Joskus on hyviä päiviä ja sitten te tiedätte, että on myös joskus niitä vähän huonompiakin päiviä. Ihan katastrofiksi kutsuttavia päiviä on onneksi harvoin, koska jos on, menen piiloon johonkin mahdollisimman syvälle ja tulen sieltä pois vasta siinä vaiheessa, kun olen selvinnyt. Kun kaikki on ohi ja voin vapaasti taas olla oma itseni. Sellainen suruttelu kun ei tunnu yhtään omalta ja melkeinpä kammoksun pitkiä aikoja piilotellen. Kyynelet ei istu mun kasvoille, eikä vihaisuus nyt ainakaan. Hymy on muutenkin huomattavasti helpompi saada kasvoille ja siksi sitä harrastankin. Nauramista ja hymyilyä siis, myös muiden villitsemistä hyviin hetkiin ja nauramaan mun kanssani. Jaettu ilohan se on paras. En itseasaissa muista koska niitä huonoja päiviä olisi ollut viimeksi. Muistatteko te? Onko teillä niitä usein? Pitäähän niitäkin tottakai olla, koska mitäs siitä nyt tulisi että aina olisi vaan kivaa. Katoais varmasti kaikki mausteet elämästä jos ei yhtään ikinä ottaisi päähän. Ihan liiallista nauttimistahan se olisi, kestäisikö edes sydän sellaista iloisuutta ;)

Sehän on vähän sama ajatus kuin se, että tykkää Suomen vuodenajoista. Vaikka karkaankin kyllä usein talvella johonkin lämpöön ja odotan aina kesää tosi kovasti, niin onhan se vaan ihanaa, että Suomessa on vuodenajat. Jokaisesta sitä nauttii ja kaikessa on ne omat hyvät puolensa. Lopulta sitä kesää odottaa koko ajan kuin kuuta nousevaa ja kesä on meille useimmista sitä kaikista parasta aikaa. Ja on se ihana tunne se odotuskin. Ajatus kesästä, joka muuten juuri näinä hetkinä palkitaan kun jo kesäkuutakin tässä kovasti otetaan kiinni. Se on vihdoin täällä.

Yks hymy hei kesälle! 

IMG_6360

IMG_6457IMG_6261

Aurinkoa viikonloppuusi! 

12 kommenttia artikkeliin ”And it was a good day

 1. Outi Karita sanoo:

  <3
  Aurinkoa sunkin viikonloppuusi ja toivottavasti nähdään ;)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tänään me nähdään ;)

   Tykkää

 2. Sinisiipi sanoo:

  Kiitos Marissa näistä hymyistä! Mulla oli eilen tosi huono ilta täynnä kiukkua ja turhautumista, kun ei ole ehtinyt pitää vapaata. Tämä teksti antoi voimaa jaksaa taas, kun keräilen (edelleen väsyneenä) hymyäni uudestaan kasaan. Koska iloisena päivästä vaan tulee parempi kuin kiukkua ja väsymystä lietsomalla! Töissä on oltava 9,5 tuntia, mutta asenteella voi vaikuttaa siihen, millainen päivä on edessä!

  http://sinisiivella.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   En sano muuta kuin että toivottavasti jaksoin kovalla tsempillä pitkän työpäivän, tiedän tuon tunteen kun itsekin teen välillä toooosi pitkiä päiviä ja täytyy pitää tsemppi päällä. Tosin tykkäänkin niin paljon työstäni, että ei se tunnu missään kun koko ajan hymyilyttää :)

   Aurinkoa sun viikkkoihin <3

   Tykkää

 3. anita sanoo:

  Täydellisiä katastrofipäiviä ei oo ollu sen jälkeen, ku lopetin hormonaalisen ehkäisyn ja sain ilosen itteni takasin. :) osa päivistä meinaa välillä kääntyä huonompaan suuntaan (esim. toissapäivänä ku rikoin muutaman päivän vanhan blenderin kannun & eilen ku oli reenin jälkeen tosi nälkä ja piti mennä kauppaan), mutta ne surkeet päivät vähenee huomattavasti ku mennään kohti kesää ja kaikki stressiasiat alkaa olla pois päiväjärjestyksestä. :)
  Oot niin ihanan aurinkoinen Marissa, pidä tuo ihana iloisuus mukana aina! (’:

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ooh, tuo on hei hyvä huomio. Ehkäisy saattaa muuttaa meistä monia ihan todella paljon, mutta monille se on vaan ainut ratkaisu. On vaan tosi erikoista, miten sitä voikin huomata aivan uudenlaisen minän vain lopettamalla jonkin lääkkeen. :)

   Kiitos kauniista sanoista Anita, tuli todella hyvä mieli. Aurinkoa lauantaihisi! <3

   Tykkää

 4. Irene sanoo:

  Sun jutuista saa kyllä aina niin positiivisen startin päivään :) aurinkoista viikonloppua sullekkin ❤

  Tykkää

 5. Irene sanoo:

  Sun jutuista saa kyllä aina niin positiivisen startin päivään :) kiitos siitä ja aurinkoista viikonloppua sullekkin ❤

  Tykkää

  1. Irene sanoo:

   Oho tämä vähän nyt sekoili ja tuli näköjään useampi kommentti

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    Hih, ei se mitään Irene! Paljon aurinkoa sullekin ja kiva kun käyt täällä kommentoimassa <3

    Tykkää

 6. Elisa n sanoo:

  Sinä ihana aurinko<3. Sinun kuvista tulee aina hyvälle tuulelle:). Joskus aamulla saattaa väsyttää hirveesti ja hymyäkään ei taho irtoa, makaan vielä sängyssä ja aukasen ensimmäisenä puhelimen ja instagrammin ja nään hymyilevän, aurinkoisen kuvan sinusta niin johan alkaa hymyilyttää ja jaksaa nousta aamupalan tekoon. Suuri kiitos niistä aamunpelastaja hetkistä, hymy kuvístasi ja hyvän päivän toivotuksista<3. Aurinkoista viikonloppua myös sinulle<3.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi että, olette te vaan niin ihania. Kiitos Elisa, melkeen täällä aamun kunniaksi kyynelehdin kun te siellä osaatte piristää niin kauniilla sanoilla. Ihanaa lauantaita <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: