Eilen, 2.7. torstaina, heräsin 5:49 tunteeseen, että joku puuhaa jossain jotain. Kuului kilinää ja kolinaa, ihan vaimeaa pientä puuhastelun ääntä. Sekunneissa tajusin myös, että sehän on hei mun syntymäpäiväni ja se puuhastelija on ilmeisesti mies keittiössä. Aamiaista tekemässä, ja aikaisin tietenkin etten vain heräisi ennen tarjoilua. Yritin pysyä sängyssä, mutta lopulta oli pakko päästä kurkkimaan, että mitä siellä tapahtuu. Heh, mua ei niin vain yllätetä aamiaisella sänkyyn. ;) Mut ajettiinkin pian pois ja sain kuulema odotella sängyssä.

Kauaa en joutunut odottamaan, vaan kuudelta mut kannettiin aamiaiselle parvekkeelle. Join kahviani lehden kanssa ja sen jälkeen eteen kannettiin tarjotin täynnä hyvää syötävää. Syötiin yhdessä ihania herkkuja ja mietittiin tulevaa aamua. Meillä kun oli nimittäin suunitelma sille päivälle, joka piti toteuttaa mahdollisimman aikaisin. Ennen kuin päivä kuumenee aivan liikaa.

IMG_8677 IMG_8678

Instagramista jotkut teistä jo bongasivat eilen, että mitä meillä oli ohjelmassa. Me oltiin päätetty nimittäin pyöräyttää itsemme Espoosta Helsinkiin kävellen. Eihän tästä oikeasti siis ole kuin 12 kilometriä keskustaan, mutta kun menee rantaviivoja pitkin ja lautasaartakin metiköitä myöten, niin matkaa kauppatorille kertyy 25,4 kilometriä. Siitä vielä keskustaa halki ja takaisin, niin matka on ainakin 27 kilometriä.

Miksi kävellä 27 kilometriä? Koska aiemmin olen juossut ikävuoteni kilometreinä monta kertaa, nyt oli vuorossa sama kävellen. Viime vuonna se ei selän takia onnistunut ollenkaan ja tänäkin vuonna tiesin, ettei tuollainen matka ole järkevä juosta kun kunto ei riitä kropassa tai selässä. Siispä me päätettiin kävellä se reitti. Kunnolla vettä vaan mukaan ja aikainen lähtö, niin hyvin jaksaa.

Lähtö pihasta oli klo 7:40.

IMG_8695

Ja voi miten upea päivä meillä oli kävellessä! Pari tuntia meni nopeasti ja maisemat oli jotain ihan älytöntä. Jokapaikassa oli tyyntä ja vähän itseasiassa pelottikin, että eihän vaan tule liian kuuma kävellä, kun ei tuule yhtään. Onneksi ei tullut, sillä Helsinkiin saapuessa alkoi jo hyvin tuuli laittaa vastaan ja oli todella mukava ilma kävellä.

Viidessä tunnissä käveltiin koko reitti, välillä vähän pysähdeltiin juomaan ja ihailemaan maisemia.

IMG_8717 IMG_8728 IMG_8747 IMG_8764 IMG_8791 IMG_8808IMG_8814Olisi muuten voinut kuvitella, että tuollaisessa reissussa syntyy isokin nälkä. Eipä syntynytkään ja melkein piti pakottaa itseään syömään edes jäätelöä. Kaivopuiston kohdilla haettiin isot Helsingin Jäätelötehtaan jäätelöt mukaan ja kaikka lakujätski on aina yleensä suurta herkkua, niin mulle ei  jostain syystä maistunut yhtään. Ei sillä, tottakai hotkaisin jäätelön napaan ja jatkettiin vielä muutamat kilometrit kohti Kauppatoria.

Kauppatorilta otettiin mukaan iso kasa marjoja ja kun päästiin siitä Kamppiin, otettiin mukaan vielä isot burritot. 27 kilometriä taisi tulla aikalailla tasan täyteen Kampissa, joten lähdettiin tyytyväiseä kohti kodin rantaa. Kun istahdettiin alas rannalla, voin sanoa että jalat kirkui väsymystä ja nälkäkin jo alkoi herätä. Kokonaisuutenamatkasta kertyi 28,4 kilometriä, eli reippaasti yli tavoitteen ;)

Ah, mikä upea olo tuollaisen suorituksen jälkeen! Ruoka maistui niiiin hyvältä, <3IMG_8831

Joku kysyi, että miltä tuntuu täyttää 27 vuotta? No, ei oikestaan sen kummallisemmalta kuin aiemmatkaan vuodet. Ainut, että tiesin jo aikaa sitten, että tästä vuodesta tulee se vuosi. Paras kaikista, jollain tapaa todella erityinen. 27 on aina ollut mun onnenlukuni, joten pakkohan tämän vuoden on olla jollain tapaa todella erityinen ja onnistunut. Hih, pakko ollla. Vaikka vielä en tiedä kaikkea mitä vuosi tuo tullessaan, mitä tulen kokemaan ja näkemään, niin silti olen varma, että olen oikeassa tunteeni kanssa. Onnenvuoteni on alkanut, pysykäähän kuulolla mitä kaikkea vielä tulee tapahtumaan! ;)

Upeat oli maisemat 27 vuoden syntymåpäivää viettäessä. Saa nähdä missä maisemissa vietetään vuosi 28. :)

IMG_8837

Olipa ihana ja auringon täyttämä syntymäpäivä, tästä on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

Aurinkoa perjantaihin! 

16 kommenttia artikkeliin ”27 vuotta täyteen, miltä nyt tuntuu?

 1. Mari sanoo:

  Mäkin ostin kerran lakujätskihulluna samasta paikasta ja ei maistunut – mun mielestä se oli pelkkää vaniljajätskiä, jossa oli pari hassua ohutta kohtaa lakua! Se jätski ei maistunut yhtään lakulta, murr..

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hmm.. ehkä se siis olikin sen jäden vika? :D Miehen mielestä se maistui todella paljon lakulta, mutta ei musta kyllä. Täytyy ens kerralal ottaa joku toinen maku, tuolta kun saa ehkä isoimmat jäätelöt koko Helsingistä :)

   Tykkää

 2. Karo sanoo:

  Onnea <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitoksia Karo! :)

   Tykkää

 3. Irene sanoo:

  Paljon onnea ihana Marissa ❤

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos kaunis, Irene! :)

   Tykkää

 4. Salla sanoo:

  Onneksi olkoon! Kuulostaa ihan täydelliseltä päivältä. :)

  Ps. Sain ne parvekkeen lasit pestyä. ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jeee, onnea sulle siitä ;) Hih. Kiitos onnesta :)

   Tykkää

 5. Laura K. sanoo:

  Onnittelut :)! Ja ihania kuvia!! Kaikki järvi/meri/vesikuvat vaan on niin rauhoittavia ja tekis mieli vaan jäädä tuijottamaan :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Laura! :)

   Tykkää

 6. Elisa n sanoo:

  Onnea oikein paljon<3. Eilen instagrammista kun huomasin sun päivän idean ja tavoitteen niin tuli vahvasti tunne, että pitäiskö minunkin toteuttaa sama idea syksyllä. Tietenkään ei silloin enään oo yhtä hieno kesäinen sää ja yhtä kaunista mutta toisaalta olisi juuri syksyinen sää ja juuri sen vuodenajan mukainen sää, jossa on omat vivahteensa kuitenkin. Pitää laittaa korvan taakse:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Elisa <3 Ja hei, syksyhän voi olla jopa parempi. Jos mun synttärini olisivat olleet eilen, kun oli 28 astetta lämmintä, olisin saattanut jättäytyä kotiin :D Viileämpi ilma voi siis olla tosi mukava tehdä tuollainen kävely/juoksulenkki :)

   Tykkää

 7. Outi Karita sanoo:

  Tosi ihanan kuuloinen päivä :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :)

   Tykkää

 8. Rosita sanoo:

  Onnittelut! Olipa hauska idea kävellä oman iän verran :) Munkin onnenluku on muuten 27, saattanee tosin liittyä ehkä omaan syntymäpäivään haha.. Sitä ikävuotta odottelen kuitenkin jo innolla!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Rosita! :) Ja taitaa se munkin onnenlukuna liittyä juurikin tuohon syntympäivään ;) Kakkoset ja seiskat <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: