Hampaista on tämän blogin historian aikana puhuttu niin paljon, että ehkä jo lähes jokainen teistä siellä tietää miten huonot hampaat tämän leveän hymyn takaa löytyy. Sen lisäksi, että hampaani ovat vaikeat hoitaa ja reikiä ilmestyy usein, eivät hampaani ole enää kovin valkoiset. Viime aikoina olen jopa välillä joutunut miettimään julkaisemieni kuvien kohdalla, että pitäisikö lopettaa liian leveä hymyily. (Hehe, ei nyt sentään.) Mietteeni oli ilmeisesti kuultu, sillä sain testiin iWhite Instant hoitotuotteita. Testissä on ollut valkaiseva hammastahna sekä suuvesi.

Olen joskus aiemmin nähnyt samalta merkiltä liuskoja, joilla valkaistaan hampaita, mutta muutoin tuote ei ollut tuttu entuudestaan. Onneksi tutustuminen oli nopeaa. Näitä tuotteita kun tapaa aamuin illoin, joskus keskellä päivääkin.

DSC07469

Testissä ollut hammastahna on mieto, mutta samalla vahvan makuinen. Ei sellainen liian suuta ravisteleva, vaan sopivan raikas. Erilainen itseasiassa kuin mitä aiemmin on ollut käytössä, mutta hyvin se puhdistaa suuni, mikä on tietenkin ensimmäisenä suunhoidossaa kaikista tärkeintä. Ainakin minulle, joka joudun miettimään niin tarkkaan miten suutani hoidan. Sen jälkeen on toki suuri plussa, että hammastahna myös valkaisee. Onhan suu huomattavasti kauniimpi, kun se on väriltään vaalea. Tekee mieli hymyilläkin enemmän.

Suuvesi on ollut käytössä nyt jo jonkin aikaa ja mausta on mainittava, että hyvältähän se maistuu. Moni kun taitaa näissä tuotteissa miettiä paljonkin makua, mitään liian suuta polttavaa ei ole kiva laittaa suuhun. Suuvedessä on Blue Covarine -ainesosa, joka saa hampaat näyttäämän purskutuksen jälkeen vaaleammilta, sillä se jättää ns. kalvon hampaan pinnalle ja tekee siitä vaaleamman. Mikälisikäli toiminnan ymmärsin oikein, minähän olen vain kuluttaja joka toivoo tehokasta lopputulosta. ;)

DSC07479

Olen ottanut nyt suuveden purskuttelun tavaksi aamuin ja illoin. Tapana on ollut purskuttaa suuvettä viimeisenä illalla hampaiden pesun jälkeen ja aamulla pesen ensin hampaat, mutta suuvettä käytän vasta töihin lähtiessä. Tuntuu kivalta lähteä suu puhtaana kotoa ja samalla katoaa kahvin jättämät laikut pinnalta, kun vesi valkaisee suun puhtaaksi ja vie muutkin liat mukanaan.

Niitä valkaisuliuskoja olen tosiaan miettinyt useaan kertaan, koska hampaani tuntuvat useankin todella keltaisilta. Hampaitani on paikattu pienestä lapsesta saakka ja useista kohtaa löytyy paikkoja. Tämä taas tarkoittaa sitä, että tavallinen valkaisu ei toimi kohdallani ja hammaslääkärit ovatkin suositelleet, että voisin käyttää valkaisevia hammastahnoja, jotka tekevät valkaisua maltillisesti. Kuvista ei ihan vielä pysty sanoa, että kuinka paljon valkoisemmiksi tuotteet ovat suuni tehneet, mutta ainakin oma silmä näkee eron aina pesun jälkeen. Liekö kuviteltu ero tai ei, ehkäpä ajan kanssa eron sitten huomaavat muut kuin minäkin. :)

DSC07488

Jos kiinnostus tuotetta kohtaan heräsi, voit lueskella lisätietoja täältä: http://www.iwhiteinstant.fi. Apteekeista voi käydä kurkkimassa miltä purnukat näyttävät livenä ja toki voitte kysellä multakin jatkossa, että miltä näitä tuotteita on tuntunut käyttää. Tärkeintä itselleni on tosiaankin se suun puhdas tunne, joka näiden tuotteiden kautta on toteutunut ja en voi kieltää etteikö olisi ihanaa saada valkoisempi suu myös tuloksena hyvästä hoidosta.

Kiitos testituotteista iWhitelle, iso suuvesipurnukka on ollut loistava käytössä ja siitä riittää puhtautta ja valkaisua suuhun pitkään!

Nyt tämä hammastäti suuntaa suuveden purskuttelulle ja siitä töihin.
Raikasta keskiviikkoa!

 

***Yhteistyössä iWhite

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

Yksi kommentti artikkeliin ”Hampaat vaaleammaksi iWhite Instantin avulla

  1. Tina sanoo:

    Heiii! Minä oon käyttänyt niitä liuskoja. Toimi mun mielestä. Laitoin sulle meiliä tästä kun en viiti tänne aiheesta kirjoitella romaania:)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: