Heippa! Sunnuntai on tähän mennessä kulunut rentoillessa ja miten harvinaista se onkaan, mutta availin tietokonettakin ensi kertaa vasta nyt iltapäivästä. Aamun lueskelin kirjaa ja juttelin muutaman kaverin kanssa pitkään puhelimessa. Jotenkin aivan täydellinen tällainen rauhaisa ja kiireeetön sunnuntai.

Suurin osa päivästäni on mennyt kai siihen, että olen ahkerasti tuijotellut olohuoneemme uutta viihtyisää olemusta asettamalla itseni mukavasti sohvan parhaimpaan kulmaan. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun löytää sohvasta sen oman paikkansa, jossa saa juuri oikeanlaisen asennon? Täydellisen asennon niin että pylly solahtaa juuri sopivaan kohtaan pehmeitä tyynyjä ja pään alla on iso kasa tyynyjä. Hetken siinä saa asetella itseään, mutta kun se oikea paikka löytyy, on kuin olisi taivaassa. Se on sellainen oma turvapaikka, johon on kiva istua väsyneenä työpäivän jälkeen ja vielä kivempi on aloittaa sunnuntai loikoillen sohvalla. Siinä juuri oikeassa kohdassa, omassa kulmassa.

Vai olenko muka ainut, joka tietää miltä tuntuu nukahtaa täydellisille päikkäreille ja kuolata sohvatyynyn reunaan samalla kun näkee jotai aivan ihanaa unta? Herätessä kääntää vain kylkeään ja jatkaa täydellistä untaan täydellisessä asennossaan. Niinpä, uskon että tiedät sen samaisen fiiliksen. Sellainen täydellinen nurkka on itsellenikin muodostunut uudelta sohvaltamme. Omaan kulmaan on aina kiva käpertyä.

DSC07417

Olohuone alkaa olla aikalailla valmis. Pieni muodonmuutos tässä on parin kuukauden aikana tapahtunut ja tyhjä valkoinen huone onkin yhtäkkiä täynnä elämää. Meidän elämäämme. Kaikki ei ole valmiina, mutta koska huone on jo sen näköinen, että siellä voi tyytyväisenä ottaa päikkärit ja piiloutua kymmenien pehmeiden sohvatyynyjen väliin, alkaa se olla esittelykelpoinen.

Muutamat taulut vielä uupuu ja johtoja repsottaa sieltä täältä, mutta mitäpä siitä. Kodilta tämä jo näyttää.

DSC07415 DSC07434 DSC07429DSC07422DSC07427DSC07428DSC07441DSC07446Sohvan löysimme Askosta, Matto ja Hayn tuoli ovat löytöjä stokkan alesta, tv-tason bongasin kierrätyskeskuksesta, hylly ja sohvapöytä tilattiin Room21:stä ja loput tavarat ovatkin vähän sieltä ja täältä. Kaikki on hankittu yksitellen. Olen vähän huono suunnittelemaan heti toimivaa kokonaisuutta ja kaikki tavarat on tuotu sisälle yksitellen ja sen jälkeen aina valittu seuravaaa. Katsotaan mitä tuonne vielä jatkossa tulee, kunhan vain saan aikaiseksi alkaa suunnitella lisää. Pieni sisustusähky ehti tulla väliin ja nyt tekisi mieli välillä keskittyä taas muihin juttuihin. Kuten sohvalla loikoiluun. 

Tässä vielä kuva siitä, kun muutettiin tammikuussa.

DSC06690

Nyt me jatketaan leffan katsomista ja  pidän koneen kiinni loppuillan. Olisi tarkoitus tehdä yhdessä pizzaa, jos jaksetaan tästä olohuoneesta raahautua keittiöön asti. Herkuttelua ainakin siis tiedossa, jotta haastavalle ensi viikolle on kasassa kunnolla energiaa.

Nautinnollista sunnuntaita! <3

 

ps. jos sinulla ei ole vielä sitä omaa täydellistä nurkkaa sohvaltasi, lupaathan hankkia itsellesi sellaisen mahdollisimman pian? ;)

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

14 kommenttia artikkeliin ”Vilkaisu uuteen olohuoneeseen

 1. Outi Karita sanoo:

  Ihanan näköistä, lämpöinen kodikkuus välittyy kuvista :) Täällä myös sohvannurkassa makoilu jatkuu, kaupassa oli vaan pakko välillä käydä ja rupes tekemään jädeäkin mieli, kun puhelimessa kerroit teillä jädepaketin aukeavan :D

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, oikein. Meillä taitaa olla se jäde aika vakkarina tuolla pakkasessa. Vaikka se on miehelle ja mulla on sitten ihan omat karkkipussini ;)

   Tykkää

 2. Tina sanoo:

  Miten kauniita yksityiskohtia. Kauniisti olet tehnyt aivan erilaisen kodin kun kuin aikaisempi kotisi :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos, on kyllä hirmu erilailla sistustettu. Kivaa vaihtelua :)

   Tykkää

 3. Annukka sanoo:

  Sohva on kyllä paras paikka hemmotteluun. Oon vaan aika nirso sohvan suhteen ja uus on ollu jo kohta vuoden etsinnässä ja ainut mikä olis kelvannu niin ylitti tooosi paljon mun budjetin. Ehkä se oikea on ihan kulman takana, pitää vaan jaksaa uskoa se olemassa oloon. :D

  Tykkään muuten tosi paljo tosta arkusta. Se on tosi makee!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, mutta sohvat maksaakin ihan liikaa yli mun jokaisen budjetin ;) Mentiin tällä reippaasti yli ajatellut, mutta kun löytyi mukava ja kauniskin sohva, oli se saatava mukaan! Ehkä sulle tulee esiin joku puolilmanen sohva ihan sattumalta… Silloin kun sitä vähiten odotat ;)

   Kiitos, arkku on ollut kyllä kiva löyty. Kerrankin jotain halpaa löytyi :)

   Tykkää

 4. Sanna sanoo:

  Tuo vihree seinä on kyl mieletön piriste,perus harmaaseen sisustukseen! Pisteet siitä, poikkeavasta valinnasta :) itsellä sisustustyyli vähän sama,sieltä täältä jotain yksittäin ostettuna ja nyt kahden ihmisen kamat vielä yhdistettynä. Pidemmän päälle toimii kun ei tyyli radikaalisti vaihtele, vanha ja uusi ei riitele :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Meinasin maalata tuon vihreän seinän alkujaan uusiksi, kun tuntui, että onkohan se vähän liikaa. Onneksi en maalannut, koska totuttelun jälkeen se tuntuu ihan super ihanalta :) Vanha ja uusi toimii hyvin yhteen. Sitäpaitsi on kiva kun on sekaisin vähän erilaisia juttuja. Toivoisin itsekin, että olisi vielä jotain vanhempaakin, mutta kun ei oo mitään kummallakaan sellaista olemassa, niin uusilla mennään :)

   Tykkää

 5. Elisa sanoo:

  Ihana toi vihreä seinä!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa :)

   Tykkää

 6. Tuuli sanoo:

  Vihreä seinä on kyllä tosi ihana. Mikä maali/värisävy tuo on (aloin heti haaveilla omaankin olkkariin :))

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   se on kuules Kurkku-maali :D Kutsun sitä kurkkuseinäksi tottakai, koska nimikin oli niin osuva. Ihana pirtsakka se onkin, kiitos :)

   Tykkää

 7. B sanoo:

  On tosiaan ihanan rauhaisa sisustus ja omaan tavaramäärääni nähden myös ihanan minimalistinen! Sohvannurkka on kyllä tullut tutuksi täälläkin, ei hätää! :D Se vetää itse asiassa välillä vähän liiankin paljon puoleensa…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Heheh, ihan oikein että vetää. Selvästi on viihtyisä olohuone siinä tapauksessa ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: