Ennen kuin käyn vastailemassa teidän kommenteihinne ylipainosta kirjoittamaani postaukseen, täytyy tulla juttelemaan ihan muita asioita. Parisuhteesta on muutamia ajatuksia mielessä ja koska olen kärsimätön, on ne saatava kirjoittaa nyt heti tänne teille luettavaksi.

Tajusin tässä taas mökillä möllöttäessä, miten suuri onni on ollut tavata oma mieheni ja miten hyvin me ollaan onnistuttu ”valitsemaan” juuri toisemme omaan elämäämme. Ollaan osittain tosi erilaisia ihmisiä, mutta lopulta meillä taitaa kolahtaa juuri oikeanlaiset asiat yhteen. Arvomaailma nyt varmaan kaikkein eniten, lisäksi se, että molemmat ollaan tosi iloisin ja kilttejä ihmisiä. Ollaan jatkuvasti toistemme apuna kaikessa ja oikeastaan en enää edes tiedä miten pärjäisin ilman miestäni. Niin on hemmoteltu olo välillä, että voi mikä tuuri mulla onkaan käynyt ;)

Parisuhteessa pitää mun mielestäni haluta toiselle aina parasta ja se tarkoittaa myös sitä, että on autettava toista. Tähän tottakai on moniakin keinoja, eikä se tarkoita sitä että on jatkuvasti tehtävä jotain toisen eteen. Saa sitä tottakai olla vaikka kantamassa toista paikasta toiseen jatkuvasti ja palvoa maata sen toisen jalkojen alla, mutta kyllä pienemmätkin jutut riittää. Sellaiset mitkä juuri sulta luonnistuu parhaiten ja mitkä on helppo tehdä arjessa.

Tekisitkö vaikka huomenna teille molemmille aamiaista?

Tässä yksi päivä ilahdutin miestäni tällaisilla herkuilla, jotka odottivat meitä kun hän saapui treeneistä kotiin. Uskallan ainakin väittää, että sain toisen ilahtumaan. Ja hei, mullakin tuli tosi hyvä mieli!

IMG_8942

Meillä auttaminen on arkipäivää. Kun toinen tyhjentää tiskit, toinen täyttää ne koneeseen. Kun unohdan ottaa kännykän mukaan töihin lähtiessäni, mies saattaa jo olla hakemassa sitä ennen kuin ehdin edes ähkäistä harmitustani unohduksesta. Mieheni on meidän keittiön paras kokki, mutta saatanpa minäkin joskus yllättää ja tehdä jotain pientä hänelle. Remontit ollaan tehty yhdessä, mutta myönnän että kyllä se on tuo miehekkäämpi puoli meistä joka on hoitanut poraukset seiniin, hakenut auton lainaan kuskauksia varten, vienyt mua kaupoille ja vaikka ja mitä. Ja no, listaahan nyt voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Saisin aikaiseksi romaanin, kun alkaisin näitä asioita puimaan tässä teille. Jokatapauksessa, kumpikin tekee jatkuvasti jotain toisen eteen. Samalla siis yhteisen eteen.

Monille nämä kertomani asiat ei varmaankaan ole kovin kummoisia, mutta pidän niitä tosi tärkeinä parisuhteen onnistumisen kannalta. Kun me molemmat tahdotaan auttaa toista ja tehdä toinen onnelliseksi, on vaan niin paljon parempi olla.

Siirappisia sanoja taas, mutta jotenkin tuli vaan niin onnellinen olo, kun tajusin miten oikeanlaisen häiskän kanssa tässä yhdessä tepastellaan. Vielä ihan komeakin tyyppi, kylläpä on käynyt tuuri!

IMG_8747

Ja niin, tuo ihana hullu myös käveli mun kanssani synttäripäivänä sen 27 kilometriä vaan koska minä menin sellaista ehdottamaan. Ei kyseenalaistanut, eikä sanonut ei. Taisi jopa itse lopulta intoilla enemmän ja teki suunnitelmia mistä kuljetaan ja mitä syödään matkalla. Oli kasannut reppuun eväksi litroittain urheilujuomaa ja kuusi proteiinipatukkaa. Hehe, voitte kuvitella mun naurun määrää kun löysin kaikki ne eväät sieltä repusta. Ei me ihan noin paljon eväitä tarvittu tuolle kävelyretkelle, varsinkin kun mentiin keskustaan syömään retken jälkeen. ;)

Aika kivaltahan se tuntui, että toinen innostuu samoista jutuista kuin minäkin. Tuskin olisin yksin lähtenyt tuota reissua kävelemään. Mitäs kivaa siinä yksin olisi ollut?

IMG_8764

Suhteessa ei ole aina vain vaaleanpunaisia hetkiä ja välillä me molemmat ollaan toisillemme vaikeita. Onneksi niitä hetkiä on meillä todella vähän, mutta koska arki on muuten näin mukavaa, ei se niin haittaa jos välillä pitää iskeä päätä seinään, kun toisen sanat ärsyttää. Lopulta se ärsytyskin on vain väsymystä tai nälkää, eli aivan turhaa sekin.

Ei mulla sen kummempia tänään. Nyt tosiaan ajattelin vastailla teidän kommenteihin aiempiin postauksiin ja sen jällkeen toivon, että mies palaa treeneistä kotiin ja tulee mun kanssani sohvalle kattomaan telkkua. Ajattelinpa ehkä tehdä meille vähän iltapalaa odottamaan. :)

Mees hei sinäkin yllättämään se toisen osapuoli siellä kotosalla. Keitä teille vaikka teetä tai kysy haluaisiko se valmiit leivät eteen, kun makoilette sohvalla. Pienet asiat merkkaa, ne tekee hyvän olon.

Mukavaa sunnuntaista iltaa! 

 

11 kommenttia artikkeliin ”Muutama tärkeä asia parisuhteesta!

 1. Teresa sanoo:

  Meilläkin ollaan aina toistemme tukena. Pitipä heti mennä halaamaan omaa miestä. Tuli niin hyvä olla <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Onneksi menit. Halata saisi useamminkin :) <3

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Ihana oli lukea tuttuja ajatuksia, joita olen itsekin kelannut viimeaikoina paljon ja paljon on Rikunkin kanssa yhdessä puhuttu… Siis ihan kuin olisin mun ja Rikun suhteesta lukenut, hih <3
  Olette onnellisia, kun olette toisenne löytäneet, omat sielunkumppaninne <3

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

 3. Hanna sanoo:

  Voi teitä. Kiitos positiivisuudestasi. Kyllä se tännekin viel joku ihana löytyy elämään!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kyllä varmasti <3

   Tykkää

 4. Hilla sanoo:

  Olipa hirmuisen kauniita sanoja! ♡

  ~Hilla

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

 5. Vierailija sanoo:

  Kyllä ne vaan on ne pienet asiat jotka merkkaa! Vein ite poikaystävälle inttiin viikonloppuna vierailupäivänä suklaapatukoita ja purkkaa ja hän ilahtui niin paljon että mullekkin tuli super hyvä mieli (:

  Tykkää

 6. Lasse V. sanoo:

  Kiva kirjoitus, kyllä huomaa, että vakka on kantensa löytänyt :D

  Juuri nuo arjen pikkujutut ovat sitä, mitä omassakin parisuhteessa eniten arvostaa. Kun toisella on ollut huonompi päivä, niin mieliala ampaisee raketin lailla ylös, kun toinen yllättää ruoalla tai jollain hemmottelulla. Pieni hemmottelu ei koskaan mene hukkaan :)

  Tykkää

 7. japu sanoo:

  Voin allekirjoittaa joka sanan! Itse löysin oman mieheni vasta vajaa vuosi sitten, mutta mistään hinnasta en enää antaisi pois! Eikä mieskään anna pois minua :’) täällä tehdään myös pieniä asioita toisen ja yhteisen hyväksi joka päivä. En esimerkiksi olisi tänä aamuna voinut kuvitella parempaa herätystä kuin hali, pusu ja ”huomenta, mitä haluaisit aamupalaks?” ja kohta kuuluikin jo astioiden kilinä ja kahvinkeittimen porina keittiöstä. Kun on tavannut elämässä paljon ilkeitä ja sikoja miehiä, niin osaa olla äärettömän kiitollinen tuosta kultakimpaleesta :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: