Tähän aamuun oli aivan ihana herätä ja oikeastaan syynä oli täysin kaikki eilisen hauskat tapahtumat. Sain viettää aikaa eilen lähes täysin ulkona (raitis ilma selvästi piristää!) ja mukana oli koko ajan vielä joku ihana ystäväkin. Ei haittaa yhtään, että vähän näyttää harmaalta tämän päivän aamu, sillä eilisen auringot on kerätty talteen ja yltiöpositiivinen Marissa on edelleen vauhdissa. (Edit: tätä kirjoitusta julkaistessa aurinko kummasti alkoi pilkahdella tuolta ikkunasta. Jes, sittenkin aurinkoinen sunnuntai!)

Tälle aamulle kuvina eilistä päivää. Pari sanaa saattelemassa teidän mukaan matkaan :)

Lauantai alkoi hitaalla herätyksellä. Blogin päivittämisellä ja makoilulla sängyssä kahvikupin kanssa. Tämän jälkeen mies teki meille pannaria aamiaiseksi, jonka jälkeen jo houkuttelin hänet mukaan ulos ja kauppareissulle. Ah, ihana aurinko heti vastassa ulkona! Se oli itseasiassa se sama aurinko, joka hyökkäsi sisälle asuntoon jo aikaisin aamusta ja herätti mut pirteänä tähän ihanaan uuteen päivään. Aamun paras kaveri. 

IMG_3679

Kauppareissun jälkeen siivoiltiin vähän kotona ja juteltiin niitä näitä. Taidettiin me yksi jakso katsoa Person of Intrestiä (jälleen yksi koukuttavan hyvä sarja!!) ja tämän jälkeen jo mies hilppasi omille menoillensa ja minä sain seuraa ystävästäni, jonka kanssa lähdettiin ulos kävelemään. 

Tehtiin Eijan kanssa pitkä kierros rantaa kohti ja ihmeteltiin, että miten ihmiset on taas niin innoissaan auringosta. Yhtäkkiä kaikilta katoaa vaatteet. Parikin tyyppiä oli t-paidassa ja shortseissa  pyöräilemässä ja mitäs siellä oli asteita, ehkä kymmenen :D Noh, meillä on vähän tapana innostua auringosta, enkä yhtään ihmettele. Itsekin olin eilen yhtä naantalia koko typykkä ja se johtui vain ja ainoastaan auringosta. Okei, ehkä myös näistä ilosilmäisistä kavereista, joiden kanssa sain päivän aikana hengailla. <3

IMG_3686 IMG_3690 IMG_3693 IMG_3697 IMG_3731Kahvin litkimisen jälkeen tehtiin tottakai muutamat hypyt rannassa ja vaikka yritin kovasti yltää Eijan tasolle, niin aina se pomppi mua metriä korkeammalle. Siinä on mulla astetta sporttisempi kaveri ja tuo pienikokoinen nainen on ihan täyttä rautaa. Jätän siis suosiolla mun hyppykuvat pois täältä, tuo hänen versionsa on paljon tyylikkäämpi ;)

Hyppyjen jälkeen jatkettiin matkaa ja käppäiltiin mun luokseni syömään välipalaa ja juomaan lisää kahvia. Ihana iltapäivä. Rento ja mukavan iloinen. 

IMG_3774

Eija lähti jossain vaiheessa omille menoilleen ja minä jäin kotiin lepäämään. väliin siis vähän kirjoittelua, musiikkia ja ei niin mitään. Rentoutus yksin hiljaisessa kodissa. IMG_3677Rentoutus tuntui kestävän liian pitkään ja oli pakko pian jo keksiä jotain seuraa ja soittelinkin kaverilleni lähtisikö hän ulos kävelemään. Siihen hänellä ei ollut aikaa, mutta tunti meillä siinä vierähti puhelimessa. Juoruttiin pitkään ja en oo taas aikoihin nauranut niin paljon (paitsi siis viimeksi Eijan kanssa aamulla, haha!) ja puhuttiinkin, että onpas hauska jutella puhelimessa, kun sitä tulee nykyään tehtyä niin harvoin. Yleensä viestejä on helpompi lähettää kiireessä ja tottakai suosin näkemistä kasvokkain. Olipa kiva vaihtaa kuulumiset ja huomata, että vahingossa juttu luistaa aivan liian pitkään. Toisella unohtui muut kiireet ihan vahingossa ja minä sain seuraa ”yksinäisyyteeni”, eli siis seurankaipuuseen. ;)

Suunnitellut salitkin jäi muuten käymättä, kun innostuin mieluummin rentoiloilemaan kotona sen pari tuntia ennen kuin tuli taas kadottua ulos. 

DSC07487

Viideltä ystäväni Kadri ilmoitti, että hän on valmis ja voisin lähteä keskustaan. En ollutkaan malttamattomana odottanut jo vaikka kuinka pitkään ja lähdin samantien ulos kohti keskustaa. Me kierreltiin keskustan terassit läpi (käytiin vain lyhyesti niitä fiilistelemässä) ja siitä suunnattin Espan ja Kauppatorin kautta Kaivopuistoon. 

Ihana päivä. <3

IMG_3794 IMG_3796IMG_3831IMG_3813IMG_3821Pitkän lenkin ja ahkeran nauramisen jälkeen me suunnattiin Sushi Bariin Uudenmaankadulle. Sopivasti oli juuri meitä varten pöytä vapaana ja istahdettiin alas. Lasi Cavaa, listalta ihania herkkuja ja vielä loppuilta juttelua niistä ja näistä. Sopivan rento olo. 

Miten Sushi voi olla niin hyvää? Kadri kehui näitä parhaiksi susheiksi mitä on ikinä syönyt ja pakko sanoa, että ei ne kyllä huonoja ollut ollenkaan. Kieli taisi jäädä sille reissulle ja tekisi mieli mennä hakemaan se heti tänään sieltä takaisin.. ;)

IMG_3826 IMG_3827 IMG_3828

Ilta kesti yli yhdeksän ja siitä olikin suunta bussilla kotiin. Kotona mies löytyi kavereiden kanssa istumasta iltaa ja puhumassa jotain ihan ihmeellisiä juttuja asioista mistä en ymmärrä mitään (peleistä) ja suosiolla pysyttäydyin omassa seurassani. Katsoin illalla vielä jakson Temptation Islandia, kun olen nyt niin monesti joutunut ihmisille sanomaan etten tiedä mistä on kyse. Kaikki tuntuvat puhuvan siitä sarjasta ja on ihan tylsä olla tietämätön mistä ne muut juoruaa. Haha! No, katsoin sitä kymmenen minuuttia ja lopetin. Kauhea sarja!  Ei vaan psytynyt jatkamaan, iski myötähäpeä ja sarja oli muutenkin aivan liian tylsä :D 

Yhdentoista jälkeen alkoi silmiä painaa ja tietokone sai jäädä. Hampaiden pesu, kasvoille puhdistus ja kohti unia. Hyvää yötä ihana launtai! 

IMG_3838

Päivän saldo: Hyvä olo, entistä parempi mieli ja onnellisuutta pamppaileva sydän. Nyt pohdinkin, että miksi kavereita ehtii nähdä aivan liian vähän? Lisää näitä päiviä <3

Aurinkoista sunnuntaita! 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

 

8 kommenttia artikkeliin ”Päivä kanssani, täydellinen lauantai!

 1. Hertta sanoo:

  Ihanan pirteä postaus, tuli itsellekin entistä iloisempi mieli! Aurinkoista sunnuntaita sinnekin! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitoksia Hertta :))

   Tykkää

 2. Tina sanoo:

  Eilinen oli kyllä aivan upea! Niin hyvä mieli. Pitäisi myös alkaa ottaa kuvia talteen, näitäkin katsoessa tuli niin hyvä mieli!

  Hauskaa sunnuntaita sinnekin!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Tina ja ihana kuulla! :)

   Tykkää

 3. Kaisa sanoo:

  Positiivisuutesi on ihailtavaa. Kiitos kun kirjoitat niin usein. Ja jaat iloasi! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos kauniista sanoista :)

   Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Ihana on ollut sullakin lauantai, tästä postauksesta tuli taas hymy :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: