Terveisiä taas Tampereelta, jossa reissua on vielä tämä päivä jäljellä ja illalla sitten kotiin. Nukuin kumman hyvin yöni hotellin sängyssä ja ihan kuulkaa silmiä piti hieraista aamulla kun huomasin nukkuneeni heräämättä koko yön. On nimittäin tapana heräillä useinkin yön aikana ja tällä kertaa heräsin aurinkoon kuuden jälkeen silmiä siristäen, ilman yhden yhtä keskeytystä. Siitä ponkaisinkin suoraan ylös ja lähdin käymään salilla. Oli aivan pakko päästä edes hetkeksi treenaamaan aamun ainoaksi vapaaksi tunniksi ja nyt istun aamaisella syömässä puuroa ja kohta otan jälkkäriksi lohta. Haha, hotellien aamiaisten kohokohta mulle. Lohi ja vihannekset <3

Eilen oli aivan älytömän ihana ilma ja me nautittiin työkavereiden kanssa illasta ulkona terassilla. Meillä oli sellainen uusien työntekijöiden iltama, jota olin järkkäilemässä, ja jäipä hyvä mieli, kun kaikki meni niin hyvin. Itseasiassa paljon paremmin kuin osasin odottaa. Nyt sattuu poskiin ja vatsalihaksiin, kun tuli naurettua niin paljon ja illasta sai irti niin paljon iloa. Naurua riitti melkeinpä keskiyöhön saakka ja kun pääsin hotellille nukkumaan, ei meinannut malttaa laittaa silmiä kiinni ollenkaan. Jalat tahtoi jatkaa matkaa ja mielessä oli illan hauskat tarinat muilta työkavereilta :)

IMG_5007 IMG_5020Vähän tuli huonolaatuisia kuvia otettua ulkoa, ilmeisesti kai ihan liian kirkas auringonpaiste. Siitä ei kuitenkaan voi valittaa, aurinkoa kun ei koskaan voi olla liikaa. 

Tänään tosiaan vielä täällä Tampereella ja illalla suunta kotiin. Viikonloppu on täysin vapaa, vähän täytyy varmasti äitiä käydä juhlimassa, mutta muuten keskityn kirjoitteluun ja treeneihin. En ookkaan oikein ehtinyt istua tällä viikolla omia juttuja kirjoittamassa, joten odotan kovasti vapaita päiviä ja sitä, että saan istua rauhassa koneella purkamassa ajatuksia taas näytölle.

Nyt täytyy taas jo jatkaa töihin, eli nämä kiireiset moikat päättyivät tähän ja huomenna ehkä taas jo jotain enemmän. Vastailen viimeiseen tekstiin tulleisiin kommentteihin illalla, kunhan kerkiän junan penkkiin mukavasti istumaan. Sillä varauksella, että netti toimii matkalla, siitä kun ei aina ole varmuutta. ;)

Aurinkoa meille kaikille viikonloppuun! 

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: