Palaan vielä hetkeksi takaisin viikonlonpun reissulle ja sunnuntaiseen aamuun. Me aloitettiin viimeinen reissupäivä jo aikaisin aamusta lähtemällä ulos pienelle kävelylle ja napattiin kahvikupit kouraan. Onneksi Tukholmassa on Seveneleven, josta saa jo ennen kello kahdeksaa kahvia, muuten olisin mahdollisesti hoputtanut muita kävelijöitä paljon aikaisemmin aamupalapöytään kahvihimoissani. Tehtiin pieni kävely ympäri lähiseudun siltoja ja kävelyreittejä tahkoen ja nautittiin hiljaisuudesta. Mitä nyt purskahdeltiin hetkittäin nauruun, kun törmättiin Carl Philipiin matkalla ja löydettiin yhden matkakaverin lempisilta, josta hän oli aivan innoissaan. En ollut koskaan tiennyt aiemmin, että kukaan voisi olla valinnut itselleen lempparisiltaa. Hih, ihana Jemima.

Ainakin itselleni tuossa aamussa oli melkein matkan yksi parhaista tunneista, kun sai kävellä vaan rauhassa ja missään ei kuulunut hälinä tai ympärillä ei pauhannut kiire. Varmaan uskotte, että se hälinä ei siinä kaupungissa helposti katoa kaduilta ja päivät saatiinkin viettää muiden ihmisten nassuissa kiinni taapertaen. Mutta ei tänä aamuna. Sunnuntainen aamu oli raikas, rauhallinen ja kiireetön. <3

DSC07506 DSC07515DSC07525Siinä on vaan jotain tosi kaunista, kun kaupunki vasta herää ja kaduilla näkyy vain muutamia aamuvirkkuja ihmisiä. Kahvikuppi tyhjeni kivasti kävelyreitin aikana ja kun päästiin takaisin hotellille, oltiin jo vatsat kurnien suoraan ruoan kimpussa. Onneksi meidän hotellin tarjoilut oli todella maistuvia ja siellä malttoi istua pitkäänkin lautastaan tyhjentämässä.

Aamiaisella saatiin myös nauttia kauniista sisustuksesta ja ihailtiinkin yhdessä miten upeat oli puitteet. Vau! 

DSC07550DSC07552 DSC07553 DSC07554 DSC07561 DSC07565 DSC07573 DSC07578Heh, tuo viimeinen kuva kiteyttäköön mun aamiaisen suurimmat tunteet ja sydämen pamppailun. Kotiin ei tuu pahemmin ostettua Kallen mätitahnaa, mutta siitä tulee automaattisesti aina muistot esiin, kun sitä leivällensä laittaa. Isän kanssa syötiin sitä aina lapsena ja kuten silloinkin, maistui se taas älyttömän hyvältä. Kiva muisto ja niin ihana löytää sitä aamiaispöydästä muiden herkkujen lomasta. Nam! 

Mutta hei kuulkaas. Aurinko pilkahtelee taas tuolta ikkunan kulmasta ja näyttäisi siltä, että tästä päivästä tulee taas ainakin täällä etelässä lämmin ja aurinkoinen. Miten ihanaa. Paljon on hommaa tiedossa töiden suhteen ja ajattelinpa itseasiassa aloittaa työt jo ihan näillä näppäimillä. Kiva tehdä ajoissa hommia pois, niin voni ehkä jo lopettaa aikaisin ja pääsen mahdollisesti iltapäivästä vielä tekemään ulos lenkkiä tai kävelyä.

Herkullista keskiviikkoaamua! 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

6 kommenttia artikkeliin ”Kaunis aamu Tukholmassa

 1. Ansku sanoo:

  Kivaa päivää sit vain! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hihi, kiitos :)

   Tykkää

 2. Jossu sanoo:

  Voi hotellibrekulle pitäisikin suunnata – se tuo niin kivaa vaihtelua!
  Hihii, Kallen mätitahnasta tykkäsin ku hullu puurosta muksuna mutta nyt en koskisi siihen kirveelläkään :D Niin se makuaisti vaan muuttuu :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hotelleissa on tosi isot aamiaiset, melkeenpä brunsseiksi voisi verrata. Usein vielä sen parikymppiä, eli ei niin paha hinta yhtään jos oikein muistaa syödä runsaasti :)

   Ja mitä, et syö kallea vai?? Maku selvästi huonontunut vanhemmiten ;)

   Tykkää

 3. kristaa sanoo:

  Aamulla on ihana aamupalan ohessa lukea sun blogia, kun aamuisin siellä oottaa melkein aina uus postaus! Aamun kohokohta suorastaan:) ihanan hyväntuulinen blogi ja monesti pistäny hymyn huulille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos, ihana kommentti! Ihanhan tässä punastuu :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: