Sehän on hei taas maanantai ja uusi kesäinen heinäkuun viikko edessä. Mitäs tällä viikolla tehtäisiin? Viime viikon juttu taisi mulla olla syntymäpäivät ja päivittäin jäätelön syönti, voisiko tällä viikolla juttuna olla ahkera liikkuminen? Vaihteluna voisi tehdä hyvää, voisi ehkä sulattaa kaikki ne syödyt jäätelöt vatsan pohjalta! ;)

Tässä paloja viimeisestä viikoltani.

heinäkuuAamun iloa, jäätelöhetki työkavereiden kanssa ennen heidän lomaansa, pitkiä hetkiä kirjan parissa ja paljon paljon paljaita varpaita. Kesällä ei niin kaivata sukkia, eikä ainakaan kenkiä. heinäkuu2No sitä iloa jälleen, hyvää ruokaa ja paljon jälkiruokia. Jäätelöä pääosin. Muutamat selfiet mahtuu aina päivään mukaan. heinäkuu4Syntymäpäivät. 27 vuotta takana, ihana mies vierellä juhlimassa ja nauttimassa tärkeästä päivästä mun kanssani. Luulin, että syntymäpäivät olitvat menettäneet hohtonsa, mutta eivät ne olleetkaan. Näettehän hyvän oloni? 

heinäkuu3Syntymäpäivän jälkeinen perjantai. Ihana Petra, jonka kanssa korkattiin pullo, köllöteltiin pitkään viltillä ja juteltiin fiksuja. Ihana ilta yhdessä. heinäkuu5Shortseissa on ollut huisia viettää viikonloppua, on niin kuuma, että voisin ottaa nekin pois. Sisällä kuumenee niin, ettei oikein saa nukuttua. Mutta siitä en kehtaa valittaa, se kun ei taida olla tänä kesänä ikuista. Ja taas on syöty jäätelöä. Saakohan siitä koskaan tarpeekseen? 

heinäkuu1Sitten tuli sunnuntai. Aurinkoa, kävelyä, lenkkeilyä ja päiväunia. Hyvä päivä, hyvä päätös viikolle joka oli pisteissä täysi kymppi. 

Ihanaa alkavaa viikkoa ystävät! 

6 kommenttia artikkeliin ”Viime viikolla

 1. Outi Karita sanoo:

  Ihania hetkiä <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

 2. Emma sanoo:

  Hitsi tuli niin hyvä mieli! Oot kyllä niin aurinkoinen persoona!
  Toivotaan, että lämpöiset kelit jatkuu! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :) Toivotaan, ja kiitos <3

   Tykkää

 3. Hertta sanoo:

  Ihania kesäisiä kuvia! Piristää lukea näin sateen keskellä :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: