Kuukauden päästä vasta lomalle, mitenhän tässä malttaa odotella? Ajattelin, että jaksan hyvin sinne elokuun lomaan saakka ilman haikailua, mutta juuri tänään se loma tuntuu aivan liian kaukaiselta. Mua ei yhtään häiritse kenenkään facebookin lomapäivitykset tai se, että töissä on todella hiljaista, mutta mun on ikävä upeita maisemia ja sitä tunnetta, että pääsee aivan lomalle koko kehonsa ja mielensä kanssa. Kirjojakaan en oo yhtään saanyt luettua nyt kesällä, kun selvästi tarvitsen siihen sen lomamoodin päälle, että jaksan keskittyä. Eilinen kavereiden vierailu ei auttanut asiaan myöskään yhtään, kun juteltiin niin paljon matkustamisesta ja siitä miten ihania paikkoja on missä tahdottaisiin käydä. Mun tekisi esimerkiksi mieleni lähteä ensi vuonna käymään Espanjassa ja kulkea pitkin rannikkoa vuokra-autolla, mutta myös loppuvuodesta olisi suunnitelma mennä Dubaihin. Se olisikin ihan uusi maa mulle, aivan eri kulttuuri missä aiemmin oon reissannut.

Tämä kuva on kaksi vuotta sitten Espanjasta. Kylästä, johon on noin tunnin matka autoillen Barcelonasta ja kylästä johon rakastuin täysin. Parhaita ruokia mitä oon koskaan syönyt, enkä nähnyt loman aikana yhtäkään turistia, vain paikallisia. Sinne tahdon ehdottomasti uudestaan <3 Oon muuten jotenkin tosi lapsenkasvoinen tässä kuvassa, eli näemmä vanhenen sittenkin, vaikka näytän aina kaikkien mielestä ikuiselta teiniltä ;)

IMG_4652

Matkahaaveilu taitaa olla yksi mun suurista paheistani ja teen sitä viikoittain. Surffaan eri sivuilla, katselen minne pääsisi halvalla. Mietin miten voisi yhdistää lomat ja työn, missä voisi ehtiä käydä pitkän viikonlopun aikana. Me ollaan lähdössä silloin elokuun puolen välin jälkeen, kun loma koittaa, kohti Kreikkaa. Itseasiassa meinattiin jo mieheni kanssa muuttaa meidän matkan suuntaa (sattuneesta syystä) ja mennäkin Italiaan, Nizzaan ja Espanjaan reilaamaan. Katsottiin jo junia valmiiksi ja meinattii vaihtaa lentoliputkin, mutta…No, se Santorini vei kuitenkin voiton. Tahdon nähdä ne upeat kupolit ja kun Kreikkakin on vielä suht koht kasassa, niin ehkä sinne uskaltaa mennä Ellei jotain katastrofia vielä tapahdu, niin suunta on lomalla Kreikkaan. Kuukausi vielä aikaa jännittää, mun tuurillani sinne iskee matkan aikana ero Eurosta tai jotain muuta yhtä ”jännää”, hah!

Tämän hetken suunnitelma on mennä Santorinin kautta saarihyppelemään muillekin saarille. Ah, miten maltan odottaa! Tänä vuonna oon ollut auringossa vähemmän kuin koskaan ja aiemmin en oo huomannut sen vaikuttavan. Alkaa vähän jo väsyttää ja selvästi mieli kaipaa lomailua. Ehkä johtuu siitä, että kevät on ollut todella pitkä ja työntäyteinen ja loma tuntuu todella ansaitulta. Ehkäpä tämä aika menee vielä ihan nopeasti, varsinkin kun monet palaa pian töihini lomiltaan ja alkaa töissäkin olla vähän enemmän actionia :)

Jos teillä on muuten suosituksia Santorinille tai muihin kohteisiin siellä suunnilla, niin antaa tulla. Muita saaria ei ole päätetty, joten jos on vinkkejä, ideoita tai ihan mitä vaan tulee mieleen, niin kertokaa! :)

DSC03885

Näin muuten viime yönä unta, että polskin kauhealla vauhdilla uima-altaassa. Tänä aamuna tuntuu, että mun varvas on murtunut. En tiedä onko varvasta mahdollista murtaa unissaan, mutta jos on, niin taisin uida aika vauhdilla. Miten niin on loma mielessä? ;)

Näin lyhyt aamuinen lomahaikailu, jatkan pian juttua ihan muista jutuista, mutta ensin täytyy käydä vähän ulkona nauttimassa aurinkoisesta ilmasta. Jos se aurinko vaikka karkaa taas liian nopeasti, niin on pakko ottaa siitä heti kaikki ilo irti.

Aurinkoa sunkin lauantaihin! 

 

10 kommenttia artikkeliin ”Kuukauden päästä lomalle, vieläkö jaksaa odottaa?

 1. Outi Karita sanoo:

  Loma ja matkailu <3
  Ei auttanut muokaan matkailusta puhuminen :D Vakaasti oon päättänyt että ens vuonna täytyy päästä Suomen rajojen ulkopuolelle :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No pitää päästä! Meillä tuo matkakuume ottaa vallan vähän liiankin usein :D

   Tykkää

 2. Karo sanoo:

  Täällä alkaa loma viikon päästä. Tuntuu ikuisuulta! :D mutta kivaa koska muut tulee takas töihin ja ite pääsee lomailee. Ha! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ah, oot niin oikeassa! Meillä on loistavaan aikaan lomat ;)

   Tykkää

 3. Anniina sanoo:

  Oi kun tuo saarihyppely kuulostaa kivalta! Kreikan saaristo, maailman kirkkaimmat vedet ja Kreikan ihana kulttuuri (arkkitehtuuri, ruoka <3)

  Jospa se Kreikka pysyisi teidän reissun ajan kasassa :D Matkakertomusta jo odotellen!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eiköhän tule matkakertomuksia ja paljonkin ;) Kunhan vaan tosiaan on edes Kreikkaa olemassa.. Saa nähä mitä tässä vielä käy ;)

   Tykkää

 4. Jossu sanoo:

  Voi kunpa pääsisin jo eroon niskajumeista ja selkäkrampeista niin lähtisin minäkin aurinkolomalle! Kreikan saaret kiinnostaisivat ja etenkin tuo mainitsemasi Santorini: se on jo kuvissa niin älyttömän kaunis paikka!!
  Dubaista pidin kovasti :) Siellä saa kivasti yhdistettyä rannalla arskan ottamisen ja shoppailun kaupunkimaisissa ostoskeskuksissa. Suosittelen, että menette myös jonnekin kamelisafarille tms, koska meitä ainakin alkoi loppuviikosta jo tympiä ainainen shoppailu.. :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, joo en voisi millään mennä vain shoppailemaan dubaihin. Katselin sieltä jo vähän asuntoja AiRbnb:n kautta. saas nähdä toteutuisiko reissu ;)

   Tykkää

 5. Mariem sanoo:

  Satuin tormäämään tähän blogitekstiin netissa, enemmän kuvia ja fiiilistelyä, mutta on pari kaupunkia ja ravintolaakin tekstissä mainittu. Hyvää lomaa!

  http://www.anninuunissa.fi/

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos tästä vinkistä Mariem!! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: