Eilinen päivä humahti ohi taas niin nopeasti. Olen lähes varma, että vapaapäivien tunnit on asetettu kulkemaan nopeammin. Aivan kuin niistä olisi puolet viety jo siinä vaiheessa kun tiedät, että se alkaa. Humps vaan ja on jo maanantai. Vaikka ei siinä mitään, tykkään kovasti maanantaistakin, yksi mun lempipäivistäni viikossa. Tänään se tarkoittaa sitä, että töitä on vain kaksi päivää ja sen jälkeen on suunta kohti Kreikkaan. Älkää kysykö, en ole pakannut mitään, enkä ole edes uskaltanut katsoa mitä säätä ne meille lupaa. Matkakaveri vähän paljasti, että aurinkoista olisi tiedossa, joten ehkä voin katsoa bikinivaraston kuntoon. Miten tämä loma tuleekin niin sopivaan aikaan, en edes tajunnut matkaa varatessa miten hyvin tämä osuu kaiken kiireen keskellä katkaisemaan kierteen.

Auringosta sai nauttia täällä kotosallakin koko viikonlopun ja tiedän, että se vaikutti taas positiivisesti energiavarastoihin. Oltiin paljon ulkona, käveltiin, käytiin ostoksilla, rempattiin kämppää vielä vähän ja sunnuntaina juhlittiin äitiasioita. Kuten koko muukin Suomi juhli, muistamalla äitejään jollain tapaa. Naapurin kiva kaveri, joka sattuu myös olemaan ihanan pienen pojan äiti, lähti mun kanssani pitkälle kävelylly aurinkoon ja illasta oltiin oman perheen voimin syömässä hyvin. Äitien kunniaksi. Sellaisia aika tavallisia juttuja viikonlopulle, ekstraa tuo ravintolareissu.

Kaverin kanssa lenkkeillessä puhuttiin eilen siitä, miten vanhetessaan alkaa arvostaa aivan eri asioita. Luonnosta ja rauhallisuudesta tulee todella tärkeää, eikä enää jaksa niin välittää juhlinnasta ja muusta ei niin tärkeästä. Unen merkitys lisääntyy siinä samassa kun tahtoo vain olla rauhassa. Luonto on tullut mulle todella tärkeäksi ajan kanssa ja en tiedä voisinko enää muuttaa pois näistä kauniista maisemista meren ääreltä. <3

IMG_5117 IMG_5122 IMG_5132 IMG_5133 IMG_5143 IMG_5137 IMG_5181

Taas ollaan siis viikkoa vanhempia ja aika kului aivan liian nopeasti. Tällä viikolla voisi yrittää saada ainakin aikaan hyvän loman ja paljon kivoja muistoja niin mieleen kuin kamerallekin. nyt sitten ilmeisesti kohti ekaa työpäivää, huomenna vikaa ennen lomailua. Ihana ajatus. Ainiin, mullahan loppuu tänään kai myös koeaika, tätähän täytyy juhlia. Lenkille illalla? ;)

Ihanaa toukokuista viikkoa! 

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: