Rodos on kulunut ja vanha kohde, sellainen mihin harva tahtoo. Vähän ehkä jo kuollut. Niin mulle on kerrottu, niin oon itsekin oikeastaan aina vähän ajatellut. Lapsena kävin täällä viimeksi, en muista reissuista muuta kuin ison liudan kissoja joka paikassa naukumassa. Sisko olisi tahtonut ne kotiin mukaan. Monelle tulee oikeastaan vähän ihmetyksenä, että olen juuri Rodoksella, enkä esimerkiksi tapani mukaan jossain isommassa kaupunkikohteessa. Tai jossain vähän coolimmassa paikassa, kuten yksi tuttavani keksi ihmetellä. Ennakkoluulot ja omat kokemukset siinä kai kohtaa, sekin ettei välttämättä ole nähnyt kuin kaupungin keskustan ja ne suomea huutelevat öykkärit. Ne ravintoloihinsa houkuttelevat ovimiehet ja muut hiukan suomalaista ujoluontoista ihmistä häiritsevät tyypit, joista ei pääse eroon ellei juokse ja lujaa toiseen suuntaan. Kun ei me tykätä tyrkytyksestä.

Mutta hei, voin kertoa, että täällä on onneksi kaikkea muutakin. Luontoa, rantaa ja rauhallisuutta. Ystävällisiä ihmisiä, toisin kuin Ateenassa käydessä on ollut. Todella moni on hymyillyt kävellessä vastaan ja lenkillä ihmiset tervehtivät. Se tuntuu oikeastaan aika hyvältä tällaisesta kiireisessä kaupungissa elävästä ihmisestä jota moikkaa juuri ja juuri työkaverit ja muilta on turha odottaa huomiota. Tuntemattomilta ei nyt ainakaan.

Ainakin täällä vähän kauempana on oikein ihanaa, täällä missä kaupungin valot ei näy ja hotellihuoneeseen kuuluu rauhoittava meren pauhanta. Täällä me tyytyväisenä olllaan keskellä ei niin mitään ystäväni Lindan kanssa. Tarkallaan kolme kilometriä on matkaa meidän hotellilta keskustaan. Kävele hetki mun kanssani ja näet miten kaunista täällä on.

IMG_5418

IMG_5376 IMG_5382 IMG_5384 IMG_5387 IMG_5395 IMG_5416IMG_5396 IMG_5402

Valoa sun päivääsi ja terveiset näistä kauniista maisemista! 

 

10 kommenttia artikkeliin ”Kävele hetki mun kanssani

 1. sara sanoo:

  Mä oon elämäni ensimmäisen lentokoneella tehdyn matkan tehny Rodokselle! Kummitätini kanssa. Siitä on jo 10 vuotta aikaa.. :D Sen jälkeen on tullut sitten reissailtua monissa kymmenissä paikoissa. Rodokselta muistan silti hyvän ruuan!! Kana souvlaki vartaat ja tsatsiki +pitaleipä on ollu kyllä tähän mennessä parasta kreikkalaista ruokaa mitä oon syönyt. Merivesi oli ihanan lämmintä <3 ja aurinko paisto koko ajan. Se oli syksyä.. :) Nauttikaa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, ajattele paljonkon aikaa siitäkin tosiaan on mitä tapahtui kymmenen vuotta sitten… Mullakin oli lapsuuden reissuista hyvät muistot rodoksesta, nyt huomasin että onhan se aikamoinen turistirysä ja viihdyttiin piiilossa meidän syrjäisellä hotellin alueella mieluummin ;)

   Tykkää

 2. Elisa n sanoo:

  Oikein hauskaa lomaa teille<3 NAUTTIKAA:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Me nautittiin ja kunnolla :) <3

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Olipa ihana heti aamusta päästä noihin maisemiin :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :) <3

   Tykkää

 4. Gonan sanoo:

  Nyt veke siitä muurin reunalta keikkumasta!
  Tai ehkä se oon vaan mun korkeanpaikankammosta kärsivä mieli joka moisesta saa rytmihäiriöitä ;)
  Hyvää loman jatkoa teille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, en edes pudonnut! ;D ja kiitos Gonan!

   Tykkää

 5. Larre sanoo:

  Itekkin tykkäsin Rodoksesta tosi paljon, kun siellä oltiin 2013 syksyllä! En ole matkustellut paljon, mutta esim. Turkin Alanyaan verrattuna tyrkytystä oli todella vähän ja tunnelma tosi mukava. Nyt olemme ensi viikolla lähdössä Kroatiaan, Splitiin ja olemme saaneet kaikilta kuulla kuinka muodikas lomakohde se on. Noh, se ei kyllä meillä vaikuttanut valintaan, vaan se, että siellä on netistä tutkimani mukaan mahtavat maisemat, mahdollisuus liikkua luonnossa ja hyvät säät jo näin toukokuussa. Matkakohteet valitaan fiiliksen, ei muodikkuuden/tylsyyden mukaan! :) Ihanaa reissun jatkoa ilopillerille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Turkiin verrattuna Rodos on varmasti upea, itse juurikin vihaan sitä tuputtamista ja tyrkytystä kaikkein eniten. En ymmärrä miksi ne myyjät ja muut luulee, että kukaan tykkäisi siitä kun huudetaan suomea perään :D Kiva kun nautit rodoksesta, meilläkin oli tosi mukavaa ystäväni kanssa :) Ja ihan oikeassa olet, kunpa moni muukin tajuaisi ettei matkustaminen ole vain muotia vaan voi mennä ihan minne itse lystää! ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: