7:32 Voisiko radion laittaa päälle jo? Herääköhän tuo toinen tuolta liian aikaisin?

7:42 Pitäisi varmaan pukea. Mitä laitan päälle? Onko tää mekko liian avoin? Näkyykö tästä paidasta tatskat liikaa? 

8:02. Matkalla töihin. Muistinkohan ottaa lompakon? Muistin. Huh, täällä on taas ihana lämpö. Onneksi en laittanut liikaa päälle.

9:40 Tänään on iloinen olo ja tuntuu, että työtkin sujuu jo astetta paremmin. Selkään ei satu, ihanaa. Eilisen lievät kivut oli ikäviä, mitenhän voisin yrittää välttää ne tänään? 

9:55 Vilkaisen opintojen tilannetta ja sivustolla odottaa yllätys. Taas täydet pisteet tehtävistä. Olenkohan huolehtinut aivan turhaan tehtävien laadusta? Ehkä osaan sittenkin, vaikka palauttaessa tuntuu että ne eivät suju yhtään. Ainiin, ensi viikolla on taas uusi palautus. Pitäisikö sitä tehtävää tehdä jo vähän etukäteen? Ehkä viikonloppuna? Pitäsikö laitaa johonkin muistutus? 

10:01 Jaksaisinkohan hölkätä illalla lenkin? 

10:50. Vatsa kurnii. Nyt maistuisi iso sushilautanen. Lohta, ihania isoja nigireita. Täytyy ehdottaa sushia tälle päivälle!

11:30 Sushia napaan. Jes, juuri se lounas mitä teki mieli. 

IMG_2851

14:50 Huh, onpa aika mennyt nopeasti. Päivät katoaa ihan kummasti alta kun keskityn. Kohta on jo taas viikonloppu. Pitäisi muuten keksiä jotain ruokaa viikonlopulle kun kaverit tulee kylään. Teenkö salaatia vai jotain coctail paloja? Miten olisi erilaiset dipattavat ja siihen lisäksi jotain. Pitääkö olla jälkkäriä? Kaikki on kuitenkin pieniruokaisia naisia ja ne ei syö niin paljon. Sitten on turhaan liikaa syötävää.  Nyt Eija varmaan ajattelisi, että kyllä se tahtoo jälkkäriä, eikä se ole pieniruokainen. Heh, siinä pienessä naisessa kyllä riittää energiaa.

15:15 Hah, mitä jos teen mustikkapiirakan lauantaille? Se on aina hyvää, sen osaan tehdä silmät kiinni. 

15:19 Mutta kaikki ei voi syödä sitä. Kaikilla on niin eri ruokavaliot. Plääh.

16:15 Juhuu, kohti kotia. Ihana aurinko iskee silmiin kun pääsen ulos, tää on kyllä jotain niin hienoa. Mbarin terassi on ihan täynnä porukkaa. Pitäsiköhän munkin houkutella siihen joku päivä kaverit istumaan? Se on ehkä parhaita paikkoja Helsingissä keväälä ja kesällä, hyvää musaa ja ihmisiä. Ah, tää kevät on jotain niin super kivaa. 

16:25 Miksi menen aina väärälle puolelle bussia istumaan? Aurinko häikäisee silmiä, meinaa tulla paha olo. Nousen seisomaan varjon puolelle. Miksi en kestä yhtään aurinkoa päähän kuumassa? 

16:34 Kotiovella. Sisällä on hiljaista, mies varmaan pelaa siellä itsekseen. Pitäisiköhän päätää mennä sisälle ja pukea heti lenkkikamat päälle? En voi mennä sohvalle tai en enää lähde siitä mihinkään. 

DSC07391

16:36. Miestä ei löydy. Jos se on mennyt piiloon?

16:45. Ovi kolahtaa, hah, se olikin vaan käymässä jossain. Ei tosin olisi ollut ihme jos se olisi ollut piilossa. Pitäsikö mun mennä piiloon? Jos leikin etten ole vielä täällä? 

16:46 Mies on tuonut kukkia, miten ihanaa. Miten se osaakin aina ajatella niin kivasti? Nyt on vieraita varten pöytä nättinä jo valmiikis lauantaille. Oonkohan varmasti tarpeeksi hyvä miehelleni? Kohtelenko häntä ikinä näin kauniisti? 

17:03. Makaan sängyllä kirjan kanssa. Nukuttaa. Pitäisikö sulkea silmät ihan hetkeksi? En tahdo nukahtaa. Toisellakin on tossa veiressä silmät kiinni. Kysyn väsyttääkö. Se mumisee takaisin. Suljet omatkin silmäni. Tuntuupa ihanalta nukahtaa aurigon paisteessa. Ihanat päiväunet. 

IMG_2854

18:09 Oho, mitä kello? Saako jatkaa vielä unia jos tahtoo kovasti? 

18:21 Pitäisikö lukea kirjaa? Ei lenkille, tekee mieli levätä. Voisin venytellä? Käyn juomassa kaksi ilsoa lasia kylmää vettä. Olen muuten juonut tänään taas liian vähän. Mitenhän sen muistaisi paremmin? 

18:30. Sohva, tietokone, minä ja hiljaisuus. Jos en mene lenkille? Haittaako se ketään? Kuten vaikka mua?

19:00 Salkkarit Katsomosta. Yks jakso vaan. 

19:35 Aloitan kirjan lukemista. Silmät hyppii riviltä toiselle. En osaa keskittyä. Argh. Olisi pitänyt mennä sinne lenkille. Kulkisi ajatuskin paremmin. 

20:10 Sivulla 180, aika hyvin. Kerrankin. Pitää hakea jotain jälkkäriä, kauhea makeanhimo. Kesofrutti? 

20:31 Eikun hei nyt on pakko mennä. Nälkä. Miksei tolla toisella oo koskaan niin nälkä kun mulla koko ajan? Oonko mä ainut joka ravaa aina tuolla keittiössä? 

20:32 Tee muistilappu, että ostan kaupasta voita lauantaina. Ainiin ja se piirakan ohje. Mitenhän muistan ostaa kaupasta kaiken? 

20:34 Mies paistelee meille herkkupannaria. Nam. Muistutan että huomenna on viikonloppu. Nauretaan ja mua hihityttää. Kauheen hyvä fiilis. 

21:15 Ollaan syöty ihan liikaa. Miksi söin näin paljon? Banaanipannarit on kyllä nykyään niin hyviä. Miksi en ennen edes tahtonut kokeilla niitä? Siksikö että ne oli niin muodikkaita? 

21:25 Jos nyt yksi selfie ennen nukkumaanmenoa? Hyvää yötä instagram kavereille. 

IMG_2859

22:00 Miten How I met your mother voi olla näin hauska? Kuka voi keksiä näin hauskoja juttuja? Paras sarja koskaan. 

22:35 Äh, silmät ei pysy enää auki. Käännän kylkeä. Saan ihanan pusun poskelle, hih tuntuupa kivalta nukahtaa näin hyvillä mielin. Huomenna on jo perjantai. Miten aika tosiaan menee näin nopeasti. Mitähän muuten aamula kirjoittaisin? Oisko mulla joku aihe mielessä. Jos kirjoitan tästä päivästä. Muistankohan kaiken? Otinko mitään kuvia? On niitä ainakin kolme. Mutta entä jos menen aamula lenkille? En ehdi kirjoittaa. Pitää herätä tosi ajoissa. Onkohan aamulla kylmä? Missä mun juoksuhousut on, eikai perussa? Laitoinko pyykit kuivumaan? 

22:42 Maailman ihanin tunne laittaa pää tyynyyn. Miten tähän ei koskaan totu ja tää tuntuu tänäänkin niin ihanalta? Ja hei huomma on viikonloppu. Miksihän hoen sitä koko ajan? Saunavuoro. Jaksanko mennä sinne yksin? Muistinkohan muuten tehdä tänään sen yhden tilauksen, pakko tarkistaa aamulla. Muistankohan tarkistaa sen? En jaksa nyt nousta enää miettimään sitä, tahdon vaan nukahtaa. Kunpa näkisin jotain ihanaa unta. 

***

Sellainen oli torstai, jonka pääsitte viettämään ajatusteni kautta. Varmaan arvaattekin, että siinä ei ole ihan jokainen päivän tapahtuma tai ajatuksen kulku. Jo silti vähän liikaa yhteen postaukseen. Eilis aamun lenkki jäi laiskuuden ja mukavuudenhalun takia väliin, mutta tänään sain itseni ylös jo todella aikaisin aamusta. Näin on hyvä aloittaa viikonloppu ja työpäivän jälkeen pääsen Pilatekseen ja siitä saunomaan. :)

Aurinkoa teidän perjantaihin! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

12 kommenttia artikkeliin ”Torstaina ajatuksissani.

 1. E sanoo:

  Ihmisen mieli on kyllä uskomaton! Hyviä kysymyksiä, joskin vain pintaraapaisu siihen kaikkeen mitä mielessä koko ajan tapahtuu ja mitä mieli kysyy itseltään. :) Mieli on niin syvä, kaikista omista ajatuksistaan ei edes saa tietoisesti kiinni. Mutta siis ihanaa ajatusvirtaa tämä postaus. Joskus tekisi itsellekin hyvää kirjata päivän ajatuksiaan ja fiiliksiään ylös ja tutkailla päivän jälkeen.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihan totta, kaikkia ajatuksia ei voisikaan millään muistaa. On niin paljon pieniä turhia ajatuksia, jotka vilahtaa niin nopeasti ohi päivittäin. Kiva jos tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta päivä kanssani – tavasta kirjoittaa :)

   Tykkää

 2. Liisi sanoo:

  Ihana postaus! Mukavia ajatuksia… Ja kiva toi että olet laittanut kellonajat myös siihen :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Liisi :) Voi olla että kellonajat eivät ole ihan oikein minuutilleen, mutta musta on kiva kun näkyy suht tarkatkin ajat :)

   Tykkää

 3. Taru sanoo:

  On tosiaan hassua miten se ajatus kulkee päivän myötä niin erilaisiin mietteisiin.. Voin kuvitella paljonko tästäkin puuttuu ja miten paljon sitä ehtii mietti ihan parin minuutikin aikana.

  Kirjojen lukeminen illalla on mun juttuni, vietän usein illan viimeiset tunnit kirjan kanssa. Rauhoittuu mukavasti :)

  Ihania kuvia!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Taru :) Mulle kirjan lukeminen on tullut myös ihan hilajttain mukaan iltoihin, yritän lueskella ja vähän rauhoittua. Aina ei jaksa keskittyä, mutta kun jaksaa ottaa kirjan esiin niin yleensä siihen nukahtaa tosi rauhallisena. :)

   Tykkää

 4. Ansku sanoo:

  Hih kiva postaus! :) ja mukavaa viikonloppua sullekin!

  http://www.peaceandstyle.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Ansku :)

   Tykkää

 5. Mona sanoo:

  Alko hihityttää sun ajatukset tosta lenkistä :D Mä oon ihan samanlainen. Jos oon miettiny edellisenä päivänä meneväni lenkille, niin se piinaa mun mieltä koko loppupäivän, jos en meekkää! :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hahah, piinaa koko viikon jos on mennyt tekemään itelleen jotain perättömiä lupauksia :D

   Tykkää

 6. Outi Karita sanoo:

  Ihanasti kirjoitettu! Nuo illan ajatukset pyykeistä ja seuraavasta aamusta on aivan tuttuja :D
  Ihanaa viikonloppua <3

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: