IMG_9360Postikortin lisäksi voisi olla ihan paikallaan jakaa myös muutama kuva kesän ensimmäisestä festarikokemuksesta. En tiedä olenko teille koskaan kertonut, etten ole mikään innokkain nainen käymään festareilla? No, nyt se on kerrottu. ;) En ole koskaan ollut kovin innoissani, jos mua on houkuteltu mukaan isoihin tapahtumiin ja vain harvoin lähden mukaan. Syynä tähän taitaa olla nuoruuden aika vetiset kokemukset sateisista festarialueista, joissa yövyttiin teltassa ja oli koko ajan kylmä. Tai muistoissani ainakin on kylmä koko ajan, en sitten tiedä mikä on totuus, mutta ainakaan aika ei ole kullannut muistoja. Hauskaa kyllä oli, mutta ei ehkä tarpeeksi, jotta olisin innostunut vierailemaan kaikkia eri festareita läpi vuodesta toiseen.

Toinen asia mikä on saanut mut pysymään kaukana festareista, on ruuhka ja väenpaljous. Nuorena mulla oli paha paniikkihäiriö ja vielä nykyäänkin se vaivaa mieltä sen verran, että en uskalla olla aivan liian ruuhkaisissa paikoissa, vaikka oireita ei ookkaan vuosikausiin ollut. Jazzeilla oli kiva huomata, että eihän siellä niin ruuhkaista ollutkaan. Rauhalliset juhlat, jossa oli paljon ihmisiä, mutta siltikin niin vähän, että oli tilaa hengittää ja nauttia hyvästä musiikista. Tämän perusteella voisin hyvin mennä ensi vuonna uudestaan. Ja Tammerfestit on myös testattava joku kerta, kun ei tänä vuonna ehtinyt sinne saakka. :)

Tässä vielä vähän tunnelmia meidän päivästä jazzeillen.

IMG_9339IMG_9350 IMG_9345 IMG_9403 IMG_9412 IMG_9356 IMG_9302IMG_9372IMG_9303IMG_9364IMG_9431IMG_9370IMG_9348

Millainen festarikävijä sinä olet? Onko festarit sun juttusi vai kierrätkö suuret tapahtumat kaukaa? 

ps. Kiitos Outi kivasta reissusta Poriin. Aitojen ja hyvien tyyppien luona on aina ihana vieraille <3

4 kommenttia artikkeliin ”Festariböönä ja sen kaverit

 1. Sanna sanoo:

  Haha, ihana toi postikortti. :DD Varsinkin kun sanoit että väkeä oli kuin kesällä Helsingissä, eli vähän. :’D Koko Pori on meidän täällä päin asuvien mielestä aina tuon viikon ajan aivan sekaisin ja niin täynnä väkeä kuin vaan ikinä voi olla. :D Ehkä järkyttyisit jos tulisit tänne jazzien ulkopuolella. :DD Olis ollut kiva nähdä sut, kun olit kerrankin täällä päin, mutta harmi etten itse ollut perjantaina jazzeilla. :/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, joo no olihan se täynnä esimerkiksi siellä Jazz kadulla, mutta aikalailla niin täynnä kun Helsingin keskusta yleensäkin :D Eli aika mukavan rauhallista siellä oli joka paikassa. :)

   Ehkäpä törmätään jos sinne tullaan uudestaankin. Uusi reissukin varmaan jo tiedossa ;)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Näihin kuviin on kyllä kiva palata <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: