Terveisiä taas Tampereelta. Karkasin tänne jo aikaisin eilen aamulla ja tänään on tiedossa vähän juhlintaa firman kesäjuhlien muodossa. Jee, tätä on odotettu!

Unta takana alle kuusi tuntia, silmiä kiristää ja muutenkin on vähän levoton olo. Kaikki johtuu oikeastaan vain innosta, sillä eihän silloin saa nukuttua, kun on paljon tekemistä ja viime yökin meni vielä vikoja viilauksia säätäessä juhlaa varten. En tiedä teistä, mutta mulla ainakin intoilu menee vähän liian usein levottomuudeksi ja unesta on ihan turha silloin haaveilla. Nukkua olisi voinut ehkä tunnin pidempään, mutta kun pää on mitä on, niin eihän se muutu yhtäkkiä uneliaaksi kun mieli keksii herätä aikaisin. Niinpä ennen kello kuutta nousi pää sängystä ja oli pakko päästä hetkeksi salille. Pakko siinä mielessä, että mitä sitä muuta tekisi kello varttia vaille kuusi hotellissa? Aamiainen aukesi vasta puoli seitsemältä, joten kävin siis tekemässä selälle lyhyen treenin (oikutellut taas pari päivää ikävästi) ja vähän hain hikeä crossarilla. Heräsin siinä sopivasti ja vaikka silmät ei ehkä näytäkään ihan heränneiltä, niin minä ainakin olen. Jos on silmät vähän ristissä, niin ehkä kukaan ei tänään sitä huomaa. Tiedossa koko ilta juhlintaa, eli lupa olla vähän liian iloinen ja sekava, kaikki muutkin varmasti on ;)

IMG_5866 IMG_5892 IMG_5909

Siinä eilisen fiiliksiä ja maisemia hotellin ikkunasta. Todella kauniilta näyttää tällaisella ilmalla, eipä olisi voinut parempaa keliä kesäpäiville tilata. Huomenna taas kotiin ja silloin on suunnitelmana niinkin rankat huvit kuin lepo ja nukkuminen. Pitkän viikon jälkeen maistuu kuulkaas aivan varmasti muutamat pitkät päikkärit ja kunnon ruoka kotisohvalla syötynä. Mutta vietetään nyt ensin tämä ihana päivä ja mietitään lepoa huomenna. :)

Kaunista perjantaita meille kaikille, nauttikaahan viikonlopusta! 

 

 

Kategoria(t): aamu

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: