Huomenta! Nukuin kuin tukki ja ei tapani mukaan torkutin moneen kertaan kelloa eteenpäin. Miehen kello soi vuorotellen omani kanssa ja lopulta oli pakko jo naureskellen nousta ylös keittämään kahvia. Näin se unirytmi siis muuttui kellojen siirron myötä tunnilla eteenpäin ja kuorsasin melkeinpä seitsemään asti. ihan hyvä vaan, tuskinpa tuonne sateeseen olisin saanut iseäni lenkkeilemään tänä aamuna, vaikka kuinka olisin mieleeni yrittänyt saada aurinkoisia kuvia ja ajatuksia. Sade on aina sade, vaikka sen kuinka maisematauluilla maalaisi auringoksi ;)

Tänään ohjelmassa töitä ja tahtoisin löytää Pilatesta joltakin omalta salilta. Tekisi mieli aloittaa viikko kunnon kehon avauksella, niin voisi sitten loppuviikon keskittyä salitreeneihin. Siellä salilla kun tulee varmasti käytyä ahkerasti koko pääsiäisen ajan. Ei oo nimittäin muuta kuin aikaa ja kun tulee varmasti herkuteltua taas koko vuoden edestä ruokapöydässä, niin ehkä parempi keskittää ne energiat treeniin eikä pelkästään sohvan kulmassa suklaakääreiden availuun. Hih.

Nyt taidan alkaa herätellä tuota toista torkuttelijaa ja kipitän aamiaiselle syömään tyhjästä jääkaapista en niin mitään. Eilinen kauppareissu unohtui ja tällä hetkellä taitaa suunnitelmissa on kaurapuuro voinokareella, koska muuta ei yksinkertaisesti kaapista löydy. Eilen olisi ollut aikaa vaikka kuinka kauppareissulle, mutta keskityin aivan muihin juttuihin. Kirjoittelin koko päivän ja haaveilin kesästä, joka tuntuu olevan jo niin lähellä, mutta silti aivan liian kaukana. Enkä millään taida lopettaa sitä haaveilua tänäänkään. Vaikka pitäisi keskittyä aina tähän hetken missä nyt ollaan, niin kyllä itse ainakin saan kaikkein eniten irti haaveilusta. Kesä on aina ollut vuoden parasta aikaa, olenhan syntynytkin kesällä. Lämpö, aurinko ja kesän fiilis valtaa mut viimeistään yleensä toukokuussa ja siihenpä ei ole enää kuin ihan muutama hassu päivä. Sitä odotellessa siis :)

IMG_2388

Unelmien täyteistä viikkoa ystävät! <3

ps. täältä pääset lukemaan matkasuunnitelmiani kesälle, ehkä siitä ymmärrät miksi kaipaan kesää niin kovasti ;) 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: