On muuten aivan ihanaa istua parvekkeella viltin alla ja kuunnella sateen laulua ikkunaa vasten. Ei niin tee mieli mennä ulos kastumaan, mutta tässä ikkunan takana on oikein hyvä. Onneksi on lasitettu parveke, kannatta laittaa muutama euro siihen, että on kesäisin tämä lisähuone missä viettää aikaa :)

Kasasin taas vähän viime viikon kuvia yhteen. Onneksi tulee napsittua niin reippaasti kuvia. Muistaa itsekin, miten ihanaa aikaa saa elää <3

IMG_9174Aamulenkkejä ja veljen koirat. Ihanat ja pörröiset, ehkä välillä vähän liian villit. Monnan koira Gerekin oli niin suloinen, kun se tahtoi meidän kanssa kuvaan. Ei kelvannut tyttöjen omat selfiet, piti olla hänenkin mukana. Tuo yksi selfie on aamulenkiltä, jonka tein viime maanantaina. Silloin oli lämmin ja paistoi aurinko. 

IMG_9173

Mökillä olo oli täydellisyyttä hipova. <3

IMG_9175

Sunnuntain pikakäynti kirpputorilla ja nauramista hullulle kaatosateelle joka iski tottakai juuri silloin kun piti olla myymässä. Se siitä kirppispäivästä, lähdettiin syömään. Onni onnettomuudessa, sain kuitenkin myytyä muutamat hyvät jutut päältä ja tein hyvän tilin. Kyllä se Hietsun kirppis on vaan ihan huippu! Tuossa kuvassa näkyy parveke, jossa nytkin istun. Sohvalla mukavasti ja jalat peiton alla lämpimänä :)IMG_9171Mökillä aamiainen oli mummon rakkaudella pöytään kattamaa. Voisilmä puuroon ja menoksi, sanoi mummo ja lappoi lisää puuroa lautaselle. ”Kerta kiellon päälle, eiks vaan!”

IMG_9172Aamiaiset on parhautta. Ravintolassa syödyt tottakai ihan unelmaa, mutta toisaalta omassa sängyssä syötynä aamiainenhan on kaikkein paras. 

Sain ihanan kortin ystävältäni viime viikolla, olipa siinä kauniit sanat. Sain myös toisen ystäväni Monnan luona nautiskella herkullista aamiaista ja vietettiin ihana tyttöjen aamu. Olipa siinä kiva päivä, aamusta iltaan hymy herkässä. <3IMG_9169

Hih, hyvä ruoka se siellä varmaan eniten hymyilyttää!IMG_9170Hymyjä sun viikkoosi! 

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: