Kiva aloittaa aina puhumalla säästä, mutta nyt on taas pakko. Ulkona paistaa täysillä kirkas aurinko, vaikka eilen kuulin kovasti uhkailua siitä, että sataa ja on synkkää koko sunnuntain. No, eipä hei siltä näytä. Aionkin siis suunnata pian ulos ainakin kävelylle, että saa kaikki mahdolliset säteet talteen jos ne uhkaukset myöhemmin toteutuvat. Eilinen tuli nimittäin vietettyä lähes kokonaan sisätiloissa. Aamusta päädyin salille (ei ollut ruuhkaa!) ja sieltä pikana kodin kautta juhlimaan vaariamme Helsinkiin. Oltiin jo aika aikaisin liikkeessä ja myöhään iltaan saakka siellä menikin juhlapöydän täytteitä tyhjentäessä ja juttelemassa vanhojen perhetuttujen kanssa. Osa jäi vielä tanssimaan olohuoneeseen discomusan tahtiin, kun me kadottiin tylsimyksinä kotiin nukkumaan. Ehkä tosin ihan hyvä, ehti vähän nukkumaankin. :)

Eilen laitettiin pitsiä päällä juhlan kunniaksi. Vatsa piti ajatuksella vetää sisään, sen verran ihonmyötäinen oli mekko. Ei se aiemmin ole ollut mulle aivan noin makkarankuori, liekö kutistunut pesussa…

IMG_4609

Loppuillasta vatsaa oli jo aika vaikeahkoa pitää sisäänvedettynä, kun sai ruokaa vihdoin nenän eteen ja oli maistettava juhlapöydästä ihan kaikkea. Tottakai piti. Ja hei, mekkokin alkoi antaa onneksi sopivasti myöten. Taisi vaan sittenkin olla pesun jäljiltä uuden karhea ja illan myötä istui jo päälle paljon mukavammin.

Tässä vähän eilisen herkuista kuvia, oli niin kaunis pöytä ja upeat tarjoilut, että täytyy ne teillekin esitellä. Olittehan jo aamiaisella? Jos ette, näiden kuvien jälkeen saattaa kuulkaas alkaa nälkä pikkuhiljaa heräillä ja uhkaavasti masua kurnia ruoan toivossa ;)

IMG_4625 IMG_4672 IMG_4665 IMG_4639 IMG_4659 IMG_4650IMG_4664IMG_4653IMG_4645Jälkäriäkin oli tottakai tarjolla. Kuvassa yksi kakku, pöydässä ainakin seitsemän kakkua Tai no ainakin viisi, mutta jokatapauksessa todella monta. Huh, kylläpä tuli taas syötyä! 

IMG_4752Ne juhlat on juhlittu, nyt lenkille ja vielä myöhemmin toisaalle juhlimaan. Yhtä juhlaa koko viikoloppu, eihän tässä ehdi muuta miettiäkään. Katsotaan jos illalla ehtisin vielä tulla vähän kirjoittelemaan, olisi ruoka-aiheisia juttuja vähän mielessä ja luonnostelmaakin tuolla valmiina. Katsotaan kuinka pitkäksi päivän ohjelma venähtää ja ehdinkö vielä illaksi hyvin kotiin koneen ääreen.

Nyt kuitenkin ensin lenkille, menkäähän tekin ulos nauttimaan kauniista ilmasta! :)

Aurinkoista sunnuntaita! 

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

4 kommenttia artikkeliin ”Pitsimekkoja ja lauantain kauniisti katettu juhlapöytä!

 1. Maarit sanoo:

  Mielettömiä herkkuja teidän juhlissa – oikein vesi herahti kielelle!!! Hatunnosto tekijälle!! Pitsimekko istui kuin hansikas. On kannattanut treenailla. Aurinko paistaa Tampereellakin,joten kohta koirien kanssa lenkkipolulle :D
  Mukavaa sunnuntaita!!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No oli kyllä ihanat herkut. Käytiin sunnuntaina vielä uudestaan rääppiäisissä ;)

   Tykkää

 2. Elisa sanoo:

  Tosi hyvältähän toi mekko näyttää! Ja on kyllä aivan ihana keli tänään!
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: