IMG_5513

Viimeinen päivä lähdössä käyntiin, voi kunpa loma voisi kestää hieman pidempään. Vastahan sitä ehti kunnolla rentoutua ja unohtaa kaikki turhat asiat mielestä, ja nyt jo pitää palata kodin arkeen. Vaikka ei siinä mitään, arki se vasta omalla tavallaan ihanaa onkin. :)

Lähdin reissuun keskiviikkona aikaisin aamusta ja perillä olin jo lounasaikaan. Päiväni vietin itsekseni lähes iltaan saakka ja vain olin. Aurinko tuntui siinä vaiheessa niin ihanalta, että viime kesästä tuntui olevan ikuisuus, samoin talven reissusta Karibialle. Olo oli vielä siinä vaiheessa melko levoton, vaikka olin luvannut itselleni koneessa, että kaikki muut asiat unohdetaan siinä vaiheessa kun matka alkaa. No, toiveajattelua sekin. Eivät ne ajatukset sentään ihan heti rauhoittuneet, vaikka sainkin levätä auringossa. Mieli se vaan on kenkku asia, eikä aina anna rauhoittua vaikka siihen oikea aika ja paikka olisikin. En saanut päivän aikana kirjaa luettua kuin muutamia sivuja ja mieli oli muualla. Ihan turhissa asioissa. Illalla olo kuitenkin muuttui nopeasti, kun sain matkaseurani paikalle. Kun Linda saapui, olo rentoutui heti. En huomannut sitä siinä hetkessä, mutta myöhemmin asiaa pureskeltuani, tajusin sen. Olen selvästi seurasta riippuvainen.

Olen niitä ihmisiä, jotka eivät pääse rentotuumaan täysin, ellei lomalla suunnata johonkin reissuun. Loma on täydellinen kun pääsee ulkomaille, mutta mökkirannassa nautin olostani myös erittäin hyvin. Siltikin yleensä pystyn erittäin hyvin rentoutumaan jo loman alusta saakka, kun teen päätöksen antaa itselleni aikaa. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että loma tuntui alkavan vasta siitä hetkestä, kun ystävä saapui paikalle. Oli heti helpompi olla ja keskittyminen oli vihdoin lomailussa, eikä turhissa ajatuksissa. Niin tai näin, oli syy mikä tahansa levottomuuteeni, niin olo on ollut rento edelliset kolme päivää ja vielä tänään ajattelin jatkaa samoissa tunnelmissa. Yksi päivä jäljellä, huomenna rentoutuneena töihin.

Tämän neidin kanssa ollaan rentouduttu yhdessä <3

IMG_5519

Ajatukseni tänään: oikeanlainen seura saa lomasta ekstrakivaa ja rentoutuminen tapahtuu siinä vaiheessa, kun tietää loman alkaneen kunnolla. Tässä tapauksessa siis siinä vaiheessa kun koko komppania oli paikalla, eli kaikki matkaan osalliset.

Nyt vielä viimeisen päivän viettoon ja nauttimaan siniseltä taivaalta hohkavasta aurigosta. Ah, kumpa tässä hetkessä voisi viettää ikuisuuden!

Aurinkoa teidänkin sunnuntaihin! 

 

SEURAA MINUA // BLOGILISTA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: