IMG_6701

Mennäänpä heti alkuun asiaan, eli tuossa kuvassa kauniisti kiiltelevään purkkiin. Bio-Oil -kuivaöljyyn. Sain tuotteen testaukseen tasan kuukausi sitten ja olen ehtinyt hyvin kasata kasaan kokemuksia. Olen myös ehtinyt käyttää lähes koko purkin tyhjäksi. En tiedä onko tämä yleensä näin nopea tuote kuluttaa, en usko, mutta koska tahdoin kunnolla käyttää sitä erinäisiin tarkoituksiin testimielessä ja myös kaataa sitä onnistuneesti hotellihuoneen lattialle (siivoojille suuret pahoittelut!) niin eipähän se pitkään riittänyt. Vielä on jonkun verran lorauteltavaa iholle jäljellä ja ajattelin tosiaan käyttää ne loput ihan omalle iholleni enkä lattian vahaamiseen ;)

Tuote on suunnattu raskausarpien ja muiden arpien häivyttämiseen ja vaikka en ole koskaan sanutkaan lapsia, niin mulla raskausarpia on syntynyt teini-iässä jonkin verran reisiin (lihominen ja  laihtuminen ollut nopeaa) ja samoin tuossa parisen vuotta sitten, kun aloin kerätä kunnolla lihasta niin huomasin pieniä eroja iholla hieman lisää. En ole niin kovin tarkka ja ne eivät ole koskaan mua niin häirinneet, mutta kyllähän jokainen meistä joskus harmittelee oman ihonsa juonteita. Testin aikana oonkin niitä seurannut vähän useammin ja yrittänyt huomioida muutoksia. Oon toki myös kuukauden aikan hankkinut iholle nätin rusketuksen, joten ei voi ihan satavarmasti sanoa mikä on häivittänyt iholta juonteita pois todellisuudessa. Vaalea iho kun näyttää aina erilaiselta.

Tuote on tuntunut hyvältä iholla, olen sitä laittanut niin usein kuin vain muistan. Kuvia on ollut vaikea ottaa ihosta, sillä ne valottuvat niin helposti. Pieniä muutoksia voi hyvinkin olla tapahtunut, mutta uskon että vielä pidempiaikainen käyttö näyttää parhaat tulokset ja tämän tuotteen kohdala suosituksena se aika on kolme kuukautta.

Öljyä voi käyttää myös kasvojen iholle ja sinnehän sitä minäkin laitoin usein. PurCellin Oil™ on ainesosa, joka tekee öljystä kevyen ja rasvattoman tuntuisen ja se levittyy tosi nopeasti. Huomasin tämän ehdottomasti plussana, koska olen malttamaton odottamaan pukeutumisen kanssa. Aamuisin en myöskään huomannut, että öljy olisi jäänyt kiiltämään iholla.

IMG_6711

 

Kokeilin myös hiuksiini öljyä, koska mulla on tapana muutenkin laittaa erilaisia öljyjä hiuksiin niiden kosteutta parantamaan. Sen verran tiuhaan kasvaa nämä hiukset, että ilman mitään hoitoa latvat olisivat aivan kaameassa kunnossa. Tahmasin tietenkin samalla kaikki vaatteeni kun tätä öljyä testailin, koska sähelsin sen purkin kanssa silloin ja pudotin sen lattialle, mutta lopputuloksena pesun jälkeen hiukset olivat kiiltävät ja latvat olivat hyväkuntoiset. Pitää vaan pestä hyvin käytön jälkeen, ettei ole koko kämppä öljyssä tämän pään heilumisen jälkeen ;)

Juuri öljyttyinä ja sen jälkeen pestyinä, latvat on tuntuneet ihanan puhtailta. Kuten nyt puhdas olo tuntuu aina hyvältä <3

IMG_6278_2

Matkalla Kreikkaan mulla kävi myös vähän hassusti, nimittäin poltin vähän ihoani. Olen aina ollut kova rasvaamaan itseäni auringossa ja nykyään teen sitä vielä enemmän, kun olen kuullut niin pahoja kohtaloita ihmisiltä ihonsa kanssa. Syöpä voi tulla nuorellekin ja koska olen aina paljon auringossa, tahdon suojata ihoani.

Voitte siis kuvitella, että olin todella vihainen itselleni, kun onnistuin polttamaan itseni auringossa. Kipeä iho ei ollut, mutta näin kyllä että se oli liian punainen omaan silmääni. Tämän tuotteen ohjeissa luki, että öljy mys kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä rauhoittumaan auringonoton jälkeen. Tämä lause sai mut laittamaan öljyä yöksi iholleni kunnolla (siis todella paljon pariinkin kertaan) palamisen jälkeen ja aamulla se ainakin oli paljon paremman näköinen. Siihen tarkoitukseen se siis sopi ainakin tällä ekalla kokeilulla :)

Suosittelen tuotetta ainakin kokeiluun, voit tehdä omat johtopäätökset ja nähdä miten tuote toimii. En usko, että tuote on turhaan myydyimpien tuotteiden listalla koko maailmassa. Ainakin minä innolla vielä jään odottamaan, että katoaisivatko raskausarvet kokonaan iholtani. :)

IMG_5777

Ootko jo testannut tuotetta? Suosittelisitko eteenpäin? :)

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: