Aamuihmisenä voin taas jälleen todeta, että oli kyseessä mikä tahansa aamu, niin energiaa riittää. Ei nyt mitenkään loputtomia määriä, mutta juuri aamuisin tiedän olevani kaikista vahvimmilla. Aamukahvin jälkeen siis, ei tosiaankaan ennen sitä, hihi. Yön aikana akut on ladattu ja olen valmiina kaikkiin uusiin taistoihin. Naurattaakin joskus se, että illalla saatan olla aivan poikki ja stressaantunut tulevasta päivästä, mutta aamulla herätessä olen taas täynnä tarmoa. Selvästi siis aamuihminen, enkä muuksi taida ikinä muuttua.

Tämän viikon kuvia olette jo varmasti nähneet paljon instagramin kautta (nimimerkkini on marissaleh, jos et ole sinne vielä eksynyt) ja blogissakin, mutta tuttuun tapaan maanantaiselle aamulle koosteena viikon kivoimmat hetket. Tai ainakin ne, joista on kuvia tallessa, kaikista kun ei muista kuvaa napsaista. :)

Huhtikuu6 huhtikuu2 huhtikuu3 huhtikuu4 Huhtikuu5 huhtikuu7Tästäkin vilkkaasta viikosta onnistuin taas löytämään paljon iloa ja on ihana saada kuvien kautta palata aina hetkeksi niihin hyviin hetkiin. Suosittelen napsimaan puhelimen muistiin kuvia nautinnollisista ajoista, sillä se ei ole ihan mikään urbaani legenda, että kuvia katsomalla pääsee takaisin siihen hetkeen jossa aiemmin olitte. Minullakin on tapana usein vilkuilla vanhoja kuvia ja viimeksi eilen katselin pitkään kuvakansiotani läpi. Niin paljon hauskoja hetkiä, joita ei välttämättä tulisi miettineeksi ilman niitä kuvia.

Ja kuten sanoin, ihan jokaista hyvää hetkeä ei voi kuvata. Viimeksi eilen muistan hymyilleeni koko bussimatkan, kun bussikuski moikkaili iloisesti jokaista asiakastaan ja rempseästi huuteli moikat kun ihmiset poistuivat bussista. Se matka jäi mieleeni ja se ihminen sai mut ajattelemaan, että onpas tässä mailmassa paljon iloa. Mutta kuten sanottu, kaikista hyvistä hetkistä ei ole kuvia. Bussikuskeja en viitsi alkaa kuvaamaan ;)

Energiaa maanantaihin ja koko tulevalle viikolle!

6 kommenttia artikkeliin ”Aamulla energiatasoni ovat huipussaan!

 1. Elina sanoo:

  Pirteitä kuvia! :) Vähän kateellisena katson, itse päivä päivältä yltyvän väsymyksen kanssa kamppaillen. Onneksi nyt on sellainen vaihe että saakin nukkua, mutta silti! Lääkäriä kohti, josko tässä olisi muutakin takana kuin laiskuus.. :D T. Entinen aamuihminen!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihmeessä suunta lääkäriin, jos tuntuu ettei ole normaalia väsymystä. Kevätväsymys? Itsellä se kesti pari viikkoa ja olin kuin haamu. Nyt on taas normaali olo onneksi. Tsemppiä Elina!

   Tykkää

 2. Irkku sanoo:

  Ihania iloisia kuvia. Olet kyllä uskomaton ilopilleri, blogiasi lukiessa on vaikea pitää myrtsiä naamaa, vaikka se sitä ennen lukemista sellainen olisi. Itse tykkään ottaa kans kuvia ja palata kuvan fiilikseen myöhemmin. Kuvien laadulla ei ole niin väliä kunhan se fiilis tulee sieltä esille.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos kauniista kommentista Irkku! :)

   Tykkää

 3. Hepo sanoo:

  Moi! Onpa iloisia kuvia :) Mistä tuo ylhäällä oikealla kuvassa oleva lautanen on? Hauska tuo reunan kuvio :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moi :) Voi harmi, kun en muista mistä ne lautaset oon ostanut, mutta siitä on jo yli viisi vuotta aikaa. Lähemmäs kymmenen. Taisivat olla ihan Citymarkestista :P

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: