Oulussa ollaan silmät ristissä ja aamiaiselle selvittynä. Ei sillä ettäkö olisin nukkunut liian vähän tai ainakaan valvonut myöhään (22:27 taisin painaa pääni tyynyyn) mutta jostain syystä mun silmät ei meinaa millään aueta. Tuolla aulan ovella meinasin jo törmätä erääseen mieheenkin, joka ystävällisesti jäi pitämään ovea auki ja minä kävelin surutta päin. Mies vähän nauraen vinkkaili, että ehkä se siekin heräät sitten aamukahvin jälkeen. Ja no, tässä juodaan aamukahvia ja ehkä ne silmät tästä herää piakkoin. Minä siinä samalla. ;)

Eilen iltasella saavuin tosiaan Ouluun ja ehdittiin käydä illalla vähän syömässä ja ihmettelemässä katuja. Työpäivä tiedossa täällä tänään ja huomenna palailen jo kotiin. Ihan lyhyt reissu siis ja sitten takaisin kotiin opintojen pariin. Tosi mukava lyhyt vierailu täällä tiedossa ja kun pääsee kotiin, voikin jo alkaa suunnitella mitä pääsiäiseksi keksii. :)

IMG_3118 IMG_3132Yövyn hotelli Arinassa ja ainakin kahvi on mielestäni hyvää ja koska vahingossa oon jutellut jo parin hotellissa asuvan vieraankin kanssa, niin on täällä mukavaa sakkia vierailullakin. Heh. Oikein hyvin on alkanut aamu ja kohta täytyy varmaan hakea aamiaista, kun alkaa toinen kuppi kahvia olla tyhjänä. Eilinen raskas lasagne jätti melko rasvaisen olon ja nyt tekee mieli syödä jotain kevyttä ja rouskuvaa. Salaattia aamiaiseksi ehkä? Oulussa näyttäisi paistavan aurinko, tämähän menee ihan aurinkolomasta :)

Ihanaa torstaita! 

 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

2 kommenttia artikkeliin ”Oulussa ollaan!

 1. Laura sanoo:

  Tää ei nyt liity varsinaisesti postaukseen mutta oli pakko tulla kommentoimaan. Löysin sut ihan sattumalta instagramista ja kun avasin sun profiilin pelastit mun huonon päivän ihan totaalisesti! :) ihanan aurinkoinen hymy ja iloinen asenne elämään, kiitos! Jatka samaan malliin <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos kaunis Laura! ihana kommentti <3 Mahtavaa viikkoa sulle!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: