IMG_5613IMG_5512 IMG_5570IMG_5391IMG_5558 IMG_5553IMG_5614IMG_5774IMG_5733IMG_5583IMG_5521IMG_5428

IMG_5527Lomat lusittu, eli takaisin töihin. Kiitos ihanasta pitkästä viikonlopusta, jonka sain viettää kauniissa maisemissa ja kreikkalaisten aiheuttamassa ajoittaisessa hämmingissä. Opin mm. eilen, että vika on aina asiakkaassa, vaikka hotellin respa olisikin itse tehnyt virheen. Pääsin todella todistamaan kreikkalaisen temperamentin ja voin kertoa, että siinä tädissä ei ollut sillä hetkellä mitään tajua siitä kumpi oli asiakas ja kumpi ei. Hehe, hauska muisto siitäkin saatiin. Vain Kreikassa voi viiden tähden hotellissa saada huudot niskaansa toisten tekemän virheen takia ja lähteä häntä koipien välissä karkuun, kun ei viitsi siinä keskellä ihmisiä yrittää väkisin selittää, että ”minä en ole täällä töissä, te olette” Okei, saatan pienen palautteen kirjoittaa jälkikäteen. Ehkä se täti oli vähän liian huonotuulinen olosuhteisiin nähden. Aurinko sentään paistoi ja kaikki oli ihan hyvin.. ;)

Tuosta edellisestä ei kannata välittää, loma oli oikeasti ihan kaikinpuolin todella onnistunut pientä lopun draamaa muistelematta. Rentouduin kunnolla ja lomalta kerätyllä energialla jaksaa taas kesään saakka hymy korvissa. Eilen oli kieltämättä pieni maanantaimasis, kun pääsin kotiin ja piti palata arkeen, mutta siitä on selvitty. Uusi päivä ja uudet kuviot. Täytyy alkaa muuten heti suunnitella uutta matkaa, se kun on matkustamisesta melkeinpä se suurin nautinto ;)

Energiaa meille kaikille tiistaihin! 

 

SEURAA MINUA // BLOGLOVIN // FACEBOOK // PINTEREST // INSTAGRAM 

2 kommenttia artikkeliin ”Lomakuvaöverit!

 1. Outi Karita sanoo:

  Ihania kuvia :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   pus ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: