Hello ja terve jokaiseen taloon! Mikäs olo teillä siellä on? Tuliko juhlittua ankarasti vai tyydyittekö olemaan yhtä tylsiä vapun viettäjiä kuin minäkin ja kourassa oli vain yhdellä kädellä laskettava määrä kuoharilaseja? Tsemppiä jokatapauksessa, kyllä se juhlinta välillä on ihan kivaakin ja se olokin siitä pian paranee. Nyt vaan paljon vettä, raikasta syötävää ja ulos happihyppelylle. Pian elämä taas voittaa ja hei kaksi päivää kuitenkin vielä vapaata edessä, eli ei huolta vaikka eilinen olisi mennyt täysin juhliessa. :)

Torstaina me Petran kanssa alotettiin pääsiäinen (Kertokaa, miksi puhun koko ajan pääsiäisestä, vaikka kyseessä on vappu?) vappu istumalla sushilautasen ja lasillisen cavaa ääreen. Oltiin yhdessä sovittu, että siitä on hyvä aloittaa viikonlopun vapaat ja suunnata sitten kotiin rentoutumaan. En siis juossut missään hulinoissa torstaina, vaan keskityin pariin hyvään hetkeen ja suuntasin kohti kotia. Kerrankin osasin myös itse sulkea kaikki työt, tietokoneella istumiset, veroilmoitukset ja muut mieltä vaivanneet asiat pois ajatuksista heti torstaina ja vain olin.

Petran kanssa kilisteltiin vapaapäivien kunniaksi. <3

IMG_4531

IMG_4539Eilinen alkoi meillä hitaasti heräten ja kun oltiin saatu itsemme kömmittyä ylös sängystä liian pitkien unien jälkeen, päädyttiin katsomaan vain telkkua ja syömään aamiaista. Äiti soitteli tosiaan jo kello 7:30 että ollaanko me lähdössä pian mukaan Ullanlinnanmäelle (haha, perus puol kasin vapun alku!) ja jouduin kyllä siinä vaihessaa kieltäytyä tarjouksesta. Mies kävi heidät heittämässä autolla keskustaan, mutta päätettiin kuitenkin vielä sen jälkeen jäädä kotiin vaikka siellä olisikin ollut tosi hyvää seuraa tarjolla. En ollut ihan valmis aloittamaan vappua kello kahdeksalta :D

Eilinen aamupäivä me vietettiin kotona, päivällä lenkkeiltiin kun oli taas niin kaunis ilma ja lopulta myös pyörähdettiin keskustessa. Vähän syömässä ja moikkaamassa tuttuja ja illaksi tultiin takaisin kotiin. Ohjelmassa oli kakun leipominen tämän päivän juhliin, kun vaari täyttää 80 vuotta. Vuoden odotetuimmat juhlat siis tiedossa tänään, eli kohta pikapikaa treenaamaan ja siitä suoraan juhlimaan meidän supervaaria! :)

IMG_4557

Oon nyt koko aamun tässä pohtinut, että lähdenkö salille vai menisinkö lenkille. En oo vielä ihan varma kumpaan suuntaan, kun en osaa mielessäni tehdä päätöstä, että onko siellä salilla vapun jälkeinen ruuhka vai ei. En ainakaan voi uskoa, että eilisen valkolakkisten ruuhkamäärien jälkeen ne kaikki ois keksineet mennä salille? Sen verran oli vilinää ja vilskettä, että tuskinpa tänään on ruuhkaksi saakka ihmisten mielessä treeni! Tosin nähtäväksi se kohta jää, voin olla aivan väärässäkin. :D

Ja hei, ei liity aiheeseen muuten mitenkään, mutta voitin juuri Eurojackpotissa 46,32 euroa. Tiedättekö, kun se ei tunnu yhtään niin hyvältä kuin se 75 miljoonaa olisi tuntunut! Höh, ja kun tällä kertaa olin niin varma voitostani… ;)

Että niin villi vappu täällä, kuis siellä? ;)

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

10 kommenttia artikkeliin ”Vapun jälkeiset tunnelmat

 1. Milja sanoo:

  Sulla on ihana blogi ja piristäviä postauksia! Oot jotenki söpö ja energinen persoona :–)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Milja! Olipa nätisti sanottu! <3

   Tykkää

 2. Hertta sanoo:

  Kuulostaapa ihanan rentouttavalta vapulta! Itselläni meni vähän liikaakin juhlimisen puolelle mutta kyllä se tästä :D Ja onpa muuten ihana maisema tuossa alimmassa kuvassa! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, kyllä sitä välillä saa juhlia vähän ankaramminkin. Tekee ihan hyvää ;)

   Tykkää

 3. Maarit sanoo:

  Rauhallisesti koirien kanssa ulkoillen ja hyvin syöden,leväten. Juuri tulin salilta. Ihmeen paljon siellä oli porukkaa :o Ilmeisesti ihan kakki eivät ole juoneet itseään tärviölle :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ooh, ehkä olin hyvään aikaan salilla, kun meillä ei aamusta vielä ollut ruuhkaa. Tänään en uskalla edes mennä, siellä on kaikki sulattelemasssa vappumunkkeja poijes ;) Hehe.

   Tykkää

 4. memmi sanoo:

  Ihanan rauhallisen kuuloinen vappu! Itellä meni hiukan rankemman puolen juhlimiselle, mutta hei, vappuhan on vaan kerran vuodessa. Ja täällä päin Suomea on niin huikee opiskelijavappu, ei tohtinut jättää välistä :D Huomenna takasin sorvin ääreen, eli ahkeraa opiskelua, salia ja järkevää syömistä ohjelmassa. Että voi sitten viikon päästä äitienpäivänä hyvin mielin mennä mummon herkkupöytään maistelemaan ;D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No näinpä, kerran vuodessa sitä vappua vaan juhlitaan. Hyvällä omallatunnolla saat juhlistaa niin paljon kun huvittaa ;) Toivottavasti opiskelut sujuu tänään hyvin! :)

   Tykkää

 5. Outi Karita sanoo:

  Ja mä oon puhunut kokoajan juhannuksesta :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Joo no tässä menee mieli ihan sekasin, kun aika menee niin nopeesti :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: