Olen aika ihmeissäni siitä, että tänä aamuna silmät ovat kirkkaana auki ja olokin on olosuhteisiin nähden todella energinen. Olisin nimittäin odottanut tämän pitkän viikonlopun ahtamisen jälkeen, että kasvot olisivat vähintäänkin väsyneet ja silmät turvonneet tiukasti kiinni. Eipä mitään, aamu alkoi todella pirteänä ja olin heti aamusta valmiina  lähtöön, eikä tarvinnut hieroa silmiä suihkussa auki sen pidempään kuin normaalistikaan. Hereillä ollaan ja tässä sitä nyt istutaan junassa kohti Tamperetta. Takaisin työmoodiin.

Kuka muu myöntää, että tuli syötyä vähän liikaa pääsiäisenä? Minä en kiellä sitä faktaa ollenkaan ja vaikka joulu on juhla ruoalle (ainakin mun mielestäni!), niin meillä syötiin paljon paljon enemmän tällä kertaa. Viime joulu oli kuin alkunäytös tämän juhlan edellä ja jokainen päivä taisi mennä herkutellessa ja miettiessä että mitäs sitä seuraavaksi syödään. Sokerisilla herkuilla joo, mutta sitäkin enemmän kunnon ruolla. Meillä on lapsesta saakka pääsiäisen perinteisiin kuulunut perheen kesken pitkät ruokailut ja niin se oli tälläkin kertaa. Illallisia, pitkiä aamiaisia ja lettukestejä. Viimeisin ei kuulu perinteisiin, mutta jatkossa voisi kuulua ;)

Tässä pääsiäisen tunnelmia vielä ennen kuin siirrytään eteenpäin kohti uutta viikkoa.

Kuva4Kuva1IMG_3392Kuva5 Kuva3 Kuva2 IMG_3469Fondue taiis olla pääsiäiseni kohokohtia ja siitä voisin teille laittaa kuvia vielä myöhemmin vähän lisääkin. Yksi lempiruoistani, jota tulee syötyä aivan liian harvoin. Nyt korjasimme tilanteen ja sitä syötiin kahdesti. Nams! Kuvista ei juurikaan näy meidän aktiivisuus, mutta joka päivä tuli liikuttua myös ahkerasti ja varsinkin maanantaina oli ilo käydä auringossa hetki kävelemässä. Upea ilma, kunpa jatkuisi samanlaisena tälläkin viikolla.

Nyt töiden kimppuun ja kaikki viikonlopun aikana kerätyt energiat käyttöön. On lupa toivoa, että näillä ruokamäärillä olisi jotain vaikutusta tämän viikon tehokkuuteen. Jos ei töissä, niin ainakin treeneissä. :)

Huisia viikkoa hei! 

6 kommenttia artikkeliin ”Ohi on!

 1. Maarit sanoo:

  Heh,hiukan meni överiksi kolmena päivänä,eilen vielä ystävän kanssa jäätelölitra puoliksi kristillisesti,kuten teemaan kuului :D
  Mutta tänään jo salilla reippaana tunti huhdottu ja yllättävän reipas olo.
  Tervetuloa tänne Manseen! Tuo aurinko mukanas ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hehe, mutta eihän se puolikas litra ole vielä mitään. Vasta alkupaloja ;) Hihi.

   Kiitos toivotuksista. Olipa kyllä mukava reissu, vaikka lyhyt :)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Ihania ruokakuvia ja voi, tuo suklaakakku, mmm….
  Ite meinasin myös tehdä tuota mämmimudcake:a, mutta se jäi tällä kertaa. Muuten on kyllä syöty mämmiä ja muitakin pääsiäisherkkuja, joita ei kuitenkaan tule muulloin kun pääsiäisenä syötyä. Ja hyvin on syöty täälläkin, herkut on silti pysyneet mun mielestä ihan kohtuudessa, mutta tasapuolisesti joka päivä :D

  http://outikarita.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tasapuolista herkuttelua joka päivä… Sopis mun elämäntyyliin muutenkin. Tasaista mässyttelyä oli sitten arki tai juhla :D

   Tykkää

 3. memmi sanoo:

  Juu taisi mennä vähän överiksi pääsiäisen kanssa.. Olin mun vanhemilla melkein viikon ja mulla nyt menee siellä aina muutenkin överiksi syömisen kanssa, niin nytpä vasta olikin ihan omaa luokkaansa nää ruokailut :-D Liikaa sokeria, liikaa oikeeta ruokaa, liikaa leipää, liikaa vähän kaikkea.. No, arki alko taas tänään ja rutiinit kutsuu, joten mitäpä tuosta. Okei, kävin hakemassa mämmiä vielä tänään, en pystynyt vastustamaan kiusausta.. Mutta täytyy munkin todeta, että yllättävän hyvä fiilis ottaen huomioon mikä määrää sitä ruokaa uppos kurkusta alas. Ei lainkaan niin pahasti turvonnut ja väsynyt kuin voisi kuvitella :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Mmm…mämmi <3 En ymmärrä mikseivät ihmiset tykkää siitä. :D Näemmä siitä saa kauheasti energiaa ainakin, jos molemmat ollaan jo ihan terässä. Täytyypä siis jatkaa tästä entistä ahkerammin ja yrittää ehkä vähän välttää ähkyjä jatkoss.. Tai no, ainakin viikonloppuun saakka ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: