IMG_9738

6:00 Wake up sunshine! 

Aamu alkoi heräämiseen ilman kelloa ja pian jo kuulin kolistelua keittiöstä. Tämä on harvinaista, koska yleensä se olen minä joka herään aina ensimmäisenä ja yritän sipsutella hiljaa sen pari tuntia, kun toinen vielä nukkuu. Nyt kuitenkin oli Villellä lähtö pelimatkalle Kööpenhaminaan ja hän oli noussut jo todella aikaisin syömään.

Nousen ylös pesemään hampaita ja pian keittiöstä kuuluu jo kahvin porina. Miten ihanaa, että toinen on laittanut kahvin valmiiksi mua odottamaan <3

6:30 Hauskaa matkaa! 

Ryystän kahviani aamun lehden kanssa hetken ennen kuin pitää jo sanoa heipat ja halukset ovella. Siihen hetkeen sisältyy paljon pusuja ha hymyjä, että toinen pärjää varmasti viikon yksikseen. Kohta taas nähdään!

6:45 Aamiaista ja kirjoittelua

Keittiöstä eteen kulhollinen rahkaa, banaania ja marjoja. (Kuten huomaatte, aina ei jaksa tehdä aamiaisista kovin edustavan näköisiä.) Menen sänkyyn tyhjentämään kulhoani ja kirjoittelen ”Tarraa kiinni ja rutista” -tekstiä valmiiksi jonkin aikaa. Lopulta painan myös julkaise nappia. 

IMG_9687

8:00 Onko kello jo noin paljon? 

Kirjoitellessa aika usein unohtuu ja pian huomaan, että on pakko nousta. Siistin keittiötä, laitan kulhot koneeseen pesua varten ja pian olen laittamassa jo itseäni valmiiksi lähtöön. Kasvoille ripsaria, hiukset ponnarille ja päälle nyt jotain mukavaa. Trikoot ja t-paita!

8:24 Ulos! 

Aika hipsiä pihalle katsomaan sadetta. Bussilla keskustaan ja siitä suoraan Ekbergille. Muistan napata myös sateenvarjon kerrankin mukaan. 

IMG_9711

 9:00 Joka aamu pitäisi syödä kaksi aamiaista! 

Treffit ystävän kanssa Ekbergillä. Vaikka vähän sataa vettä ja on todella väsyneen harmaa aamu, on ihana heti aamusta piristyä aamiaisella. Olen vähän huono sopimaan aamiaistreffejä, kun syön yleensä jo niin aikaisin aamusta kotona, että on vaikea odottaa kauhean myöhään aamiaisen alkua. Eikä sillä, tahdon kyllä aina mennä aamiaiselle kun siihen tarjoutuu mahdollisuus, mutta joskus tuntuu hassulta syödä kaksi aamiaista. Siksi tuleekinn syötyä melko reippaasti tällaisina aamuina, mutta ehkä se ei niin haittaa. Jaksaapahan taas hyvin loppupäivän.

ihanan raikas aamun alku!

IMG_9707

10:30 Takaisin Espooseen!

Kävelen halki keskustan ja kuuntelen musiikkia. Jessie J:n albumit on soineet korvilla Pori Jazzeista saakka. Mulla on uskomattoman hyvät energiat ja aamusta on jäänyt hyvä fiilis. Mitähän tänään tekisin salilla? Onko ruoka laskeutunut jo tarpeeksi että voisin tehdä kunnon treenin? Enhän syönyt liikaa?  -En.  

IMG_9721

11:00 Elixia. 

Päädyn menemään salille ja teen tällä kertaa pienillä painoilla hurjan määrä toistoa jokaisellen lihasryhmälle. Tavallaan siis pumppitunti, mutta kotikutoisena ja niin, että ei ole turhia taukoja. Täysillä läpi. Hikihikhiki!

12:05 Kiitollisuus. 

Mikä olo! Kädet tärisee, koko kroppa tärisee. Onnistunut fiilis. 

IMG_9725

12:15 Kotiin

Suihku, lyhyt saunominen ja suoraan kotiin. Vähän evästä myös välissä matkalla. Uusi Leaderin toscakakun makuinen patukka. NAM!

IMG_9731

12:30 Ruokaa ja komeita miehiä!

Lautaselle iso kasa kasviksia dipilä ja sohvalle. Netflixistä päälle Paon kolmas kausi. Uusintana menossa ja on se vaan niin hyvä sarja ettei haittaa vaikka onkin jo pariin kertaan pyöräytetty läpi. Tulee muuten varmaan olemaan viikon ainut ruoka tuo kasvikset ja dippailtu kun mies ei oo pitämässä musta huolta..Heh. Vai saankohan itseni kauppaan tämän tulevan viikon aikana? Saas nähdä ;)

Miten joku näinkin simppeli voi olla niin hyvää? Ja miksi pitää edes syödä mitään muuta? 

IMG_9753

15:00 Valokuvia

Rupean jostain syystä siivoilemaan hyllyjä ja löydän vanhoja albumeita. Kuvia kouluajoilta ja nuoruudesta. Ihania muistoja. En tiedä kauanko istuin lattialla selaamassa kuviani, mutta huomaan pian hölmön virneeni, joka muistuttaa kai pienoista onnellisuuden tunnetta. Ihania muistoja nuoruudesta ja monta kirjaa täynnä kuvia vanhoista luokkakavereista. Onpa mulla ollut paljon kivoja kavereita. 

16:45 Seuraa, jes!

Muutaman tunnin laiskottelu vähän piristyy, kun kaveri saapuu kylään. Eija on saapunut koko kesän pituiselta reissulta Maltalta ja on pitkästä aikaa taas aika vaihtaa kuulumisia. Ja tottakai vähän syödä taas jotain. ;)

IMG_9755

16:50 ”Ei mulla oo mitään jääkaapissa”

Ehdotan ravintolaan lähtöä tai kaupareissua, kun mulla ei ole mitään ruokaa kotona. Tajuan kuitenkin ensin kurkata jääkaappiin, koska yhtäkkiä mietin, että ehkä siellä onkin jotain mistä saa aikaan ruokaa. Kummasti sieltä muka niin tyhjästä jääkaapista löytyy jotain ja lopulta meidän edessä on pöydällä iso jasa kaikkea herkullista: Uunissa tehtyä bataattia ja sipulia, salaattia ja vielä päälle fetaa ja mozzarellaakin.

Eija olisi toivonut vielä banaanilettujakin, joita oon kehunut, mutta niitä ei enää ähkyn jälkeen kyetty syömään. Ehkä ensi kerralla? :)

IMG_9762

18:40 ”Joku on hei ovella”

Ovikello soi ja ihmettelen, että mitäs ihmettä oikein siellä tapahtuu. Nykyään, kun kukaan ei oikeastaan pääse yllättämään ovelta ja kaikki soittavat aina etukäteen jos sattuvat kyläilemään. No, sieltähän löytyykin toinen ystäväni, jonka piti tulla vähän myöhemmin käymään, mutta olikin jo ajoissa paikalla. Kivaa saada lisää seuraa! :)

IMG_9767

20:30 netissä surffailua ja uusi teksi

Kaverit on lähteneet ja jatkan illalla koneen kanssa surffailua ja päätän myös viimeistellä tekstini herkuttelusta. ”Koska päivittäisestä herkuttelusta tui salittua?” teksti jää mietityttämään ja pohdin, että osasinhan varmasti taas tuoda ajatukseni esille niin kuin ne ovat. Eihän kukaan loukkaannu tekstistäni, vaikka kritisoinkin taas jotain? Toivottavasti ei. Kyllähän siitä lukemalla selviää se punainen lanka :)

(Kävithän jo muuten lukemassa sen ja kommentoimassa aiheeseen?)

IMG_976823:02 Nukkumaan

Loppuilta kuluu aikalailla turhuuksia katsellessa koneella ja vain olen. En jaksa nousta puuhamaan mitään ja vatsakin on ihan täynnä päivän ruoista. Katselin kelloa viimeisen kerran siinä yhdentoista maissa ja laitoin pään tyynyyn. Miten ihana mennä nukkumaan näin väsyneenä, huomenna sitten taas uusi kiva viikko. Ainakin toivon ja uskon niin.  

Hyvää yötä! 

2 kommenttia artikkeliin ”Päivä kanssani sunnuntaina

 1. Outi Karita sanoo:

  Hymyilytti :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: