Tässä kirkkaan aamun kunniaksi pohdin, että tämä tiistai voisi olla päivä meidän kehoillemme. Päivä juuri sinun vartalollesi ja sille, että olet sellaiseen syntynyt. Tänään voisit miettiä miksi juuri sinun askelillasi on mukava astella ja miksi sinun silmilläsi on hienoa katsella ympärillensä. Mietitkö nimittäin useinkaan sitä, että olet yksi ainut laatuasi tällä pallolla? Yksi ja ainut sinä ja toista ei löydy mistään. Joku voi aina yrittää, muttei koskaan yllä sinun tasollesi.

Jokainen meistä on täydellinen sellaisena kuin on, oli kroppa sitten littanan laiha tai pyöreä sieltä ja täältä. Eikä muhkuillakaan niin väliä, ei ainakaan sillä onko tissit vai kymmenen tissiä. Ihan vaan lyhyenä sivulauseena minun mielipiteeni siitä tissikohusta, joka jossain vissiin aiheutti mökää. En tuntenut velvollisuutta sanoa aiheeseen mitään, kun en oikein ymmärrä miten kaksi uloketta voi saada niin paljon tilaa mediassa.

Embrace.your.body

Ihanaa tiistaita. Kirjoittelen tässä juuri tekstiä valmiiksi tähän ajatukseen liittyvistä asioista ja palaan iltasella tai huomenna ihan kunnon aiheella. Teki vain mieli herättää teidät tähän ajatukseen jo aamusta ja ehkä jatkaa samalla linjalla koko loppuviikko. Lupaattehan ajatella itsestänne tänään kauniisti ja kunnioittaa sitä lahjaa minkä olette saaneet; kaunista kehoanne. 

Upeutta päiväänne!

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kunnioita kehoasi, se on ainut jonka tulet saamaan!

  1. Irene sanoo:

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: