”Alkukesä tuntuu siltä kuin olisi pikkuisen ihastunut. Perhosia liitelee vatsassa ja happi ei oikein kulje, kun innostuttaa niin kovasti. Onneksi kesä ei ole ikuinen, se ihastumisen tunne voisi varmasti saada tukahtumaan. Sydän pian pysähtyisi. Niin ylitse ihanaa se alun huuma on”

***

kesä1 kesä2 kesä3 kesä4kesä5

Viime viikko alkoi maanantaina väsymyksellä, mutta siitä noustiin nopeasti kohti entistä ehompaa viikkoa. Ehdin viikolla tehdä monta hyvää treeniä, kävellä aamuisin auringossa, tanssia jalkani rakkuloille juhlissa ja itkeä sen jälkeen kipeää selkääni kun en malttanut rauhoittua. Ehdin myös nauraa omille monesti hölmyöksilleni ja hymyillä sille miten hyvältä on tuntunut olla oikeanlaisessa seurassa. Ehdin levätä, valvoa ja painaa duunia pitkää päivää. Kaikenkaikkiaan ehdin nauttia joka hetkestä ja vieläpä ehkä enemmän kuin pitkään aikaan.

Erittäin onnistunut viikko joka oli täynnä kesän tuntua ja pientä ihastumista vatsan pohjassa. Kesä on ihanaa aikaa, en malta odottaa että huomenna on taas uusi ihana kesäinen päivä. <3

Energiaa viikkoosi! 

Yksi kommentti artikkeliin ”Se tuntuu kuin olisi vähän ihastunut

  1. sara sanoo:

    Sain sulta vinkin aamulenkkiin! :D Mulla on tän elämän aamulenkit laskettavissa yhden käden sormilla.. Jääny huonot muistot kun on liian lujaa lähteny aamulla lenkille + kylmä ilma. :D Nyt oli AIVAN ihanaa!!! :D Aurinko paisto ja +11 lämmintä. Aivan ku kesä! Hymyilin vaan melkein koko matkan. Rento juoksu/kävelylenkki tuntu aivan ihanalta! :) Aion ottaa nämä tavaksi ennen iltavuoroja, niin ei tunnu että koko päivä menee töissä! :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: