Lauantai on taas toivoa täynnä, kuten on viikon jokainen päivä jos multa kysytään. Täällä ollaan taas takaisin kotona Oulun reissulta ja täytyy sanoa, että kahden hieman huonosti nukutun yön jälkeen oma sänky tuntui aivan taivaalliselta paikalta painaa pää tyynyyn. Hotellin ilmastointi sai kurkun ihan karheaksi ja silmät on olleet kaksi päivää tukossa enkä edes tajunnut sitä kunnolla ennen kuin kotiin lähtiessä. Nyt yhden yön jälkeen jo helpottaa, mistä huomaa taas että on se koti vaan maailman paras paikka. Istun tässä juuri odottelemassa, kun mies kokkailee meille pannareita aamiaiseksi ja kun hän lähtee treenileirille Hämeenlinnaan, on mulla päivä aikaa opiskella. Ihana vapaa-päivä siis tiedossa, eli lukemista ja tehtäviin vastailua. Eipä tosin haittaa, koska on todella mukava tehdä näitä hommia kun tietää ettei ole mitään häiriöitä ja saa olla koko päivän rauhassa. :)

Kaupasta ajattelin tänään käydä hakemassa hyvät salaattiainekset päivälle ja ehkäpä voisi myös käydä samalla salilla tekemässä selälle treenin. Olin eilen kokeilemassa pitkästä aikaa combattia ja se uusi sarja on kyllä ihan huippu! Oletteko jo olleet kokeilemassa? Vieläkin on hyvä mieli, että päätin lähteä sinne ”kärsimään” illaksi, vaikka sali olikin vähän kauempana Lepäävaarassa asti. Ei oo turhaan kehuttu uutta sarjaa ja ainakin minä olin ihan innoissani. Parissa liikkeessä piti varoa selkää vähän, mutta ihan hyvin pystyin mennä jäätävällä innolla läpi tunnin. Lopputuloksena oli tietenkin todella kiitollinen fiilis ja iltasauna päälle tuntui täydelliseltä. Hyvä ilta siis, ehkäpä siksi tämä aamu tuntuukin jälleen niin toiveikkaalta. Ties mitä kivaa tänään vielä ehtii tapahtua. :)

En tiedä kuvittelinko vain, mutta oliko combatin sarja tällä kertaa helpompi jaloille? Mitä oootte mieltä? 

IMG_2655Nyt aamiaisen kimppuun ja pian sänkyyn kirjapinon kanssa. Hyvä aloittaa työt heti aamusta, niin ehkäpä voin jo iltapäivästä siirtyä esimerkiksi Netflixin pariin, jos olen oikein ahkera ja nopsa ;)

Hyvää oloa viikonloppuun ja energistä lauantaita!

ps. banneri sai takaisin alkuperäisen kuvan, jonka tein viime elokuussa Italian matkamme jälkeen. Kaunis muisto ihanasta matkasta Italian rivieralle ja ehkä tämä kuvastaa blogin nimeäkin hieman enemmän. Oli pakko saada vähän lisää väriä peliin, kun ulkona on aivan liian harmaata ;)

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

25 kommenttia artikkeliin ”Hyvää oloa viikonloppuun!

 1. mievaan sanoo:

  uus combat on kyl iha jees! mut muusiikki on mun mielest aivan kuusesta ja alku floppaa mut loppupuolen hyvyys kompensoi alkua joten voisin sanoa jopa että yhtä kiva kuin edellinem

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Mulla ei ole vertailupohjaa, kun en ole varma kävinkö edes edellisessä sarjassa. :) Musasta tykkään ite tosi paljon, koska ei ollut yhtäkään omasta mielestä ärsyttävää biisiä :D

   Tykkää

 2. Tina sanoo:

  Tuo kuva <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   voi kiitos <3

   Tykkää

 3. Sonja sanoo:

  Oi combat on kyllä rakkaus! <3 Ja joo, itsekin huomasin, että tossa uudessa ohjelmassa jalat pääsee vähän helpommalla kuin yleensä. Monissa aiemmissa on ollut vähintään joku yksi biisi, joka saa jalat ihan hapoille, mut nyt ei oo mikään. Toisaalta yläkroppa pääsee sitten kunnolla töihin – etenkin, kun jo nelosbiisissä punnerretaan kaikki voimat yläkropasta pois. :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Juu, ja se nelosbiisi on tosi erilainen kuin yleensä. Ei keskellä sarjaa olla muistaakseni aikoihin oltu lattialla tekemässä :)

   Tykkää

 4. Elisa n sanoo:

  Minä ite en oikein tiedä tykkäänkö uudesta bodycombatista:) Siinä on kyllä hyviäkin biisejä mutta tuntuu jotenkin liian yksinkertaiselta:D tai voi siis olla että äkkiä tulee kyllästymään tuohon ohjelmaan:) mutta saa nähä.. mutta on kyllä tehokas vatsalihas osuus lopussa: D Oikein rattoisaa lauantai päivää sinulle<3

  Tykkää

  1. Elisa n sanoo:

   Pitää kyllä vetää kirjoittamani sanat takaisin! Tänään kolmatta kertaa mukana olleena tuossa uudessa ohjelmassa niin täytyy todeta että on se muuten RANKKA ohjelma

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    Heh, joskus näköjään kestää hetken lämmetä.En oo varma itekään tykkäsinkö siitä sarjasta NIIN paljon, vai olinko vaan innoissaan kun pitkästä aikaa olin siellä tunnilla :D Mutta tosi kivaa se oli ja hikistä hommaa. Itelle kivempi kun jalkoja ei ollut niin paljon, niin säästyin äkkinäisiltä liikkeiltä ja selkä tykkäsi enemmän :)

    Tykkää

 5. Outi Karita sanoo:

  Ihana banneri :)
  Ihanaa viikonloppua sinne teille <3

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3

   Tykkää

 6. Satu sanoo:

  Uus banneri, aivan loistava ♡ Olet niin meneväinen, mutta kuvasta huokuu ihana rauha. Osaat siis nauttia elämän kaikista puolista. Toimii! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos Satu. Ihanasti sanottu. <3

   Tykkää

 7. memmi sanoo:

  Uusi bannerikuva on ihan huippu ihana! Kuvastaa kyllä aivan täysin tätä blogia :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos memmi, ihana kun kävitte kommentoimassa :)

   Tykkää

 8. Nita sanoo:

  Ihana uus banneri <3 Combat on rakkautta <3 Mun mielestä uus combat on ihan jees ja nyt rupeen jo pysymään kärryillä, että mitä tapahtuu milloinkin. Alku on aina vähän säätämistä uuden ohjelman jälkeen :D Mun mielestä toikin ohjelma on kyllä rankka, mutta ehkä se tulee esille eri tavalla, koska rytmitys on niin erilainen. Muuten on mun mielestä ihan kiva eli eiköhän tota ohjelmaa jaksa seuraavat kolme kuukautta vetää! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Arvasin, että suhun combat jutut uppoaa! Meitä on täällä muutamia, jotka innostuu heti kun puhutaan siitä lajista :D Oon tykännyt siitä aina ja en voisi koskaan olla ilman, hih <3

   Mulla tää ohjelma on todellista säästämistä, kun käyn nykyään niin harvoin.. tuntuu ettei osaa enää mitään liikkeitä kunnolla :P

   Tykkää

 9. Gonan sanoo:

  No nyt on banneri kohillaan o/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos ja kumarrus :)

   Tykkää

 10. Kis sanoo:

  Tykkään bannerista kovasti. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiiiitos :)

   Tykkää

 11. Päivi sanoo:

  Uusi banneri on tosi jees!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   jeejee, kiittos Päivi!

   Tykkää

 12. hanna sanoo:

  Liityn samaan edellisten kommentoijien kanssa! Tosi kaunis tuo uusi banneri :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Vitsit miten kiva, että siitä tykättiin:)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: