Terkut Tukholmasta. Täällä me nyt sitten ollaan tyttöjen kanssa rentoutumassa ja viettämässä yhdessä pientä breikkiä kevään hektisten viikkojen väliin. Pieni pysähdys oli jokaiselle meistä paikallaan ja täällä on kaikilla lupa miettiä vain ja ainoastaan kivoja ajatuksia. Takana on jo yksi päivä ympäriinsä pyörimistä, shoppailua, hyvän ruoan metsästystä ja hyviä keskustaluja aiheesta kuin aiheesta. Ollaan myös vakavasti keskitytty naurun voimaan ja keksitty ties mitä juttuja yhdessä. Nauravainen ääni on raikanut heti kentältä asti. :)

Laitan huomenna teille kuvia meidän reissultamme ja nyt me itseasiassa ajateltiinkin suunnata hetkeksi ulos viettämään sunnuntaista aamua ulkona. Eilen kadut olivat niin täynnä porukkaa joten mietittiin, josko mentäisiin aamusta heti ihailemaan maisemia niin näkisi jotain muutakin kuin muiden turistien pyllyt edessä. Sen jälkeen maistuukin varmasti hotellin herkullinen brunssi/aamiainen, joka ainakin eilen maistui ihan hirmu hyvältä. Liikaahan siellä on kaikkea syötävää, mutta sehän on onneksi vain positiivinen ongelma ;)

IMG_3862Sitten vähän sunnuntaista aamiaishöpinää. Kaikkein eniten aamuisin tulee syötyä puuroa, tuorepuuroa tai sitten banaanipannareita. Kaikista lempparein aamiaisista taitaa kuitenkin olla tällainen raikas rahkaherkku, eli tuorepuuro. Se on kivan kylmää ja keveää, täynnä erilaisia makuja ja yllätyksiä. Kuuma puuro ei nyt oikein jotenkin nappaa kevään edetessä ja siksi tekee mieli syödä ihan erilaista sisältöä siltä lautaselta.

Tälle lautasella eksyy yleensä banaani pilkottuna, rahkaa pieni purkillinen, mustikoita, Cocovin super mixiä, pikkuisen raejuustoa ja ihan vähän agavesiirappia. Lopuksi vettä vielä vähän joukkoon ja puuro puoleksi tunniksi turpoamaan. Nams!

IMG_3867Nyt me painutaan ulos, haetaan kupit kahvia kouraan ja jatketaan toista ja viimeistä päiväämme Tukholman aurinkoisessa säässä. Täällä on kaunis ilma, toivottavasti saan sitä ripauksen napattua mukaan myös illalla kun palataan takaisin Suomeen!

Kaunista sunnuntaita! 

5 kommenttia artikkeliin ”Tämän hetken suosikkiaamiainen!

 1. Karoliina sanoo:

  Tuorepuuroja menee täälläkin joka aamu <3 kivaa loppureissua teille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

 2. jenna sanoo:

  Niin tuorepuuroon varmaan mukaan myös ne kauragiutaleet jos oikein ymmärsin, vaiko minkä avulla puuro turpoaa?:o kuulostaa kyllä hyvältä yhistelmältä:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Heh, juu. Taitaa sinne niitä pari ruokalusikkaa myös mennä. Se taisi olla liian olennainen ainesosa kirjoitettavaksi :D

   Tykkää

 3. Eve sanoo:

  Moikka!
  Voi että, vei kielen mennessään! Olen ollut aika skeptinen tuorepuurojen suhteen. ”Ei ole kunnon puuroaamiaista voittanutta”. Mutta voi että!
  Oli pakko vaihtaa ruokalusikka teelusikkaan kesken kaiken, jotta en vedä herkkua niin nopeasti.. ;)
  Kirjoitin puurosta blogiinikin tekstin, niin hyvää oli.
  Kiitos vain tästä!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: