Eilen oli pitkästä aikaa sellainen lauantai, että minäkin lähdin ulko-ovesta muissakin varusteissa kuin kauniisti väritetyissä Niken kengissä. Vaatehuoneesta valittiin päälle ryhtiä nostavat kengät, päälle löytyi kesäisen kevyet vaatteet ja olalle heitin laukun, jota en ole vielä tarpeeksi päässyt näyttämään ulkoilmassa.

…Ja kun tarpeeksi monta asiaan kuuluvaa selfietä oli napattu pöyisen peilin kautta, oli aika suunnata ulos. ;)

IMG_0048 IMG_0045IMG_0062IMG_0052IMG_0059 IMG_0065Mulla on vähän ehkä hassu tapa, että valitsen aina ulos lähtiessä ensin asusteet ja sitten vaatteet. En puhu nyt arkivaatetuksesta, koska mun lenkkarithan nyt käy joka vaatteen kanssa ja yleensä laitan ne vaatteet päälle, jotka ekana mulle hyllyltä vinkkaa silmää. Ne mukavimmat siis. Lähtiessäni ulos, teen kuitenkin aivan nurinperin valintani. Ensin otetaan hyllyltä oikeanlaiset kengät ja laukku, vasta sitten valikoidaan päälle kaikki muu. Tässäkin tapauksessa meni vaikka kuinka kauan valita kenkiä, kun en oikein tiennyt, että mitäs tekisi tällä kertaa mieli laittaa jalkaan.

Meinasin alkujaan laittaa mun ultimate favorite kiilakorkokengät, mutta kun  sujautin nämä Nykistä viime vuonna ostetut Guessit jalkaan, muistin miksi ne ostin. Äyttömän mukavat jalassa! Siis aivan uskomattoman mukavat, enkä millään muistanut sitä itsekään. Ulkonäöstä kun sitä ei huomaa, mutta jalassa tunne oli aivan ihana. Miten oonkaan osannut ostaa niin hyvät kengät, ihan itsenikin yllätin ;)

Coccinellen laukku on hankittu vuosi sitten Milanosta. Yksi kauneimmista laukuistani. <3IMG_0089Sellainen oli tämän viikonlopun Saturday Night Fever. Tuli taas valvottua melko myöhään ja koska unenlahjat on edelleen mitä on, niin ylhäällä olin jo seitsemältä. Silmiä vähän ehkä kiristää ja tänään maistuu päiväunet aivan varmsti, mutta päivää ei ainakaan nyt voi hukata. Se ois nimittäin vielä yks päivä ennen töihin paluuta ja suunnitelmissa olisi lähteä pian vähän lenkkeilemään. Aivan ihana ilma odottaa ulkona ja ei voi muuta kuin hymyillä, että on sattuneet niin hyvät ilmat aina omille vapaapäiville. :)

Myöhemmin vielä luultavasti leffailtaan ja sen jälkeen suuntaankin takasiin kotiin odottamaan, että mies palaa reissusta kotiin. Wipii. Kylläpä on viikko mennyt nopeasti. Mihin nää päivät katoaa? Ja hei tää kesä! Jo elokuun toka, enkä edes muista enää kesäkuuta. Kylläpä alkaa vanhetessa aika kadota kuin silmissä vain suhahtaisi ohi ;)

Miten teidän elokuun eka sujui? Olitteko ulkona juhlahumussa, kuten minä? :)

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: