Kaikki alkaa aamiaisesta. Minun kohdallani kupista kahvia ja sen jälkeen onkin jo humautettava nopeasti ruoka suusta alas, ettei ala liikaa heikottaa. Sitä kun se kahvin litkiminen tekee, jos ei muista heti syödä. Kerran olen lähtenyt vahingossa töihin syömättä mitään kahvin jälkeen ja ihmettelin aika nopeasti, että miksei jalat nyt oikein kanna. Sydänkin alkaa vähän hyppiä liikaa ja olo on kuumottavasti kummallinen. Noh, aika nopeasti sain eteeni hedelmiä ja kun ne sai syötyä, olo helpotti. Näin ei tosiaan käy useinkaan ja kotonakin huomaan kahvin jälkeen, että on mentävä pian jo keittiöön.

Kuka muu juo kahvinsa ensin ja vasta sitten saa alas aamiaista? 

IMG_1077

Perjantaille pari vanhaa kuvaa, jotka ovat jo lähes kahden vuoden takaa kaivettuja. Niissä ollaan jo keskellä kesää ja nopealla vilkaisulla pystyn muistamaan mitä kummassakin kuvassa on tapahtunut ja millaisia päiviä olen silloin viettänyt. Kuvissa on se jännä juttu, että esimerkiksi näistä kuvasta pystyn täysin aistimaan sen hyvän fiiliksen, joka on niissä hetkissä ollut. Kesä nyt on mulle aina pelkkää hyvää fiilistä, mutta kuvia katsomalla sen hetken saa ainakin edes osittain takaisin. Pieneksi hetkeksi

En usko, että te saatte ihan sitä samaa ajatusta kiinni, koska ette ole itse olleet näissä hetkissä mukana, mutta lupa on kuitenkin yrittää. Jos positiivisilla kuvilla ja sanoilla voi saada aikaan edes yhden pienen ajatuksen hyvää oloa, niin ehkäpä siitä muotoutuu suurempikin tunne ihan vahingossa. Ehkä se tunne herättää teidät tähän aamuun hymyillen.

Huomenta sinä!  

IMG_6351

Heinäkuussa 2013

Kaunista huomenta ihmiset! Toivotan teille energiaa tähän aurinkoiseen perjantaihin! Pus! 

 

5 kommenttia artikkeliin ”Breakfast talk

 1. sonja sanoo:

  Täällä myös yksi, joka juo joka ikinen aamu ekaks kahvit ja sit maistuu vasta aamupala :) Parasta jokaisessa aamussa rauhallinen aamuhetki kahvin ja blogien parissa. Aivan ihania kesäkuvia ja hyvää mieltä, vaikka on harmaa päivä niin hymy piristää :)

  Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

  Tykkää

 2. memmi sanoo:

  Ensin aamupala, sitten kahvi ;D Tai no oikeastaan samaan aikaan siten, että eka kupillinen kuluu syömisen aikana ja loput vasta jälkeen. Kyllä, juon aika paljon kahvia aamuisin :D Näyttää ihanan raikkaalle tuo kuvassa näkyvä aamiainen, oon ite syönyt nyt varmaan yli puoli vuotta lähes säännöllisesti puuroa aamulla ja jotenki se on alkanu tuntuu vähän tylsältä ja ykstoikkoselta pikku hiljaa. Mihinkäs sitä kaavoihin kangistuja tavoistaan pääsee :-D

  Kivaa perjantain ja viikonlopun alkua sinnekin! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ei siis nyt meni ihan väärinpäin..Eihän noin voi syödä ;D Oon yrittänyt monesti, mutta tulee ihan paha olo jos edes yrittää vaihtaa toisinpäin. Selvästi oon tottunat itseni ihan väärinpäin. Ruokahan se pitäisi tulla ekana, ei kahvi :)

   Ja joo, mekin vaihdettiin puuro lettuihin aamulla, kun piti saada vaihtelua. Ei voi aina syödä samaa ja vähän varioimalla lähes samasta sisällöstä saa aikaan ihan uusia kivoja makuja :)

   Tykkää

 3. Kyllä, ensin kahvi ja sitten aamupuuron kanssa lisää kahvia. =)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oikein!! ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: