Moikka! Ihanaa miten laiska sunnuntai, juuri sellainen kuin sen pitääkin kaikessa yksinkertaisuudessaan olla. Pitkän työviikon vastapainoksi olen tänään yrittänyt olla ajattelematta mitään kovin tärkeää ja itseasiassa tein jo aamupäivästä kaikki tärkeät jutut pois alta. (Kuten sen matkapostauksen, heh) Oli tarkoitus jo eilen viimeistellä yksi vikoista opintotehtävistäni, mutta koska olin laiska ja tein jotain taas aivan muuta (en edes muista mitä!) niin jäi sitten kokonaan sekin tekemättä. No, onneksi on ollut koko päivä aikaa ja olen ehtinyt ottaa rennosti ihan turhautumiseen saakka myös tehtävien teon jälkeenkin.

Oon kyllä niin onnellinen, että sain aamulla opintoihin liittyvät esseet tehtyä loppuun. Oon ollut niistä niin stressaantunut koko viikon ja kun tiesin ettei aika oikein missään välissä riitä niiden tekoon, oli pakko vaan siirtää lukemiset viikonlopulle. Teki tosi tiukkaa saada aamulla ajatukset kasaan ja homma tehtyä, mutta onneksi vihdoin sain itseäni niskasta kiinni. Nyt voin kiittä itseäni ja hymyillä. Viikon hyvä työ tehty ja taas askelta lähempänä maalia nekin opinnot. Eikä oo muuten montaa askelta enää. Kesällä se homma on ohi ja voin jättää hyvästit opinnoille Markkinointi Instituutissa. :)

IMG_4404

Koska opintojen ahkera valmistelu sai aamusta väsymään, käytin päiväni sen jälkeen sohvalla Gossip Girlin parissa. Oon kyllä nähnyt koko sarjan ihan alusta loppuun jo aikoja sitten, mutta päätin aloittaa sen alusta, koska tuli tunne että on saatava jotain tekemistä missä ei yksinkertaisesti tarvitse ajatella mitään. Ei siis yhtään mitään, ei edes huonoa asentoa tai nälkää. Siksipä kävelin myös välillä jääkaapin ja kahvinkeittimen väliä, ettei vaan pääse nälkäkään yllättämään. Vaikka tuskin siitä uhkaa oliskaan, kun kotona viettää koko päivän. Jääkaappi on lähellä ja sisäinen kello jaksaa muistuttaa melko usein ruoan tarpeesta ;)

Tänään oli tarkoitus vähän urheillakin jossain välissä, mutta pakko sanoa, että tänään ei huvittanut ei niin yhtään. Paljon kivempi on ollut katsella sadetta ulkona, haalia Gossipin jaksoja useampi putkeen ja sen jälkeen me vielä suunnattiin mummille käymään veljen kanssa. Käytiin syömässä maailman herkuinta spakua ja luumukiisselitkin oli tehty ihan meitä varten. Mummi oli kyllä kovin pettynyt kun syötiin molemmat vaan ähkyn verran ruokaa, eikä suostuttu syömään enää kymmenettä kulhoa kiisseliä…Koskahan mummit oppii, että me lastenlapset ei kasveta enää yli viistoista kesäisinä muuta kuin leveyttä? :D No, otin sitten mukaan sieltä ruokaa vähän kotiinkin. Taitaa riittää huomisellekin asti, eikä pahemmin tarvitse kokkailla. Hih.

Spakun ohella tää on ollut tämän päivän lempiherkku. Ihanan raikas ja vihreä avokadomössökasasnacksi <3

IMG_4432

Vihreistä asioista puheenollen. Kävin terkkarin tarkastuksessa viime viikolla töitä varten ja sain sieltä oikein hyvät paperit mukaan kotiin. En ole aikoihin taas mittailut mitään veriarvoja ja nyt kun ne katsottiin läpi, niin hyvältähän ne kaikki luvut näytti. Kolestrolia luulin itse korkeaksi, kun katsoin tuloksia netistä, mutta läääkäri kehuikin sitä todella hyväksi. Kuulema normaalia paremmassa suhteessa arvot ja kyselikin ruokailutottumuksista tosi kiinnostuneena. Yritin vähän tietty huijata, että karkillahan ne arvot saa kuntoon, mutta se ei mennyt läpi :D Yritin kertoa mitä arkisin yleensä syön, mutta kun en mä oikeasti omasta mielestäni syö mitenkään erityisen terveellisesti niin päädyttiin sitten siihen lopputulemaan, että ehkäpä mulla on vaan hirmu hyvät geenit taustalla. Ehkä ne kerää kaikki hyvät aineet talteen ja siitä avokadon ja ajoittaisesta parsan syönnistä on hyötyä. Vaikka välillä tuntuu, että syön todella epäterveellisesti ja huonosti, niin ehkä ne veriarvot kuitenkin jotain kertoo. Jotain on tullut tehtyä oikein.

Leipälakosta pitää raportoida sen verran, että oikeen hyvin on mennyt ja leipää ei oo juurikaan tarvinnut mussuttaa. Mitä nyt unissani perjantai yönä olin käynyt syömässä nälkääni leipää ja eilenkin kaverin luona oli tarjolla uunileipiä. Tuo yösyönti ei oikein mee mun kaaliin, mutta ilmeisesti oon nähnyt jotain tosi nälkiinnyttävää unta ja on ollut pakko tulla keittiöön tekemään leipiä kesken unien :D

Viikonlopun aikana oon myös napsinut tällaisia liiloja, pinkkejä, valkoisia ja ruskeita vitamiinipalleroita aika reippaasti. Ravitsevat kehoa ja mieltä. Kuka muu on ihan hulluna näihin lakupalleroihin? ;)

IMG_4418

Mun oli oikeastaan tarkoitus tulla kertomaan teille ihan yleisesti kuulumisia, mutta näköjään tämä sepustus nyt painottui enemmänkin tähän päivään ja tylsiin kuulumisiin kotoa möllöttämästä. Tällaiseksi tämä menee, kun kerrankin on yksin koko päivän kotona, eikä ole mitään järkevää tekemistä. Ihmeen paljon rivejä saa muuten aikaiseksi, siitä ettei oikestan ole tehnyt yhtään mitään. :D

Hyvää tässä hei kuitenkin kuuluu ja odottelen jo kovasti, että huomenna pääsee taas takaisin töihin. Paljon on kivaa puuhaa ja tämä kevät tuntuu jotenkin taas niin super iloiselta ja onnistuneelta. Syksyllä kun oli niin paljon kaikkia ikäviä tapahtumia, että tuntuu niin luksukselta tällainen kiireinen tavallinen arki, johon kuuluu ”vain” työtä, urheilua ja paljon aikaa ystävien kanssa. Oikeastaan aika täydellistä arkea tulee vietettyä ja sitten on välissä tällaisia kivoja laiskoja sunnuntaita. Ehtii hetken hengähtää ja palata takaisin työmoodiin.

Sellaisia ajatuksia tuli tähän hetkeen. Ajattelin muuten huomenna laittaa vähän arvontaa pystyyn facebookin puolella, käykääs siellä tykkäilemässä sivusta, jos tahdotte tietää mistä on kyse ;)

Mukavaa iltaa ihmiset! Kertokaas hei mitä teille kuuluu? Keitä siellä on paikalla lukemassa näitä mun juttujani? :)

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

7 kommenttia artikkeliin ”Sunnuntain kuulumisia

 1. Raap sanoo:

  Nuo lakut <3 <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :D <3

   Tykkää

 2. Eeva sanoo:

  Todella piristäviä postauksia! Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja ehdottomasti seurailen vast’edeskin :) Jatka samaan malliin!

  Nuoruustango

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Eeva!! :)

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Tää oli tosi kiva postaus :)
  Ja nuo lakupallerot, mmmm….. Täytysköhän käydä ostaas vapauksi kotiin :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Mää taidan muuten ostaakin! :D

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Mä ostin :D

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: